Lakás tulajdoni lapja
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Igen,ahogy Punker írja,bárki bemehet és kérhet hitelesítés nélkülit,hitelesítettett már csak a tulaj személyivel meg ilyesmi.
kikérheted te is, pl ha meg akarod venni természetes hogy elötte látni akarod a papírokat.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
Köszönöm az eddigi segítséget! Az érdekelne még, hogy bárki kikérheti ezt a lapot vagy csak a tulajdonos?
Sajna ha magán célra kell valóban fiztani kell érte, 1500 huf-ot!
...sose azt nézd...
Hát barátnõm nemrégiben kérte ki a tulajdoni lakpját a kertes házának, és 4000 pénzbe került kikérni.
Ha békét akarsz, készülj a háborúra!
Nem adnak ilyesmit ki neten,bemész szépen a földhivatalba,és ott kérsz egy hitelesítés nélküli tulajdoni lap másolatot,az 1500pénz körül volt januárban.
Ezt csak pénzért (kb 1500ft-ért) mutatják meg neked a helyi önkormányzat földhivatalában, de biztos egy drágább tulajdonilapos megoldást akarnak majd rádsózni (úgy 3000ft-ért).
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
neten nem hinném sztem, bekéne menni a földhivatalba személyesen vagy telefonálni egyet nekik. Esetleg kérd meg a tulajdonost hogy uj, 3 honapnál nem régebbi tulajdonlapot mutasson be neked.
I love this game!
földhivatal ?
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]
Helló!
Albicsere helyzetben vagyok és szeretném leellenõrizni, hogy vajon a tényleg azé a lakás, aki ki akarja adni nekem. Tud valaki valami infót arról, hogy hol lehet az ilyesminek utánanézni? Fõleg neten, de más nincs, hát személyesen is akár.
Elõre is köszi!
Albicsere helyzetben vagyok és szeretném leellenõrizni, hogy vajon a tényleg azé a lakás, aki ki akarja adni nekem. Tud valaki valami infót arról, hogy hol lehet az ilyesminek utánanézni? Fõleg neten, de más nincs, hát személyesen is akár.
Elõre is köszi!