13392
-
#11684 Aztán egy bal horog.
És többet mike nem mozog. -
#11683 :DDDD
egy gyors jobb horog -
#11682 Feszekeggyünk eggyetz te dagatt kocka köcsög. -
#11681 hát igen kezd fogyni
-
#11680 Legyél is :D
-
#11679 szerintem meg egyszerűen elfogyott a téma -
Hellsing47 #11678 hú de berágtam rád...
nah most aztá' széjje' hasitalak -
#11677 kurva köcsög offolók és flémerek miattatok megy tönkre az a kurva jó tápig... fúúú ti...
-----
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!csak hogy legyen mért újra berágni rám :) -
#11676 hát amúgy ja...;)) -
#11675 Szinte átok, úgy üldöznek a flémek, mi? :) -
#11674 á nem vagyok már olyan elvetemült mint annó...már nem keresem ;)
hanem mindig belecsöppenek :D -
#11673 vááá jófej vagy te :D én azért nem keresem ennyire a flémeket :D van néhány fav topic azt ha flém van akkor beszállok, de hogy keressem XD -
#11672 Ha Skinhead hogy tépje a haját? -
#11671 ;) én nem tépem a hajam. annó mindig azt lestem hol van az sg-n flém...;)))
de már kigyógyultam...[hazudik]
najó még néha benézek azért a tokyo hotel totyikba hátha van friss hús ;)
^^ -
#11670 ^^ egyetlen jó tulajdonságuk ^^ de ettől függetlenül azok is bökdösik egymást... csak ha fehérember közbeszól akkor kiszedik egymásból a bicskájuk sé a fehér muki szúrkáják -.-' látom te normálisabb vagy a nagy átlagnál szal flémet részemről lezárnám... ilyeneket nem érdemes piszkálni... (azokat jó akik a hajuk tépik ilyenkor >:]) -
#11669 az a probléma hogy nem veszed észre hogy nem a helyesírásba kötöttem bele...;)
de tood az ijen segagyuak - ugymondd - mindíg megnittyák azt a bicskát a zsebemben.
Egyébként nagyon aranyosak vagytok hogy így egymás védelmére keltek. Manapság már csak a cigányoknál van meg ugyanez a tulajdonság...
(Y) -
Hellsing47 #11668 -
#11667 hmm, bocsi srácok, csajoztam, hogy áll a mérkőzés? :) -
#11666 majd. 2-3 év az még... de kössz... (megjegyzem 5ös voltam mindig nyelvtanból, helyesírás stb... csak TOD neten nincs kedvem szépem megformázni meg 1000szer javítani a szavakat... irc-re chatre VOK szokva SZAL ez rögzült... de nem látom a nagy kezdőbetűket mert én még úgy tanultam mondat elejére az kell) -
#11665 köszönjük -
#11664 rendben. további sikeres készülést az érettségire.
-
#11663 mint ahogy az is hogy kisbetűvel kezded a mondatot -.-' ls a "neten felnőtt parasztok" tán sokat írnak és sokkal praktikusabb mintha mindent kiírsz rendesen... soxor tárgyalt tma sztem szal ne szój be htxvm, és tom nem "toom" me az má hosszú -
#11662 nincs mit -
#11661 elmondom neked hogy a "toom" nem egy rövidítés hanem a neten felnőtt parasztok által használt igénytelen és szánalmas szleng.
köszönöm hogy szólhattam. -
#11660 most mondom én: alul kersőbe írd hogy "klompa" -
#11659 a toom az egy rövidítés te paraszt...
na mind1 neked se írok többet... -
#11658 micsoda két BOSS volt benne a kövér meg a vezír de ha folyamatosan nyomogattad a védekezést és a támadást nem tudtak sebet ejteni, bár a halhatatlan csontváz és a szellem alteregó is tekinthető volt BOSS-nak Bocsi Matthewpamer a spoilerért
Looser köszi furcsa volt hogy első rész a második rész hercegével, de már egy two thrones promó videóban is láttam ezt -
#11657 amikor bezárult akkor kell mert hosszan ugrik :K neki is készülődik XD jajj 3 éves vagy hány lehettem DOSba nyomtam prince1.bat-tal :D itt akattam el mindig XD meg máshol is :D de akkor nem zavart XD -
GabEX1987 #11656 Hi!!
Most kezdtem el csak a játékot és annál a rohadt nagy óriásnál tartok az arénába és egyszerüen nem tudom megsebezni!!!Azt tudom hogy fel kell mászni az erkélyekre és onnan támadni de nem megy!!!:(
Lehet hogy gáz de már nagyon felídegesített!
köszi előre is!!! -
#11655 flash és a startlap jatekokon van nem nehez nyomj egy space-t amikor nyílik... -
#11654 lol
ez amúgy milyen verzió? -
#11653 elakadtam itt vki segítene?:DD
-
#11652 már csak védekezni, hárítani és apróbbat szurkálni tudsz...
mellesleg, ha észre vetted volna hogy toom-ot tudom-nak kéne írni de már megint hülye vagy és azt se tudod hány óra van délben... -
KOVU #11651 erre már csak 1 szót tudok mondan és azt hogy:
Megszentségteleníthetetlenségeskedéseitekért...
XD XD (eztcsak ugy unalombol irtam ... de szerintem rá jötetek mert nem is illik bele a beszélgetésbe.. de ezt minek magyarázni?? ÁÁ de hülye vagyok T_T) -
#11650 Figyelj már...
Te szóltál be nekem ott kezdődik..
És azt az üzenetet nem is neked írtam ...
Ja és a láccik tsz-el van, ennyit tudhatnál.
kössz
-
#11649 Looooser az első támadást visszaverte a nyelvek terén, ám Prince of Máté visszapörgette az időt és ismét a nevével próbálkozik -
#11648 ügyesek vagytok ám ;) -
#11647 Arma én azt toom hogy 2o-val nincsen loser felirat csak mostanában beragad 1-2 gombom.
-----
PoM: tanulj meg rendesen gépelni, és akkor oktatlak ki amikor csak akarlak, mert láccik hogy miután Arma írt azután lett nagy a pofád... -
#11646 hmm, a 2. menet elkezdődött! Prince of Máté egy gyors villámtámadást indított a nyelvek terén. Vajon sikerült a találat? ááááá, nem látom, mert mintha Looooser nem állt volna fel a bal sarokból, lehet hogy itt lesz vége a mérkőzésnek? vagy csak most kezdődik?
ne szalasszák el a következő epizódot sem! Az idő legyen veletek! -
#11645 bazdmeg lemaradt róla egy R és akkor mivan?
engem csak ne oktass ki angolból kapis?