Repülő tőrök klánja
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
Szerintem az ilyen típusú filmeket nem sokan értékelik itt nálunk, de majd kiderül.
A film bámulatosan jó, mindenkinek ajánlom, bár a valószerûtlen tõrhajingálások kissé zavaróak (szinte mintha az akarakukkal irányítanák a levegõben, arra változtat irányt, amerre õk akarják), de mindenképp gyönyörû képi világa van és egyéb mûvészi szempontból sem lebecsülendõ...
A három szereplõ egyéni elmesélése, meg a szerelmi szál mesterkéltsége iszonyat béna volt a Hõsben.
===============================
.:i2k:. melóból: <#wilting>#wilting>
Munkahelyi gép: Hewlett-Packard HP Compaq dc 7100 CMT .:|:. Intel® 915 G chipset .:|:. Intel Pentium 4 540 (3200 MHz, FSB 800) .:|:. 512 DDR (400 MHz) RAM .:|:. 80 GB SATA .:|:. Intel® Graphics Media Accelerator 900 (integrált) .:|:. Intel Broadcom NetXtreme Gigabit Ethernet for HP (integrált) .:|:. 340W-os táp - Aktív PFC .:|:. Windows XP HUN SP2 .:|:. HP 1730 LCD (17", 25ms, 1280*1024/75Hz, analóg/DVI, Pivot-képes).
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Itt viszont ugyanebbõl már csak a túlspirázott és immmár öncélú látvány-forgatag maradt, amit egy elnyújtott és nem túlzottan érdekes sztorival próbál meg a rendezõ lenyomni a nézõ torkán. Hiába jók a színészek, hiába fantasztikus a látvány, a film a bárgyú (és abszolút kiszámítható) sztori miatt nagyon hamar unalomba fullad. Én a Hero után ennél sokkal töbet vártam Yimou Zhang -tól.
Athlon64 3500+ | MSI K8N Diamond | Sapphire Radeon X850XT | 2*512 Samsung DDR | Creative Audigy2 | Maxtor 300 + 120GB SATA | Pioneer 109 | CoolerMaster Stacker ház | CoolerMaster RS-450-ACLY táp
Athlon64 3500+ | MSI K8N Diamond | Sapphire Radeon X850XT | 2*512 Samsung DDR | Creative Audigy2 | Maxtor 300 + 120GB SATA | Pioneer 109 | CoolerMaster Stacker ház | CoolerMaster RS-450-ACLY táp
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
A film fneomenális. Kötelezõ!
Zhang Ziyi annyira meggyõzõ, hogy csak na!
Kritikus, áskálódó tekintettel figyeltem (2x láttam a filmet), hogy hátha rossz helyre néz, elárulja magát a tekintetével stb., de nem! Tökéletes!
A higanymozgás, a fantasztikusan megkoreografált - nem látszik, hogy a színészek alaposan begyakorolták a mozgást! - verekedések, a meseszerû képek mind-mind élvezetessé teszik a filmet.
Ez nem egy "Elektra"... <#hehe>#hehe>
===============================
.:i2k:. melóból: <#wilting>#wilting>
Munkahelyi gép: Hewlett-Packard HP Compaq dc 7100 CMT .:|:. Intel® 915 G chipset .:|:. Intel Pentium 4 540 (3200 MHz, FSB 800) .:|:. 512 DDR (400 MHz) RAM .:|:. 80 GB SATA .:|:. Intel® integrated Graphics Media Accelerator 900 .:|:. Integrated Broadcom NetXtreme Gigabit Ethernet for HP .:|:. 340W power supply - Active PFC .:|:. Windows XP HUN SP2
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.