3581
-
#3012 Itt van a mentés arrol a pályáról! -
#3011 bocsi, nem kovettem folyamatosan a forumot, nem tudtam! -
#3010 Már volt róla nem 1x ,de figyelemreméltó még mindig :D -
#3009 Érdekes hasonlóságok vannak ebben a gammában!
-
miki90 #3008 de nekem mentett állás kell nem végigjátszás , bocs. -
#3007 Már ellett mondva párszor rakjál be képet úgy segítünk egyből mert igy fingom nincs miről beszélsz! -
miki90 #3006 csumi all!
lenne egy nagyon nagy kérésem vkitöl!
Ha vki járt már a Hidden Allies pályán amikor járgánnyal kell menni és ha felnézek akkor egy ien pörgenytyü van felettem és majd abba kell belemenni ha leállitottam.
REmélem tudjátok meik az?!!
Elöre is köszi ha vki ir!! -
#3005 Eben tudna valaki segíteni? -
#3004 Szellem módban találsz egy hídat is. -
#3003 Szellem mód. lövöd. vissza lövöd. elfogyank az üvegek özzönlenek a katonák, blablabla staöbbi satöbbi... vége a játéknak. -
#3002 Tényleg ilyen nehéz ez a játék?
Tényleg ilyen nehéz gondolkodni?
Tényleg ilyen nehéz visszaolvasni 1-2 oldalt?
Tényleg ilyen... hagyjuk csak a számat tépem -
Pityesz #3001 Sziasztok!
Elakadtam!
A barátném egy zöld forgó sokszögbe van bezárva!
Én körbe rohangálok, de nem jut eszembe semmi pozitív!
Előre is köszi!
ja , nekem nagyon tetszik!:)
-
csgj #3000 ki tud vele multizni??? -
#2999 Koradélután végigtoltam magyarítással Cseroki szinten hát némelyik résznél kapartam magam :D
De igy legalább értettem ki kivel miért! -
sd54321 #2998 már megbocsás, egy szóval se mondtam, hogy lesz 2. rész... olvasd el pontosan...látod a sok ?-t a végén?
és ha zt mondom, hogy lesz 2. rséz azzal mi a tökömet árultam el??? sztem semmit, az égadta világon semmit... ha vkit érdekela miért és a hogyan, az játsza végig és megtudja, de had mondjak vmit:
aki nem játszott még vele egyáltalán az is megtudhatja, hogfy lesz folytatás ha elmegy a játék hivatalos oldalára és kicsit olvasgat rajta...
ne csinálj magadból komplett hülyét... -
neptum #2997 most nem azért de aki végig játszota most mndenki ezt fogja reklámozni hogy lesz 2. rész a normálisokon kivül oilyet ki kéne rakni most nem azért de az tök nagy szemétszég azokal szemben akik még nem játszoták végig -
sd54321 #2996 kicsit többet vártam ettől a játéktól...grafikailag tényleg szupi, de a játékmenet.... majd a 2. rész???? -
ArcZ #2995 Köszi, de ha emlékeim nem csalnak, ott nincs gomb, amivel ajtót nyitnék, vagy valami egyéb... :) -
#2994 A szemben lévő falon lévő "járdára" kell felmásznod, használd a szellem módot. -
neptum #2993 ez volt az egyik kedvenc részem de nem jutt eszembe hogy mit kell csinálni komolyan :) -
ArcZ #2992 Sziasztok!
Tehát itt tartok, hogyan tovább?
!thx!
-
neptum #2991 az e hónapot még nem rakták ki de majd meg mondom ha fel rakják -
#2990 Azt hol lehet megnézni mármint a magyar Top 10-et? -
#2989 hát én is nagyon remélem !!! -
neptum #2988 szerinetm amagyar top 10 én is 1 lesz és a WOW lecsúszik remélem :) -
#2987 ok !!!!! -
#2986 nem is nagyon néztem de majd megnézem !!!! -
#2985 nincs a játék könyvtárában? -
#2984 hello nem tudja valaki a hogy a credits zenéjét honnan lehetne leszedni ????
-
#2983 Semmit sem befolyásolt a 8 nappal a bolti megjelenés előtti warez!
Prey trónol az élen
[2006. július 21. @ 14:07 - Berkenye]
Megérkezett a legfrissebb játékeladási lista, amely ezúttal az angliai piac adatait tartalmazza. Ugyebár időközben megjelent a Prey, ami rögtön az első helyen végzett.
1. Prey
2. Rise & Fall: Civilizations at War
3. The Sims 2
4. The Sims 2: Open For Business
5. World of Warcraft
6. Championship Manager 2006
7. Half-Life 2: Episode One
8. Titan Quest
9. Football Manager 2006
10. Civilization IV
info: Gamestar -
#2982 Képet tegyél be vagy ird le hol akadtál el mert igy senki nem tud neked segíteni! -
miki90 #2981 csumi all!
elakadtam a Hidden Allies pályánál!
Tudna vki segiteni köszi csá -
neptum #2980 meg ójan jól leírják hol tartanak hogy setom holvannak :) -
neptum #2979 én azota nem is segítek :) -
#2978 Ezért nem kell segíteni :)
Meg eleve hogy jövök én oda ,hogy leromboljam szegény gyermek játékélményét azzal hogy segítek :) -
neptum #2977 nemtom de azt tom hogy sokszor segítetem és annyitesomntak hogy kösz vagy valami -
#2976 ÉN már meg sem lepődök ezen. Ha valaki viszont benyög egy köszönöm-öt akkor már leesik az állam és vissztatér az emberiségbe vetett hitem is. (bár nem túl sokáig) -
#2975 :D -
#2974 Ezt szeretem az emberekben (tisztelet a kivetelnek) kerdezni tudnak, de aztan 1 koszbaxmeg bagy valami mar nem megy. -
ArcZ #2973 Sziasztok!
Hogyan tovább? Az Ősi Faj c. fejezetnél járok. Csak futkosok az antigravitációs járdákon, de csak körbe-körbe. Nemrég tettem le a repülőt.