457
Sztárok boxmérkőzése No. 2
-
#94 annyi a niggernek:D -
#93 indián helyében erre a "győzelemre" nem lennék büszke -
#92 indián -
Joker Hun #91 Na ki anyerö? -
#90 pákó dobott egy hátast, ki a ringből :DD -
#89 hopp, indián meglendült -
#88 Pákó -
Joker Hun #87 igen -
#86 pákónak sztem több esélye van. hosszabbak a kezei, legalábbis igy tv-ből nézve -
#85 ez az első meccs
-
#84 oké. -
Joker Hun #83 Indi elfáradtt -
#82 pákó rulz :))) -
Joker Hun #81 nem -
Joker Hun #80 Negro elég jo
-
#79 amig megy a meccs, megkérdezem, volt már az ez elötti mecs elött valami? most kapcsoltam csak ide :S -
#78 kiváncsi leszek. pákó nagyon izombenő, már nekiugrik indiánnak :D -
Joker Hun #77 Ez nagyon komly lessz!!!!!!
-
#76 egyértelműen Indián bal horogja fog érvényesülni:) -
Joker Hun #75 Hali indi a nyerö de nemcsipem egyikett sem. -
#74 Pákó vs indián. ki nyeri szerintetek? -
#73 :DDD -
#72 "átkutatták tegnap pákót és találtak nálla egy nigéria szótárt, egy viperát meg még valamit arra nem emlékszem" -
Aspyrin #71 ááá gázz ez a Pákó de übereli a Vanda rendesen -
#70 nem, csak a bemutatkozásnál mondogatta, hogy menni fog a jobb egyenes, és közben a bal kezével mutatta :) -
#69 szétépem az agyadat:) -
#68 már megy? -
#67 :D -
#66 Pákó bal kézzel akart jobb egyenest ütni :DDD -
#65 mentek a bal, meg a jobb egyenesek Pandorától :DDD -
#64 lol visszanézni ezt a tavalyit :DD -
#63 má mezdik. Te szilvi nem is anetkkával bunyózott, na mindegy:)) -
#62 :DDDD
bezzeg ha klicskoval boxolna!!!!
na az egy szoros meccs lenne!!!
(mig be nem mennek szoritoba? aztán páko kiütné!!:D) -
#61 :DD
jah legjobb pákó. emlékszel Klicskó egyik ilyen magyaros beszólására? Kiütöm a dgyérékét, fékudni fog! :DD szerencsétlen pákó még ennyit sem tanult meg magyarul, szánalmas -
#60 jaja, meg aza sok fekvü meg ugrálokötél, há nem hiába aggya at édzsbíó élöbe, meg ezt nézi fél las vegas!!
azé csak fél mer másik fele a megasztárt!:D -
#59 naa, komolyságot kérek, ezek vért izzadtak mire egy kis hájat szedtek fel magukra edzés alatt:DD -
#58 :DDDDDDD
te csak majnem???:DD -
#57 Mikor először volt nem reméltem sokat, akkor még élénken élt bennem a Kokó-mánia vagy mi, na meg most ugye Madár. Szal, mondom ezek amatőrök, nem lesz itt semmi. Aztán mikor Anettka nekiesett Szilvinek, amolyan jó parasztosan:)) akkor majd berosáltam a röhögéstől:DD -
#56 remélem is+!!!!!! -
#55 Közöttük nem érzek olyan "ellentétet", ezért nem várok sokat. Ha jól megnézed a Frenki-Leo párosban amolyan zsigerből jövő feszültség van és Ők nem képzett boxolók, akik szinte teljesen ismeretlen ellenfelek egymásnak, nincs közöttük problem. Itt más a helyzet, a harag rossz tanácsadó, ezek véresre fogják egymást verni:DDD