13392

Ha nem indul a játék, ide katt!
Minden kérdést törlünk, amire a válasz a FAQ-ban megtalálható!
  • constantin
    Aztán egy bal horog.
    És többet mike nem mozog.
  • mike0013
    :DDDD
    egy gyors jobb horog
  • constantin
    Feszekeggyünk eggyetz te dagatt kocka köcsög.
  • Looooser
    hát igen kezd fogyni
  • Looooser
    Legyél is :D
  • fv82
    szerintem meg egyszerűen elfogyott a téma
  • Hellsing47
    hú de berágtam rád...

nah most aztá' széjje' hasitalak
  • Looooser
    kurva köcsög offolók és flémerek miattatok megy tönkre az a kurva jó tápig... fúúú ti...
    -----
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    csak hogy legyen mért újra berágni rám :)
  • ÁjjLe BoBBi
    hát amúgy ja...;))
  • ffxi
    Szinte átok, úgy üldöznek a flémek, mi? :)
  • ÁjjLe BoBBi
    á nem vagyok már olyan elvetemült mint annó...már nem keresem ;)
    hanem mindig belecsöppenek :D
  • armageddon666
    vááá jófej vagy te :D én azért nem keresem ennyire a flémeket :D van néhány fav topic azt ha flém van akkor beszállok, de hogy keressem XD
  • Prince of Máté
    Ha Skinhead hogy tépje a haját?
  • ÁjjLe BoBBi
    ;) én nem tépem a hajam. annó mindig azt lestem hol van az sg-n flém...;)))
    de már kigyógyultam...[hazudik]
    najó még néha benézek azért a tokyo hotel totyikba hátha van friss hús ;)
    ^^
  • armageddon666
    ^^ egyetlen jó tulajdonságuk ^^ de ettől függetlenül azok is bökdösik egymást... csak ha fehérember közbeszól akkor kiszedik egymásból a bicskájuk sé a fehér muki szúrkáják -.-' látom te normálisabb vagy a nagy átlagnál szal flémet részemről lezárnám... ilyeneket nem érdemes piszkálni... (azokat jó akik a hajuk tépik ilyenkor >:])
  • ÁjjLe BoBBi
    az a probléma hogy nem veszed észre hogy nem a helyesírásba kötöttem bele...;)
    de tood az ijen segagyuak - ugymondd - mindíg megnittyák azt a bicskát a zsebemben.
    Egyébként nagyon aranyosak vagytok hogy így egymás védelmére keltek. Manapság már csak a cigányoknál van meg ugyanez a tulajdonság...
    (Y)
  • Hellsing47
  • Broafka
    hmm, bocsi srácok, csajoztam, hogy áll a mérkőzés? :)
  • armageddon666
    majd. 2-3 év az még... de kössz... (megjegyzem 5ös voltam mindig nyelvtanból, helyesírás stb... csak TOD neten nincs kedvem szépem megformázni meg 1000szer javítani a szavakat... irc-re chatre VOK szokva SZAL ez rögzült... de nem látom a nagy kezdőbetűket mert én még úgy tanultam mondat elejére az kell)
  • Prince of Máté
    köszönjük
  • ÁjjLe BoBBi
    rendben. további sikeres készülést az érettségire.
  • armageddon666
    mint ahogy az is hogy kisbetűvel kezded a mondatot -.-' ls a "neten felnőtt parasztok" tán sokat írnak és sokkal praktikusabb mintha mindent kiírsz rendesen... soxor tárgyalt tma sztem szal ne szój be htxvm, és tom nem "toom" me az má hosszú
  • Prince of Máté
    nincs mit
  • ÁjjLe BoBBi
    elmondom neked hogy a "toom" nem egy rövidítés hanem a neten felnőtt parasztok által használt igénytelen és szánalmas szleng.
    köszönöm hogy szólhattam.
  • fv82
    most mondom én: alul kersőbe írd hogy "klompa"
  • Prince of Máté
    a toom az egy rövidítés te paraszt...
    na mind1 neked se írok többet...
  • fv82
    micsoda két BOSS volt benne a kövér meg a vezír de ha folyamatosan nyomogattad a védekezést és a támadást nem tudtak sebet ejteni, bár a halhatatlan csontváz és a szellem alteregó is tekinthető volt BOSS-nak Bocsi Matthewpamer a spoilerért

Looser köszi furcsa volt hogy első rész a második rész hercegével, de már egy two thrones promó videóban is láttam ezt
  • armageddon666
    amikor bezárult akkor kell mert hosszan ugrik :K neki is készülődik XD jajj 3 éves vagy hány lehettem DOSba nyomtam prince1.bat-tal :D itt akattam el mindig XD meg máshol is :D de akkor nem zavart XD
  • GabEX1987
    Hi!!
    Most kezdtem el csak a játékot és annál a rohadt nagy óriásnál tartok az arénába és egyszerüen nem tudom megsebezni!!!Azt tudom hogy fel kell mászni az erkélyekre és onnan támadni de nem megy!!!:(
    Lehet hogy gáz de már nagyon felídegesített!
    köszi előre is!!!
  • Looooser
    flash és a startlap jatekokon van nem nehez nyomj egy space-t amikor nyílik...
  • fv82
    lol
    ez amúgy milyen verzió?
  • Matthewpamer
    elakadtam itt vki segítene?:DD

• Looooser
    már csak védekezni, hárítani és apróbbat szurkálni tudsz...
    mellesleg, ha észre vetted volna hogy toom-ot tudom-nak kéne írni de már megint hülye vagy és azt se tudod hány óra van délben...
  • KOVU
    erre már csak 1 szót tudok mondan és azt hogy:
    Megszentségteleníthetetlenségeskedéseitekért...
    XD XD (eztcsak ugy unalombol irtam ... de szerintem rá jötetek mert nem is illik bele a beszélgetésbe.. de ezt minek magyarázni?? ÁÁ de hülye vagyok T_T)
  • Prince of Máté
    Figyelj már...
    Te szóltál be nekem ott kezdődik..
    És azt az üzenetet nem is neked írtam ...
    Ja és a láccik tsz-el van, ennyit tudhatnál.
    kössz

• fv82
    Looooser az első támadást visszaverte a nyelvek terén, ám Prince of Máté visszapörgette az időt és ismét a nevével próbálkozik
  • ÁjjLe BoBBi
    ügyesek vagytok ám ;)
  • Looooser
    Arma én azt toom hogy 2o-val nincsen loser felirat csak mostanában beragad 1-2 gombom.
    -----
    PoM: tanulj meg rendesen gépelni, és akkor oktatlak ki amikor csak akarlak, mert láccik hogy miután Arma írt azután lett nagy a pofád...
  • Broafka
    hmm, a 2. menet elkezdődött! Prince of Máté egy gyors villámtámadást indított a nyelvek terén. Vajon sikerült a találat? ááááá, nem látom, mert mintha Looooser nem állt volna fel a bal sarokból, lehet hogy itt lesz vége a mérkőzésnek? vagy csak most kezdődik?
    ne szalasszák el a következő epizódot sem! Az idő legyen veletek!
  • Prince of Máté
    bazdmeg lemaradt róla egy R és akkor mivan?
    engem csak ne oktass ki angolból kapis?