24
Jade Empire
  • TekkenMaster
    #24
    Nem mutatja a videókat.
    Miért van ez?
  • kisAKOSH
    #23
    még mindig eladó a jade empire kézikönyvvel!!!! ami magyar. Így viszont 2000Ft.
  • kisAKOSH
    #22
    eladó Jade Empire (hunsub) de ha valakit zavar az angolt is hozzá adhatom e-mail útján.

    érdeklődni [email protected] -n lehet
  • vikingharcos
    #21
    helo végigtoltam a játékot . természetesen állati nagy nemcsoda a bioware összes rpg-je fasza.
    viszont 2 karakter a végén nincs meg. nem tudja valaki hogy hogy lehet őket megszerezni?
    Vagy esetleg egyéb bónusz dolgokat nem tudtok mondani? Szerintem furcsa, hogy a borító hátoldala 40 óra játékidőt ígést, viszont ugy hogy mindent megszereztem 29 óránál nem lett több....
    ettől föggetlenül baromi jó a történet.
    nem tudjátok ha másodiknak nekifutunk a ,,mester" gomb alatt akkor lesz valami érdekesség?
    várom a válaszotokat. az erő legyen veletek.
  • kisAKOSH
    #20
    akit érdekel nekem megvan magyarul a jade empire eredeti kiadásban. De mivel csak felirat és angolul beszél és én németül tudok igazán megszereztem a német verziót ezért túladnék az angol verzión.

    [email protected]
  • szaboi
    #19
    Megszereztem a magyarosítását, ha vkinek kell küldjön mail-t :)
    [email protected]
  • szaboi
    #18
    Nos Végig vittem, mentésidő szerint 28 óra alatt. Nagyon nagy Játék az biztos
  • szaboi
    #17
    Szerintem nagyon jó RPG játék, habár az elején azt hittem hogy letörlöm, mert elég unalmasnak tünt a túl sok szöveggel, de hogy mostmár izgalmasabb lett, mert elég jó elhaladtam benne, asszem végigviszem. Nemtom mi a különbség a Special Edition és a Sima között, de nekem a Special van meg, és elég sok helyet foglal 7,4GB ot. Szerintem jóval hosszabb a játék minthogy 8 óra alatt végig lehessen vinni, én a mentés szerint 8 ó 30 perce játszom, és még csak a kalózoknál járok, még közel sem vagyok szerintem a végéhez. Ja és PC-s verziója van meg.
  • Afe
    #16
    ·"8 óra valamennyi idő alatt vittem végig úgy hogy néha fél órákat bolyongtam"
    "A játék a valaha készült legjobb szerepjáték Xbox-ra"


    8 órás rpg és ez a legjobb?! :D
  • Pixi
    #15
    9 óra! Nem azért mondom de én 8 óra valamennyi idő alatt vittem végig úgy hogy néha fél órákat bolyongtam mire meg tidtam csinálni a küldetést! A játék a valaha készült legjobb szerepjáték Xbox-ra! És a fegyvereket meg a cuccokat venni lehet! A játék vége hihhetetlenül jó lessz! Nekem az a rész tetszett a legjobban!!!
  • Fido4life
    #14
    Ez van PC-re ?
  • Sephi
    #13
    Nem mert nem szeretik a stilust. Mondjuk en is beleuntam picit.
  • grebber
    #12
    Senki más nem tolja a game-el?
  • grebber
    #11
    Ja van térkép akkor jó :)
  • Luiprima
    #10
    Bruhaha sírok. Egy PS2 tulajdonos.
  • Seth
    #9
    PC-n valószínűleg, ps2-n nemhinném
  • mila69en
    #8
    ps2 vagy pc-n lesz?
  • Sephi
    #7
    Hogy hogy nehez e megtalalni oket?

    Szal a terkepen vannak jelek hogy kb merre kell menni.Vagy akivel beszelni lehet az altalaban utal ra. Egyaltalan nem nehez csak figyelni kell a szovegre.

    Valahogy valahol ugy erzem hogy ebben a jatekban is kicsit tul sok a duma ami itt ott neha idegesito lehet...
  • grebber
    #6
    #3 ???
  • Sephi
    #5
    Ma deultan potom 9 ora jatek utan elmondhatom hogy a jatek kezd ugy alakulni hogy nem lehet letenni. Peldaul , nem ugy mint a KOTOR-ban , volt egy jelenet hogy egy fogonoszt ugy kellet kinyirni hogy a mennyezetet tarto kolopoket kellet szejelhasitani. Ezutan volt egy kb 3 perces CGI hogy aszitem aterek jehovistanak. Ebbe a szerencsetlen 3 percben olyan jelenetek voltak hogy szegyelheti magat akarmilyen akcio stilusu jatek. Es nem bullet time baromsag hanem naon elethu mozdulatokkal.

    Meg meg az is rarak hogy maga a kisseb kuldetesek is nagyon nagyteruletre hatnak ki. Erdekes hogy itt is lehet valasztani ket vagy harom mondrol ahogy egy kuldetest megoldjal.

    Ma csak 3 uj karaktert kaptam akik kozul a kedvencem egy kis tag aki egyfeszt a feleseget szidja olyan lelgesedessel hogy neha elrohogom magam. Ez a kis tag ha velem van egy csaptban akkor kisseb boros uvegeket rak ki a harcterre es ha en megiszom berugok de jol. Ez azert jo mert akkor a Drunken Monkey harcstilust tudom felvenni ami egyben mulatsagos es halalos is az ellenfelekre.
    A masik emlitesre melto karakter egy titkar aki a mennyekbol jott le es az en dolgaimat veti papirra. Alitolg tobb seged dolgozik azon hogy mindenembert mit sinal a foldon igy az egyik osszeutkozesem Gao nagyparessel aitolag 3556 oldali munkat igenyelt a mennyorszagi Bisztositasi reszegeben. Ez tudom hulyesgnek hangzik de ebben a jatekban mindennek megvan a maga mennyorszaga. En csak a rokak (FOX) menyorszagaban jartam es elalt a lelegezetem :D

    De lassan 9 oranal meg mindig egy fegyvert sem kaptam es semmi felszerelest... pedig irja hogy majd kapok uj cucokkat.
  • mukika
    #4
    néz be majd a PC-s topikba. Tele van.

    Sephi várjuk a beszámolókat továbbra is!
  • grebber
    #3
    Ez királyul hangzik nagyon. Várom már (PC fronton)

    Nehéz megtalálni a faszikat akikkel beszélni kell?Pl ennél a hajos résznél?
  • Shadow_THH
    #2
    képeket mutatsz?
  • Sephi
    #1
    Tisztelt jatekosok. Azok aki esetleg beirnak ide hogy "hu mar van ilyen topik" es egyeb ilyen lamas kepeket szeretnenek beszurni azok mellozenek mert ez KONZOL es nem a PC.

    A jatekrol :

    Kepzejetek el a KOTOR elso reszet ugy kb 100x jobb grafikaval es Star Wars tema nelkul egy ujjab harcrendszerel ami szeritnem sokkalta erdekesebb.
    A Jade Empire egy mualkotas. Annyira szep hogy neha megaltam korbezneni.

    Szereplok egytol egyig elethuek. A Beszelgetes es valaszolgatas detto KOTOR stilusban meg... meg a szereplok is ugy alnak csak most mar tobb szemszogbol is nezhetjuk a beszelgetest es nagyon elethu a mimika. A varosban egy tonna ember van es mindeki mast mast csinal es foleg az a jo hogy nem kotelezo mindekivel szobaalni. Egyik mos , masik fest es volt meg egy paraszt aki pl egy bikat mosott megt ilyenek :D

    A jatekmenet tipikus maradt. Csomo ERDEKES questet kell megoldani es sok emberrel kell beszelgeni. A story az megy magatol elore es mi akkor terunk le amikor akarunk. Itt is vannak jo meg rosz cselekedetek. De itt persze nem Light vagy Dark point jar hanem A Nyitott kez es a Zart Kez pontokat kapunk. Erdekes hogy par questet csak akkor kapunk ha az egyik oldal-hoz huzodunk erosebben.

    A harc baszotul elethu. Elnezest az eros szoert de ez igy van. Minden rugas es utest mintha az igaz eletbol vettek volna elo. Meg a magiak is valami orom nezni ahogy elohivja. Kulombozo harc modok vannak amiket lassan meg lehet tanulni. Vedekezes es erosebb tamadas is van. Sot meg CHI tamadas stb.
    Teccik hogy ha van CHI (ami mas jatekokban MANA) akkor akkor HEAL-eljuk magunkat amikor jolesik. A harcter az nincs megszabva meddtol meddig lehet rohangalni. Ugralgatunk cselezunk... pl nem mindegy hogy amikor lovunk merre lovunk mert ha elmozdul akkor nem lehet eltalalni.

    A menuk szerintem nagyon paraktikusak lettek. Habar aki jaccot kotor-t az tudgya mirol van szo. Igazabol lassan 3 oranal tartok de meg nem tudom hol lehet elszerelest cserelni.. nem is tudom ha lehet e...

    Egy szo mint szaz a jatek csuszuperre sikeredett es aki KOTOR imado volt az ebbe bele fog zugni. Ja es ne gondojatok olyanra hogy ez a jatek csaka kinai monarchiakrol szol mert akad benne repulo meg bazi nagy szornyeteg is szal nincs benne hiany semmibol.

    Kezelhetosegrol meg annyit hogy szereplonk naon gyorsan rohangal es ba fokuszalunk akkor dupla olyan gyorsan "repulunk".

    Tele van minijatekokkal! Hogy mik a minijatekok? Gondojatok el a csomo C64-es jatekokat kicsit adolgozva :D

    Lehetne meg irni sokat a jatekrol de most megyek jaccani mert egy szellem vararost kell meglatogatni es most kell rabeszejem a falu egyetlen lakosat . aki mindemmelet holt reszeg, hogy hajozon at velem a tulpartra :D