Hegyikecske#7
Pont ezt akartam írni én is... Há ennyi hülyét, ahelyett h átállnának PNG-re sokkal szebb képet ad, nem nagyobb mérettel, nem is értem mér nem terjedt el, akár a digitális fényképezőgépeknél is!
pemga#6
Ugye-ugye, hogy rég át kellett volna állni PNG-re :). Nem véletlenül fejlesztették ki azt GPL alatt :).
dshk#5
azt az összetett matematikát száz százalékban előre látatlanban le merem fogadni valamilyen egyetemen fejlesztették ki állami pénzten, publikálva volt, és már az eredeti szabadalmazó is csak alkalmazta és nem kitalálta. Ezek meg sunyi módon akkor amikor már mindenki használja megvették a szabadalmat és elkezdtek pénzt követelni érte. A Microsoft nem mellesleg pont ugyanezt csinálta a memóriakártyákkal.
dez#4
Hm, azért van egy kis különbség a M$ dupla-klikk (és sok hasonló) szabadalma, és egy összetett matematikán alapuló, nem épp 5 programsort tartalmazó kodek között...
bigjoe#3
Most én is a MS$ mellett vagyok. Egyébként én már nagyon unom ezeket a pereket. És teljes mértékben elutasítom a software szabadalmakat.