13392
-
#11524 Kösz a zenét!!!!! -
#11523 semmire -
cornellred #11522 hali! engem az érdekelne hogy a torony utáni részen (a videó után hogy nézi a visiort), szóval ott lenn van az a végigjátszásban derékszögű vonalzónak titulált tárgy, rájött már valaki hoyg az mire is jó? -
#11521 www.stuckgamer.com
nekem most nem jön be, de itt vannak videovégigjátszások -
tomajoe #11520 Sziasztok.A végigjátszást már megtaláltam, de az nem segít.Készítek egy print screent és akkor talán többre megyünk.Eddigi segítségeteket köszönöm.:)
-
#11519 Ugorj előre akó biztos a hézagba fog kapaszkodni. -
#11518 MINDENKINEK ajánlom a www.dahakateam.uw.hu-t!
Ott le van írva a végigjátzsás is. -
#11517 ilyen részek nagyon sokszor vannak a játékban sajnos igy nem tudok segíteni:S
Esetleg egy Print Screennel megáldanál segítenénk -
tomajoe #11516 Sziasztok!Egy kis segítséget szeretnék kérni.Először játszom ezzel a játékkal, az ezt megelőzőkkel nem volt alkalmam játszani.Elakadtam annál a résznél amikor először vagyok dark prince, eljutottam egészen addig ahol fel kell ugranom egy tőrrel lehúzható karhoz, onnan egy rúdra kell ugrani, majd a következőre.A rúddal szemben forog egy szúrós csapda, jobbra ballra nem látok semmit egyébként sem enged ugrani csak előre.Fogalmam sincs mit kell csinálni.Ha valaki tud kérem segítsen.Előre is köszönöm. -
#11515 hát az úgy lehetséges goghy a téridő kontinuum [...] szóval a sötét herceg olyan gyorsan mozog hogy te ezt hiszed hogy 2 méter a lánc, ami néha tüni vagy 8 méternek is.... az a homok műve....
--------
arma: de nincs is a feje körül az a furcs olyanködös szar sem....
--------
nem esett le hogy 2 trón van... azt hittem ha a gonosz trónt megsemmisítem eltünnek a dp-k 2 percen át zúztam azt a szar :D -
#11514 Az hogy lehetséges hogy a sima Prince karjában a lánc kb 60 cm, a Dark Princében meg 2 méter? -
#11513 ezt én is észrevettem rögtön, amikor nyírtam a DP-ket :D -
#11512 Sztem ez olyan mint a mesékben a kisangyal meg a kisördög: Mindkettő ott trónol (értitek, TRÓNOL háhá) a fejedben. Vagy a válladon. :) -
Hellsing47 #11511 a legvégére levágatta :DD -
#11510 Mi van ha a második trón a kirlynőé? Mondjuk Fraha-é? -
#11509 Lol XD nemhittemmég hogy mondanak újat de ez nem tűnt fel :D de tök gáz hogy itt DPnek nicns égnekálló haja :S -
#11508 Hát a trónok. Hogy az artworkokon ezeken ülnek a Princek. Szóval láttátok már. Én kb 3.-ra vettem csak észre :) -
#11507 Mi ebben az érdekes? -
#11506 Jaj nem írtam oda: SPOILER!! -
#11505 Nem tudom észrevettétek-e már, de találtam valami érdekeset:
tú trónz
-
#11504 én is néztem vagy 5 percen át hogy mi lessz utána és csak pörgöt és pörtgöt és pörgött... -
#11503 Köszi a segítségeket, már levágtam az aranypulykát is magamtól jöttem rá mindenre, az uccsó szúrás fenomenális volt kb 1 percen át néztem a lassítást :) Az ez utáni rész szintén fenomenális volt valami hihetetlen kreatív. A végső anim pedig...hát sajnálom hogy vége :( -
#11502 Kereső alukl kulcs szó IKREK!!!!!
---
Neo grat -
#11501 Na megvan az upgrade. Ha jól vettem észre nem kell az utolsó pillanatban ugrani hanem kicsit előtte. -
gyuri00 #11500 hali
elkadtam a gama-ben annál(pedig eddig könnyű volt:) a résznél mikor két főellnség jön rám két nagy álllat:D na az számomra lehetlen nincs valmi cheat?vagy valmi amivel egyszerűen meg tunám csinálni:D:D -
#11499 Ezzel én is sokat szenvedtem mikor elöször játszottam sehogy sem akarta elkapni. De aztán kb 75 alkalommal sikerült. Bezzeg Hardon elsőre ment:D -
#11498 lassítsd le az időt közben
úgy biztos h sikerülni fog -
#11497 én life upgrade nélkül öltem meg a vezirt hardon.... -
Qwertino #11496 Liftes részt hogyan kell megcsinálni? -
#11495 ne csüggedj én is kb 20-szor már csak azért is meg akartam csinálni de abbahagytam.
A játékban öszvissz 1 Lifeupgradet csináltam meg, és úgyis lazán végigvittem.
Mellesleg ahol van az a life upgrade ahol tartasz utána jön lassan a főellenség.
és könnyű.(mármint nem az a lifeupgrade:D) -
#11494 lul, ezt a life upgrade-et elsőre megszereztem -
#11493 itt a homokot csak lassításra szoktan használni, mert ha kipurcanok úgyis visszakerülök a kúthoz, de akkor is idegesít ez a rész :( de csakazért is megszerzem ezt a life upgradet is... valahogyan :) -
Hellsing47 #11492 bizony..
szal legalább legyen nálad 4 vagy több homok tartály :) -
#11491 Könnyűű??! Jó neked :) Lássuk jól értem-e: Bal oldalt a falon végigfutok, majd mikor már majdnem leesne elrugaszkodom a faltól jobbra? Mert legalább
fél méterrel alatta ugrik szal sztem kizárt hogy elkapja :( -
#11490 itt csak jól kell időzíteni. szerintem könnyű rész -
Itt van. Sehogy sem sikerül :( -
Hellsing47 #11488 nah az valoban rohadt nehéz...
ha kicsit elöbb ugrasz akkor nem éred el..ha meg késön lesel..nagyon pontosnak kell ott lenni :)) -
#11487 OK már megtaláltam, de mikor 2 fűrész van a falon azokon át kell fitni és egy L alakú pallóra kell ugrani sehogy sem érem el :( -
marcio mela #11486 Ha közepes fokozaton játszod akkor végigjátszhatod akkor is ha nincs meg az összes életerő.Én csak akkor használtam fel a végigjátszást az életerők megtalálására amikor a végén tényleg kevés volt.Akkor se mentem vissza az összeset megtalálni.Csak plusz egy vagy kettő hiányzott a sikerhez de nem nem az összes. -
Qwertino #11485 liftes résznél én is elakadtam és nem, tudom hogy kell tovább . vki help
pls