12
-
RpPRO #12 O, de boldog vagyok, h 185 milliot kell befizetniuk. hurra!
Engem mikor fognak kompenzalni a dragan vett 2x512 hynixem utan? -
#11 bizonyíték volt rá valószínűleg .. -
dez #10 Jó, mondjuk a kapitalizmus, piacgazdaság nem arról híres, hogy össze-vissza beavatkozik az állam, és persze - elvileg, valami kibogózhatatlan kusza áttételeken keresztül - visszakerül [az amcsikhoz legalábbis], de azért mégsem évek után kellene lépni. -
dez #9 Ehh, megelőztél. Egyébként az ÁFA a leggyakoribb adónem. Csak ugye nem 25%... -
dez #8 Azt egy dolog, hogy büntetést fizet. De kinek is fizeti? Van egy sejtésem, hogy nem nekünk, vevőknek... Na ezért van, hogy csak utólag szállnak rá... -
Xcentric #7 És kinek fizetik a büntetést?
A cégekenek? Csak mert remélem azt nem képzeli senki hogy az említett cégek (melyek komplett konfigokat adnak el) egy fikarcnyit is buktak a dolgon.Miután egymással nem kellett versenyezniük,hisz mindegyik ugyanolyan drágán kapta a ramokat,természetesen beleépítették az áraikba,mint ahogy mindent beleépítenek.Ha új felmosó vödör kell a 11-dik emeletre az irodájukba,azt is a vevő fizeti meg nyilvánvalóan.
Esetleg a bíróságnak,vagy az államnak? Csak mert nekik esetlegesen csak magasabb adó folyt be a magasabb árakból (már ha van egyáltalán ÁFA,vagy efélle ezen a mocsok országon kívül bárhol a világon).Tehát marha nagy kárt szenvedhettek...nevetséges.
Szóval most ezzel megint baromi nagyot tettek a világért.
Talán a vásárlókat kéne kártalanítani,szerencsétlen *********-k! -
#6 Csak azt nem értem, miért kellett beismerniük, hogy megegyeztek az árakban. Ha mindegyik vállalat tagadja a vádakat, akkor semmi esély nem lett volna a megbűntetésükre. -
Caro #5 Csepp a tengerben...
mindenhol ilyen kartellek meg összefonódások vannak -
#4 eh, remélem a többit is megbüntetik -
#3 -
#2 rohatt!!!444
-
#1 a szemét