Prey
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
megvan a megoldás müködik !!!! akinek fekete képernyõvel lép ki a
progi inditásnál az töltse le ezt a progit és menni fog
OpenALwEAX
innen
A félelem az elme gyilkosa Szembenézek félelmemel Hagyom hogy áthaladjonrajtam
demá feltünt egykét demo problem forumtéma a neten csak semmi használhatot nem irnak :C
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
most leveszem a demot kiprobálom az fut -e :C
elõször próbáld 98/ME-re, aztán Win2000-re...
ha ígysem, akkor nemtudom tényleg mi lehet a probléma 😞 😞
Kellene a madárkába építeni egy hangos felolvasás modult is, és minden szöveget hangosan felolvasna amit "lát".<#eljen>#eljen>
na próba az én módszeremet, sztem jónak kell lennie 😊
csak nekem nem indul sztem össszes feltételnek megfelel a gépem má 2 féle tört
verziot kiprobáltam 😞
nForce Audio Driver 4.62
ezt a drivert tedd fel, akinek hasonló problemja volt, annak mind megoldotta 😊
sok szerencsét 😊
-6600 gt 3 ghz cpu 1gb ram
-sp2 csomag
minden codec csomag kiprobálva
fekete képernyõ azt kilép :C mét?
"Maga nem kedvel engem én sem kedvelem magát, ne vegye a szivére nem szemlyes. Senkit sem kedvelek." House M.D.
bocsi az offért
I<#vigyor>#vigyor>
\" A következő események hajnali 4 és 5 óra között történnek\"
Bocsánat ha valami rosszat tettem.....<#zavart2>#zavart2><#rinya>#rinya><#falbav>#falbav><#vigyor3>#vigyor3>
\"A jövő nagy csatáit a páncélosok fogják megvívni.\" Heinz Guderian a páncélosok atyja 1936
Nem tudom miért kérdezi meg valaki hogy még mennyi van hátra. ha látja a stáblistát akkor már nincs sok (csak 1 pálya van utána). Ne ezzel legyen tele a fórum kérlek szépen titeket. Köszönöm.<#eljen>#eljen>
Most járok az "Áldozatok" pálya legelején,amikor is egy iskolabuszból jönnek kifelé a kislány,kisfiú szellemek.
Sok pálya van még hátra,kb hol járhatok?
Kosy
\"A jövő nagy csatáit a páncélosok fogják megvívni.\" Heinz Guderian a páncélosok atyja 1936
Ahogy sejtettem... multkor az télleg skript hiba volt... úgyhogy.... (nem adta be azt a hidat szellem módba...) (újratöltöttem az egész pályát, aztán utána már szépen sorba csináltam mindent aztána akkor hirtelen minden jó lett)
De mostmeg siekrült megen elakadnakni...
Itt van pár kép.. aki ezen túljutott egybõl megmondja mivan--- de én lepasszolom... már próbálkoztam ezzel is elget 😄
Egy
Ketttõõ
Hálrom 😄
Lelehet szállni a tetején és anyi meg lentebb kilehet nyitni egy kaput és utána merre?
és onnan a kockára ugrasz 😊
Girls are like carparks. The good ones are taken. The rest are retarded.
Lépcsõt is csinálhatsz 2 kockából, de nekem 1-el is sikerült...
eskü, az a FAQ miatt volt, meg még akkor el sem kezdtem én a játékot, mikor azt kérdeztem 😄
csak annyian írták, én meg féltem hogy ott bugzik a game, és nem lehet tovább vinni =/
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit