15
-
#15 Sziasztok!
Sokunk problémája, hogy nincs magyar kézikönyv.
Nekem van az S2-eshez, és megosztom veletek:
http://takrisz.fw.hu
(letöltés menüpont)
Üdv.: TakiTibi -
DKm #14 Ez így van! [#nyes -
viktorke #13 Üdv All!
Én nem tudom h. ti hol néztétek a gépet, de nem rég vettünk egy ilyet, 125-ért, 2év garanciával!
Ez a gép nagyon komoly, kategóriájában a legmagasabb (sztem)!
Sok gépet megnéztünk, de sok nem tudott ennyit... főleg a panasonic...
Mindenkinek ajánlom :D
CANON 4EVER -
babajaga #12 "Senkinek sem ajánlom!Csak a kép közepe elfogadható"
Ezt egy 2x-es konverterről írta a használó. -
babajaga #11 "kkora különbségért már érdemes elmenni bécsba, avgy akárhova, vagy neten megrendelni"
És a garancia nem kell? -
babajaga #10 "Szerezni kell még rá egy teleconvertert, mondjuk 2.2x-est"
Hadd romoljon az objektív rajza. -
Meridian #9 Viszont az itthoni ár az elszomorító... 149e Ft...?!
Hol áll ez párhuzamban az 500 (sőt már 470) dollárral???
Elhúzhatnak a sunyiba az itthoni kereskedők. Ekkora különbségért már érdemes elmenni bécsba, avgy akárhova, vagy neten megrendelni. -
Meridian #8 Szerintem pedig fényképezőgépet fényképezőgépgyártótol kell venni.
Canon ezek közt van - így biztos nem rossz ez a gép.
Szerezni kell még rá egy teleconvertert, mondjuk 2.2x-est, és akkor képzeld el mit lehet művelni 25x optikai zoom-al... -
Hegyikecske #7 Azér egy Panasonic inkább mint vmi más ( a nagy márkákat leszámítva) Rohadt jó lehet, nekem az is naon bejön, láttad műár az új reklámjukat? akárhogy remeg tökéletes képet ad , akárhogy rázhatod :)) -
M2 #6 Szerintem ez egy tökéletes mindentudó gép lesz amatőröknek, és még jól is néz ki... (míg mondjuk a Panasonic már nem annyira :-) -
Hegyikecske #5 Épp ez az h. a cf a "legnagyobb kártya" az sd sokkal kisebb, aztán jönnek a mini sdk amik ennél iskisebbek, amugy jó kis masinal ehet így tovább :) de az ára se utolsó :)) (mondjuk a canon csak canon :)) -
Zro #4 Ráadásul már ez is sd kártyás...
A Canon eddig legalább ragaszkodott a CF-hez, nem tudom miért hagy föl ezzel a vonallal. A legolcsóbb és a legnagyobb kártyák CF-ek. -
Zro #3 Kellemes kis gép lesz, igaz nem 60 másodperc, hanem 60 perc videót lehet vele rögzíteni. Én az S1IS-em mégis inkább egy 350d re cserélem majd. -
pepii #2 Panasonic FZ-20 ugyanezt tudja, némely esetben még többet is (na jo videot nem tud 640x480-ba), és mindezt már 1 éve. -
#1 Hát igen, Canon...