Sztárbox 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
röhej amit mûvelt +földre lökte többször is a dalos csávót
pákótól viszont nem lehetett többet várni, sõt..
pákótól viszont nem lehetett többet várni, sõt..
Az hogy egyhangu tulzás
hehe, Pákó azt mondta széttépi Indiánt, de csúnyán lebõgött
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
jo volt 😄
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Na ki anyerö?
igen
Indi elfáradtt
nem
Negro elég jo
amig megy a meccs, megkérdezem, volt már az ez elötti mecs elött valami? most kapcsoltam csak ide :S
Ez nagyon komly lessz!!!!!!
Hali indi a nyerö de nemcsipem egyikett sem.
"átkutatták tegnap pákót és találtak nálla egy nigéria szótárt, egy viperát meg még valamit arra nem emlékszem"
Abit KV8-pro | A64 3000+ | 512 MB DDR | Geforce 6600GT Az AMD legyen veled! ;)
ááá gázz ez a Pákó de übereli a Vanda rendesen
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
nem, csak a bemutatkozásnál mondogatta, hogy menni fog a jobb egyenes, és közben a bal kezével mutatta 😊
AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600
lol visszanézni ezt a tavalyit 😄D
Abit KV8-pro | A64 3000+ | 512 MB DDR | Geforce 6600GT Az AMD legyen veled! ;)
😄DDD
bezzeg ha klicskoval boxolna!!!!
na az egy szoros meccs lenne!!!
(mig be nem mennek szoritoba? aztán páko kiütné!!😄)
bezzeg ha klicskoval boxolna!!!!
na az egy szoros meccs lenne!!!
(mig be nem mennek szoritoba? aztán páko kiütné!!😄)
😄D
jah legjobb pákó. emlékszel Klicskó egyik ilyen magyaros beszólására? Kiütöm a dgyérékét, fékudni fog! 😄D szerencsétlen pákó még ennyit sem tanult meg magyarul, szánalmas
jah legjobb pákó. emlékszel Klicskó egyik ilyen magyaros beszólására? Kiütöm a dgyérékét, fékudni fog! 😄D szerencsétlen pákó még ennyit sem tanult meg magyarul, szánalmas
The Matrix has you...
jaja, meg aza sok fekvü meg ugrálokötél, há nem hiába aggya at édzsbíó élöbe, meg ezt nézi fél las vegas!!
azé csak fél mer másik fele a megasztárt!😄
azé csak fél mer másik fele a megasztárt!😄
naa, komolyságot kérek, ezek vért izzadtak mire egy kis hájat szedtek fel magukra edzés alatt😄D
The Matrix has you...
Mikor elõször volt nem reméltem sokat, akkor még élénken élt bennem a Kokó-mánia vagy mi, na meg most ugye Madár. Szal, mondom ezek amatõrök, nem lesz itt semmi. Aztán mikor Anettka nekiesett Szilvinek, amolyan jó parasztosan😊) akkor majd berosáltam a röhögéstõl😄D
The Matrix has you...
Közöttük nem érzek olyan "ellentétet", ezért nem várok sokat. Ha jól megnézed a Frenki-Leo párosban amolyan zsigerbõl jövõ feszültség van és Õk nem képzett boxolók, akik szinte teljesen ismeretlen ellenfelek egymásnak, nincs közöttük problem. Itt más a helyzet, a harag rossz tanácsadó, ezek véresre fogják egymást verni😄DD
The Matrix has you...