Prince of Persia: The Two Thrones

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

szoli91
biztos elküdlte, mert vannak olyanok hogy fáziskéséssel érkeznek meg a levelek, mert nekem ics volt tegnap hjogy küldtek iwiw meghívót és ma reggelre jött meg szal...de ha megjön tedd be ide 😉

http://metalheads.fw.hu/ Rock- és Metálzene Portál. Regisztrálj! http://dahakateamforum.fw.hu/

miért utáljátok constantint??

egyébként nem küldött nekem semmit.
ha küldöt volna szt már be raktam volna ide.
szegény nem biztos hogy hazudik csak kicsit lehet hogy õ izé tudjátok<#vigyor5>
Looooser
Én is benne lenék hoyg basztassuk de félek h véletlen most talál ide egy admin azt szopjuk a rezet mert vagy leoffolnának vagy gumi szobába tennének át....

pumpált &#960;na... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

mike0013
csesztessük constantint tovább😊

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

constantin
A srácnak elküldtem!Nem hiszem hogy adok linket és azt sem hogy felteszem mert köcsögök vagytok és én is az leszek(voltam).Ha a srác továbbadja akkor oké de ha nem az mégjobb.Mellesleg...................................

A menyországban jobb a klíma,de a pokolban több az ismerős.

szoli91
amúgy constantin azért mondtam hogy szidjunk téged, mert teljesen úgy teszel mintha hazudnál, mert szerintem egy hsz-be simán belehtne linkelni vagy valami, és nem váratni a többieket.
ide elküldheted: [email protected]
meg szerintem a letöltés helyét is beszúrhatnád, hoyg a többiek is elérhessék

http://metalheads.fw.hu/ Rock- és Metálzene Portál. Regisztrálj! http://dahakateamforum.fw.hu/

mike0013
te tudod, én nem adnék olyanért ami megvan nekem (az egy dolog hogy másolt, de megvan😊)

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

szoli91
akkor nekem is elküldhetnéd erre a címre:
[email protected] ra

Mer ez a gamemegérdemli, hogy megvegyék. Éslegalább ennyivel támogatom õke azzal hogy megveszem. Bevallom nem vagyok Krûzus és nagyon ritka az hogy megveszek egy játéko de ami tetszik azt eredetiben is megveszem. Pl: Baldur's Gate 2 Morrownind. KOTOR stb... Persze azért megvárom, amíg azáruk lejebb megy...
mike0013
naa, ez azért csúnya volt<#ejnye1>
jah és egyet fogj fel: ITT MINDENKI UTÁL TÉGED<#mf1><#mf1><#mf1>

mike0013
<#idiota> magyarán mindenképp elfogja szúrni

constantin
Elküldtem!Telepíteni a readme-ben leírtak alapján!Ha rosszul csinálsz valamit akkor elszúrod a játékot.

constantin
Szerintem meg hogy ne haljon ki megkúrom anyukádat és lessz mirõl beszélni.

mike0013
<#idiota>
ez olyan kérdés mint: Amerikában mibõl van több európai vagy amerikai cuccokból? <#idiota>
és minek veszed meg amikor van crack meg minden szar (fölös pénzkidobás)?

Na hálistennek a régi 3 CD-s verziót még nem dobtam ki és azzal is megy a pach... Szóvallehet darabolni megint... De egy nagy kérdés... Tervezem megvenni a POP:TT-t. És magyarországon miylen verziót árulnak? Félek, hogy az európait...
mike0013
benne vagyok😊

szoli91
hogy ne haljon ki a topic, szerintem szidjuk constantint <#smile>

mike0013
no problem

Looooser
a tápig haldokolik bocs hogy 3madjára írok 1más után monnyuk közte van pár óra eltérés

pumpált &#960;na... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

Looooser
csak óvatosan nehogy vírust kapj Constinak szokása ilyet csinálni...

Looooser
mûködni mûködni fog csak nem esik szét a hulla mert másik amirt használsz és abban van megírva hogy hogyan essenek szét

pls az e mail cimemre ne irjatok semmi hülyeséget pls pls pls <#nyes>
az a d<-_->b forditott b betü poén volt csak le maradt valami amit most potlok:<#vigyor4><#vigyor4>
constantin küld ide
[email protected]
thx

mellesleg a játék hardon anyit változik hogy több kell az ellenbe és kicsit többet sebeznek? ?_?
szoli91
constantin mire vársz azzal a képpel? szúrjad be, mert nem hiszünk neked, és adhatnál linket is, hogy honnan töltöted le, mert unom hogy állandóan hazudgálsz

totyak
Néhány hét kihagyás után újra megpróbáltam megölni a fõellent, de ez számomra lehetetlen. Szerintem akik meg tudták csinálni azok nagyon ügyesek, mert én nem tudom. Odáig eljutok, hogy levágom a két szárnyát, de sajnos mindíg eltrafálnak a hülye szikladarabok és egy csomó életem elveszik. Ha azok nem lennének már rég végigjátszottam volna. Kétszer már odáig is eljutottam, hogy fel kéne mászni hozzá, csak a kevés életem egy szempillantás alatt lement, vagy a hülye Prince melléugrott. Valami jó taktika nincs erre, hogy hogy öljem meg? persze itt most nem arra gondolok, hogy legyél ügyes, meg próbálkozz, hanem valami épkézláb taktikára, mert már nagyon szeretném végigjátszani.

köszi a segítséget

ui. gondoltam, ha a képre válaszolok, akkor egyértelmû, hogy mire kérdezek rá, de ezek szerit nem majd a késõbbiekben pontosabb leszek.

Dell Latitude E5430; Logitech Z4; Samsung 226BW;

Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!

Vajon a 3 CD-s megy a reloaded féle crackal? Én Darbaolni akarok! Oylan fílinges volt... 😞
Looooser
jól tudod brofikám 😊 a 3cd-s az USA verzió ami darabolós gyilkolós. és a dvd-és nem darabolós az európai

Broafka
nem, az amerikai verzió esik szét asszem (mármint a hullák, nem a játék 😛) és az európaiban meg nem esnek szét 😞

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

Looooser
melege van ált probléma?

Leszedtem a relodaded féle verziót de ebben az ellenfeleket nem lehet szétvágni (már amikor homokosak)akárhogy próbálkozom. A régi TT verzimban ilyen nem volt.

Be kell állítani, vagy ez egy ilyen amcsiknak készûlt durvátlanított játék?
LPKENJI
cuki anyuka lehet😛

Broafka
Kicsit kilóg a dekoltázsa anyukádnak, meg elég lengén öltözik 😛

Looooser
ne bánts mert szólok az anyukámnak (Shadee) és megnevel

Broafka
HAMM! 😛
féljél is, én pedig hozom a WW-bõl a plüs maci kardot, vagy az óriás fehér tenyeret és felképellek 😛

Looooser
tegyélbe egy kurva képet és akkor elhiszem aztán jöhet!!!!!
---
Akkor nem ûKlompa eszik meg engem hanem Brofi jujjj defélek hozom a plazma kardot ^^
---
Chapog keresõbe írd be hogy: Klompa megölése

Broafka
constantin és a becsület? 😄
háh!
vicces!
vagy nagyon madárnak néz minket... vagy én nem is tudom...

egy kibacott képet tegyél!

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

mike0013
a vírusokat kéretem magadnak küldeni😉

constantin
Hova a faszomba küldjem a kurva életbe.

mike0013
nyugodj meg, én sem értem
valószínû nem mi vagyunk a hülyék <#idiota>

LPKENJI
ez mi akar lenni ... nem értem v csak én vok túl hülye hozzá???

at az ellenséget, mai ezen a képen található, hogy kell megölni?

Dell Latitude E5430; Logitech Z4; Samsung 226BW;

tegyél!!

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

constantin
Hova küldjem a kieget?.Kinek kell.Faszom mindenki kéri de senki sem írja hova küldjem.Képeket esetleg tehetek be.

Broafka
azért nem nagyon válaszolunk, mert tudjuk hogy te már rég tovább jutottál 😊
és a klompa nem esz meg!!!
----------
looser:
megeszlek, mert nem így kell felhozni a topikot...

mike0013
1😊

Looooser
De ha egyszer <#lama> mind és nem ismerik a keresõt? ember mellesleg próbáltam feldobni a topicot ebbõl a gázos vegetációból nem kéne megenni
---
mike0013 alul keresõ és írd be: Klompa

mike0013
nah de tudtok válaszolni az én kérdésemre😊?