13392

Ha nem indul a játék, ide katt!
Minden kérdést törlünk, amire a válasz a FAQ-ban megtalálható!
  • constantin
    Kösz a zenét!!!!!
  • szoli91
    semmire
  • cornellred
    hali! engem az érdekelne hogy a torony utáni részen (a videó után hogy nézi a visiort), szóval ott lenn van az a végigjátszásban derékszögű vonalzónak titulált tárgy, rájött már valaki hoyg az mire is jó?
  • fv82
    www.stuckgamer.com
    nekem most nem jön be, de itt vannak videovégigjátszások
  • tomajoe
    Sziasztok.A végigjátszást már megtaláltam, de az nem segít.Készítek egy print screent és akkor talán többre megyünk.Eddigi segítségeteket köszönöm.:)
  • ffxi
    Ugorj előre akó biztos a hézagba fog kapaszkodni.
  • Prince of Máté
    MINDENKINEK ajánlom a www.dahakateam.uw.hu-t!
    Ott le van írva a végigjátzsás is.
  • Prince of Máté
    ilyen részek nagyon sokszor vannak a játékban sajnos igy nem tudok segíteni:S
    Esetleg egy Print Screennel megáldanál segítenénk
  • tomajoe
    Sziasztok!Egy kis segítséget szeretnék kérni.Először játszom ezzel a játékkal, az ezt megelőzőkkel nem volt alkalmam játszani.Elakadtam annál a résznél amikor először vagyok dark prince, eljutottam egészen addig ahol fel kell ugranom egy tőrrel lehúzható karhoz, onnan egy rúdra kell ugrani, majd a következőre.A rúddal szemben forog egy szúrós csapda, jobbra ballra nem látok semmit egyébként sem enged ugrani csak előre.Fogalmam sincs mit kell csinálni.Ha valaki tud kérem segítsen.Előre is köszönöm.
  • Looooser
    hát az úgy lehetséges goghy a téridő kontinuum [...] szóval a sötét herceg olyan gyorsan mozog hogy te ezt hiszed hogy 2 méter a lánc, ami néha tüni vagy 8 méternek is.... az a homok műve....
    --------
    arma: de nincs is a feje körül az a furcs olyanködös szar sem....
    --------
    nem esett le hogy 2 trón van... azt hittem ha a gonosz trónt megsemmisítem eltünnek a dp-k 2 percen át zúztam azt a szar :D
  • Neogan
    Az hogy lehetséges hogy a sima Prince karjában a lánc kb 60 cm, a Dark Princében meg 2 méter?
  • szoli91
    ezt én is észrevettem rögtön, amikor nyírtam a DP-ket :D
  • Neogan
    Sztem ez olyan mint a mesékben a kisangyal meg a kisördög: Mindkettő ott trónol (értitek, TRÓNOL háhá) a fejedben. Vagy a válladon. :)
  • Hellsing47
    a legvégére levágatta :DD
  • ffxi
    Mi van ha a második trón a kirlynőé? Mondjuk Fraha-é?
  • armageddon666
    Lol XD nemhittemmég hogy mondanak újat de ez nem tűnt fel :D de tök gáz hogy itt DPnek nicns égnekálló haja :S
  • Neogan
    Hát a trónok. Hogy az artworkokon ezeken ülnek a Princek. Szóval láttátok már. Én kb 3.-ra vettem csak észre :)
  • Picar77
    Mi ebben az érdekes?
  • Neogan
    Jaj nem írtam oda: SPOILER!!
  • Neogan
    Nem tudom észrevettétek-e már, de találtam valami érdekeset:
    tú trónz
  • Looooser
    én is néztem vagy 5 percen át hogy mi lessz utána és csak pörgöt és pörtgöt és pörgött...
  • Neogan
    Köszi a segítségeket, már levágtam az aranypulykát is magamtól jöttem rá mindenre, az uccsó szúrás fenomenális volt kb 1 percen át néztem a lassítást :) Az ez utáni rész szintén fenomenális volt valami hihetetlen kreatív. A végső anim pedig...hát sajnálom hogy vége :(
  • Looooser
    Kereső alukl kulcs szó IKREK!!!!!
    ---
    Neo grat
  • Neogan
    Na megvan az upgrade. Ha jól vettem észre nem kell az utolsó pillanatban ugrani hanem kicsit előtte.
  • gyuri00
    hali
    elkadtam a gama-ben annál(pedig eddig könnyű volt:) a résznél mikor két főellnség jön rám két nagy álllat:D na az számomra lehetlen nincs valmi cheat?vagy valmi amivel egyszerűen meg tunám csinálni:D:D
  • Picar77
    Ezzel én is sokat szenvedtem mikor elöször játszottam sehogy sem akarta elkapni. De aztán kb 75 alkalommal sikerült. Bezzeg Hardon elsőre ment:D
  • LPKENJI
    lassítsd le az időt közben
    úgy biztos h sikerülni fog
  • Looooser
    én life upgrade nélkül öltem meg a vezirt hardon....
  • Qwertino
    Liftes részt hogyan kell megcsinálni?
  • Prince of Máté
    ne csüggedj én is kb 20-szor már csak azért is meg akartam csinálni de abbahagytam.
    A játékban öszvissz 1 Lifeupgradet csináltam meg, és úgyis lazán végigvittem.
    Mellesleg ahol van az a life upgrade ahol tartasz utána jön lassan a főellenség.
    és könnyű.(mármint nem az a lifeupgrade:D)
  • szoli91
    lul, ezt a life upgrade-et elsőre megszereztem
  • Neogan
    itt a homokot csak lassításra szoktan használni, mert ha kipurcanok úgyis visszakerülök a kúthoz, de akkor is idegesít ez a rész :( de csakazért is megszerzem ezt a life upgradet is... valahogyan :)
  • Hellsing47
    bizony..
    szal legalább legyen nálad 4 vagy több homok tartály :)
  • Neogan
    Könnyűű??! Jó neked :) Lássuk jól értem-e: Bal oldalt a falon végigfutok, majd mikor már majdnem leesne elrugaszkodom a faltól jobbra? Mert legalább
    fél méterrel alatta ugrik szal sztem kizárt hogy elkapja :(
  • szoli91
    itt csak jól kell időzíteni. szerintem könnyű rész
  • Neogan

Itt van. Sehogy sem sikerül :(
  • Hellsing47
    nah az valoban rohadt nehéz...
    ha kicsit elöbb ugrasz akkor nem éred el..ha meg késön lesel..nagyon pontosnak kell ott lenni :))
  • Neogan
    OK már megtaláltam, de mikor 2 fűrész van a falon azokon át kell fitni és egy L alakú pallóra kell ugrani sehogy sem érem el :(
  • marcio mela
    Ha közepes fokozaton játszod akkor végigjátszhatod akkor is ha nincs meg az összes életerő.Én csak akkor használtam fel a végigjátszást az életerők megtalálására amikor a végén tényleg kevés volt.Akkor se mentem vissza az összeset megtalálni.Csak plusz egy vagy kettő hiányzott a sikerhez de nem nem az összes.
  • Qwertino
    liftes résznél én is elakadtam és nem, tudom hogy kell tovább . vki help
    pls