13392
-
#10964 pff, engem ez biztos nem rémiszt meg, ahhoz több kell :)
de lehet, szerintem nincs túl sok változás benne... -
#10963 hát azért az hogy nincs rajta a maszkígy kicsit brutálabbul nézki sztzem -
#10962 azért van benne egy ksi eltérés, szerintem ez egy fokkal félelmetesebben néz ki -
#10961 ha úgy vesszük, így néz ki a klompa a játékban most is :P
csak kicsit szebb graffal -
#10960 Iron Maiden feelingem van nagyon monnyuk sztem ha az a darkos verziót atták volna ki sztem így nézne most ki Klompa a game-ben -
#10959 szerintem nem is olyan ronda. olyan cuki... vagy nem? xD -
#10958 nem rossz?
ronda!
elég kezdetleges kis grafikus ábrázolás
ez még gondolom ilyen ízelítő kép volt még mielőtt meg nem jelent a játék... -
#10957 nem rossz:P
-
#10956 eza kép benne van a gamestarban :P szal én már néhány hónappal ezelőtt megcsodáltam xD -
#10955 Az eredeti klompa asszem brutál... Iron Maiden feeling
-
#10954 3 nap alatt 90 üzi:D
grat!! -
#10953 a z Sk-t már szép nagybetükkel megfogalmaztam és a DP halálát is megfogalmaztam szépnagy betükkel -
#10952 Ember ez a 3. rész egy történet befejező része elöbb jácc az 1 résszel majd a másodikkal aztán ezzel!!!! nem fogod érteni a történetet és nem tudsz majd vele rendesen jácccani!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
#10951 "Fuss fel a és nyomd meg a SPACE billentyűt hogy elugorj a faltól a falig" nyomd többszor vagy mikor falon fuss akkor előbb jobb gombot nyomvatartva fuss felé. de javaslom SoTtal kezdj, WWvel semmiképp. WW a legnehezebb és leghosszabb, TTT a legkönnyebb lenne, ám kevesebbet fordítanak tutorialra mint SoTban szerintem. + itt van a Speedkill is amit ugyan nagyon könnyű lenne kivitelezni, nagyon sokaknak nem megy. Javaslom az Easy nehézséget igy az SKra több időd lesz. és tanulmányoz az oldal alján található keresőt. Elakadásoknál javasolt kulcsszavak sorrendben:
1., Klompa; Aréna; Dagi
2., Lila ruhás csaj; Mahasti
3., Ikrek; Twins
4., Vizier; Bob
remélem segítettem valamit. feltételezem nem eredeti gémed van tehát nincs meg a kézikönyv:
Speedkill , SK , Speed kill:
az ellenség mögé lopózva lehetőséged van instant eliminálni azt. ezt a lehetőséget egy szívdobogásra emlékeztető hang, és a képernyő szélén a színek kifakulása jelzi. a folyamatot alap beállításokkal az "E" billentyűvel indíthatod. a folyamatot a "BAL EGÉRGOMB" megfelelő időben való megnyomásával végezheted el. a megfelelő időt több dolog jelzi: 1. a tőr kéken világít, 2. az idő belassul, 3. a kép kifakul. egy különleges hangeffekt is kíséri a tőr villanását. nem szabad a villanás előtt nyomnod semmit. PONTOSAN mikor a tőr bevillan, akkor kell megnyomnod a "BAL EGÉRGOMBOT". -
#10950 Az ilyen minek játszik vele ha ez nem megy a főellenségek se fognak. -
#10949 szerintem amikor eléred a másik falat, akkor is nyomni kéne a space-t -
#10948 Valaki Please!
-
#10947 Hi
én most keztem el játszani és máris el akadtam!
hogyan kell azt megcsinálni hogy "run up the wall and press (space) to jump from wall to wall" Nyomom a space-t át is ugrik de leesik!
Segitsen VKI PLS -
#10946 nincs is csak max egy öneklégült próbálkozás hátha meglehet csinálni... én spec leszedem a 3cd-set vki segít majd a cd-s bizbaszt és akkor széjjel esnek majd az elllenek... -
#10945 szerintem is kamuzi, mert lelépett. meg tudtommal POPokhoz nincs kiegészítés -
#10944 csalódnék bennük ha elhinnék... sztem csak hülyülnek... -
#10943 nincs is ilyen!
kamuzik, ne dőljetek már be... -
#10942 ha nem akarod elküldeni akkor adj már meg egy linket, hogy honnan szedted le, mert engem nagyon érdekel -
#10941 én speciel nem utáltam ki :P -
#10940 hihi, jah, rendes, mingyá akkora trójaikat kptok :DDD
ugyan már, miért segítene nekünk, miután kiutáltuk innen? mondjuk igazunk volt :P
pfff -
KOVU #10939 ha télleg potyognak a fejek küld el nekem is pls.
az e-mail cimem [email protected]
elöre is thx -
#10938 micsoda? potyognak a fejek a T2T-ben? te vagy az én emberem pls küldd el email-ben vagy legyél fent msnen.
email címem: [email protected]
lécci hamar küldd, mert nekem nagyon kell pls pls pls
----
azér tláccik hogy constantin valójában rendes ember ;) -
#10937 De inkább gyertek cod-zni (multi). -
#10936 Mondjátok hova küldjem.Privibe emil cím vagy valami.Közben megnéztem a t2t-s kieget is.POTYOGNAK A FEJEK FRÖCSÖG A VÉR MI KELL MÉG? -
#10935 Látod?rerre eltűnik.. nafgy kamu az egész
-
#10934 nekem is átküldheted, tudtommal felvettelek msnre -
#10933 ebben sem az életet tartot szintben csak azért vannak a dobzok hogy sendkreded legy
na küld át
megnézem
de ha bvírust küldesz rám esküszöm h9ogy rád uszítok olyaqn hackereket hogy a gépedet senki soha többé nem foja bekapcsolni-és használni
-
#10932 Egész jó a kiegészítés.Már végigvittem a ww-t és kurvasok dologban van újítva.Lehet lenni a dark princével és nem bugos.Még az életjelző is az de itt nem fogy az életed mert nincs annyi ládika a játékban hogy folyamatosan lehetne az életet szintben tartani. -
#10931 ember milliószór leírtuk már légyszives ilyen kérdéshez légyszives lapalján lévő kereső írd be oda hogy "ikrek" és az ott megtalált hsz-ekből keresd ki azt hogy hogyan kell őket megölni köszi -
#10930 nem tudok annyira jól angolul. -
#10929 www.stuckgamer.com -
#10928 Srácok most szépen kérlek titeket segitsetek!Szóval van a második hintos hely azután van az a két nagy mellák egy égő kör közepén,nem tudom öket megsebezni!Valaki segitsen pls!!!!thx -
#10927 hehhh... nem is Tesós hanem Corás de mégeggyet beszól kilyuggatlak mint csipkés kendőt -
#10926 a szinkronhangok megvannak mármint a hercire meg a sötét hercire
Herceg: Palik László
Sötét Herci: Fekete László...
----
-
#10925 igen, de az meg megint megoldhatatlan ha alapból nincsen a játékban felirat!
egy magyarítást fanok, meg amatőrök csinálják, és ez nem olyan mint egy filmnél hogy akkor egy txt-be írok valamit, átmentem .sub-ra és be a könyvtárba azt megjelenik.
az már egy kicsit programozás
a WW-ben még talán lehetne, mert ott megvan oldva a felirat, de még az is ügyességet igényel