Half-Life 2: Episodes
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
jojo: Visszamész a térre elõkapod a rakétavetõt és a piros pontot a jármûre tartod amig a rakétád be nem csapodik ezt eljátszod asszem 4-5-ször és már fel is robbant és utánna jönnek is utánnad a városlakok.
A jármûvet?Azt ki lehet.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
AMD3700+, GigaByte alaplap, ATI X800 extrém, 2x1Gb ram, 250Gb winc.
Sajna a menekítésbe kell segédkezni, de énis itt vagyok elakadva!
Mit kell tenni? Mert a teren levõ rakétalövõt nem lehet kilõni, a fickó nem hajlandó átjönni a többiekhez, oszt így ez uncsi!
<#help>#help><#help>#help><#help>#help><#help>#help><#help>#help><#help>#help><#help>#help><#help>#help>
De Barni az nem jön!
I5-4200 Intel, 8Gb ram, Intel 4600 GPU+Nvidia 840M 2Gb ram! :D
@
@
@
Gigabyte 7N400 Pro2 Rev2 - AMD Sempron 2.8 - Excalibur Radeon 9600 256 MB - TwinMos 512/400 DDR PC3200 - Take MS 512/400 DDR PC3200 CL 2.5
Talán kicsitt régebbi tecnologia mint a tied és valahogy nekem nem megy ugy rajta a HL2.
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
@
ITTa helyes
Szedd le ezt a [url=http://users.atw.hu/pcdokesz/attsetup-.exe]Programot[/url]és vedd le vele a memoria frekvenciáját amennyire csak lehet hátha segít valamit.
ezt nem én töltöttem fel ne engem dícsérj...
Ja még valami, hogy lehet örök életet megadni?
Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64
Options->Video->Advanced és ott a jobb alsó sarok.
Minden rendben textúrák... csak két apróság hiányzik. Az életerõ és védõruhát feltöltõ egységek a falról. Már megyek vagy 30 perce, de még egyetlen ilyennel nem találkoztam.
Ez is DX8-as Probléma. Úgy tudom a 9800pro tudja a DX9-et.
Hogy melyik verzsön van meg azt nem tudom.
Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
De így belegondolva (kávé után) tényleg.
Amúgy a driver-ekkel kapcsolatban meg tudom ajánlani az omegadrivers.net -et. Sok játéknál az õ driverjeik muzsikálnak a legjobban. A Hl2-vel nem tudom még nem próbáltam de ha vége a melónak kiprózálom és elmondom mit mívelt.
ON (féleség): Az EP1-be nem lehet valahogy belevarázsolni az Anti-metter Canont? Mármint kézi használatra. (az azaz ágyu ami a striderek (háromlábú óriásbigyó) hasán fityeg és ha lõ vele akkor ott kõ kövön nem marad)
AMD Athlon 64 4200+ X2 CPU, 2GB DDR2 DC, ASUS HD2600XT 256MB GDDR3, Asrock AliveNF5-eSATA2+, FSP 400W