Half-Life 2: Episodes

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Csibe001
Még szerencse hogy jól fut...pff.Egyébként a tiédnél jóval gyengébb gépen is tökéletesen fut...szóval felesleges volt felvágnod 😊

barneyhoz menjel vissza

bakvarnyu
Melyik jármûrõl van szó? Hol vannak a városlakók?Engem senki se támad ha visszamegyek a térre. Sztem ez valami bug lesz mint régen volt az AI kikapcs. mert semmi se történik itt..

RelakS
Azzal jól el lehet szórakozni, hogy kilövöd a raksit, de még idõben ki kell dugnod a fejed, hogy irányt tudjon váltani a kocsi felé, különben szétkenõdik a falon a mögötte lévõ épületen 😊

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Doki17
Jó szerintem is zárjuk le itt a vége|

jojo: Visszamész a térre elõkapod a rakétavetõt és a piros pontot a jármûre tartod amig a rakétád be nem csapodik ezt eljátszod asszem 4-5-ször és már fel is robbant és utánna jönnek is utánnad a városlakok.

"Mert a teren levõ rakétalövõt nem lehet kilõni"

A jármûvet?Azt ki lehet.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

jojo
Nekem gond nélkül megy a game 1280x1024-s felbontáson.
AMD3700+, GigaByte alaplap, ATI X800 extrém, 2x1Gb ram, 250Gb winc.

Sajna a menekítésbe kell segédkezni, de énis itt vagyok elakadva!

Mit kell tenni? Mert a teren levõ rakétalövõt nem lehet kilõni, a fickó nem hajlandó átjönni a többiekhez, oszt így ez uncsi!
<#help><#help><#help><#help><#help><#help><#help><#help>
De Barni az nem jön!

I5-4200 Intel, 8Gb ram, Intel 4600 GPU+Nvidia 840M 2Gb ram! :D

armageddon666
Vissazmész oda ahonnan jöttél. Ahol Barney is van. És szépen áthozod megint az embereket. ezt addig amig nme jön Barney is.

@

bakvarnyu
valaki nem tudja 2244-re a választ? én se jutok ott tovább.nincsennek sehol városlakók.

GoKu x
nah végre kimondta.. nehéz szülés volt 😊

armageddon666
Azt kihagytad hogy most nem érdemes megvenni, így DX10 elõtt... de sztem ezt zárjuk le. Sorry ha leugatásnak vetted, nem annak szántam.

@

Doki17
Jó tegyük fe összekuporgatok rá valahogy megveszem ja de ez igy nem jó mert hát már pci express kell (tudom hogy van agp-be is de akkor már pci-t érdemes venni)akkor új alaplap új proci és már ott is van 80000 Ft-nál

armageddon666
nem "legugattam" csak reagáltam erre: Egyébként nem mindenkinek tellik ám ATI 50000XTXGT-re... mert ahogy Fleko is irta a 6600GT már "ingyenkártya"... nem csucs minõség, szal egy ilyen "gagyi" kártyán elmegy sokkal szebben, nem kell ide ATI 50000XTXGT....

@

GoKu x
Csak h vmi jót is irjunk ide. a játék nagyon jó, végigtoltam teccik minden tök jóó alig várom a folytatást.

GoKu x
1et értek...

Doki17
De mondjuk itt meglátszik az emberi értelem hogy berakok egy képet már egybõl kap rajta "jaj de jó nekem sokkal jobb van hát legugatom hülyegyereket"

Doki17
Hasonlitsd már össze az én gépemet a tieddel:
Gigabyte 7N400 Pro2 Rev2 - AMD Sempron 2.8 - Excalibur Radeon 9600 256 MB - TwinMos 512/400 DDR PC3200 - Take MS 512/400 DDR PC3200 CL 2.5

Talán kicsitt régebbi tecnologia mint a tied és valahogy nekem nem megy ugy rajta a HL2.

Muki100
30k mióta ingyenkártya?

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

pedig az mar ingyenkartya kategoria

Muki100
Átfogalmazom amit mondani szeretett volna: nem mindenkinek telik 6600GT-re...nem az volt a témája hogy van e rajta élsimítás vagy sem, ezen kár lovagolnod. Amúgy azt meg csak az veszi észre aki észre is akarja imho

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

GoKu x
Ez azzz mindenki tapsolja meg h milyen faxa gépe is van és h milyen gráffal jáccik, ez az minden elismerésem.

armageddon666
hát ezz elég ronda. <#szomoru1> nincs rajta élsimítás.... amugy nem kell HLhez übererõs kártya... én configomon ANISO16*, AA4*, HDR full, minden Maxon, Color Correction is bevan asszem kapcsolva, egyedül a Wait for Vertical Synchron van kikapcsolva...

@

Doki17
Nem lett jó a link
ITTa helyes

Doki17
Nem ugy gondoltam hogy konkrétan a Half-life-al van a gond hanem a hûtéssel.
Szedd le ezt a [url=http://users.atw.hu/pcdokesz/attsetup-.exe]Programot[/url]és vedd le vele a memoria frekvenciáját amennyire csak lehet hátha segít valamit.

Doki17
Ez ez a beállitás:
Kép1
Kép2
Kép3
Kép4

Egyébként nem mindenkinek tellik ám ATI 50000XTXGT-re.

NeoMaN
nyiha, ez milyen graf beállítás????
minimum mínusz??
😛

Dehát nemcsak ezzel a játékkal van gond.Sztm is a meleg gépemmel van a gond.Néha magátol ujraindul vagy elmegy a képe.Sztm ez a nemjo hütés miatt van de nemnagyon értek hozzá lehet neked van igazad.Mert mondjuk a HL2 simán ment és nemhiszem hogy nagyon más lett volna a gépigyény
Doki17
Ez memoria gond egyértelmû vegyed le a memoria ferkvenciáját teljesen és akkor meg kéne oldodnia de ha utánna se lesz jobb akkor gyüthetsz egy újra (mondjuk inkább ne igy legyen, talán nem fog tönkremenni soha)

Jolvan köszi.Mások is ugyan ezt mondták majd valahogy megoldom a hütést és végre játszhatok.
akkor valoszinuleg tulmelegszik a kartya, hutsd jobban ha meg mentheto, ha nem akkor vegyel ujat.

Senki se tud ebben a problémában segiteni nekem?Már olvasgattam vissza is és semmire se jutottam.Még az omega drivert is felraktam.Ati radeon 9800pro kértyám van.Az még itt a baj hogy nemcsak a Half-Life 2 Episode One játékkal van a gond hanem más játéknál is.Segitsetek!köszi
Nohab
Üdv menny ide töltsd le ezt és létni fogod a töltõket:http://rapidshare.de/files/22241308/vtxFIX.rar.html
ezt nem én töltöttem fel ne engem dícsérj...
Valaki tudja mi a megoldása annak a problémának amelynél a képen fehér,kis pontok jönnek elõ?Ha valaki tudja e probála megoldását az legyenszives irja le nekem.Köszönöm szépen
armageddon666
jah... meg kilóg a lila bugyija...
<#nyes>

@

Doki17
Alyxnak black mase-ás polója van észrevettétek már <#nyes>

crazyclone
értem csak kiváncsi vootam

Muki100
ha nem iddqd akkor nem tudom 😊
google

serito
Megnéztem, ott DX9-et mutat. Na mindegy játszom tovább majd meglátom.
Ja még valami, hogy lehet örök életet megadni?

Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64

Muki100
Az elején nincs belõle sok. Meg tudod nézni hogy DX9en fut -e a játék:
Options->Video->Advanced és ott a jobb alsó sarok.

serito
Nálam van egy kis gond: Aláírásban látszik a konfigom, a problama a következö:
Minden rendben textúrák... csak két apróság hiányzik. Az életerõ és védõruhát feltöltõ egységek a falról. Már megyek vagy 30 perce, de még egyetlen ilyennel nem találkoztam.
Ez is DX8-as Probléma. Úgy tudom a 9800pro tudja a DX9-et.
Hogy melyik verzsön van meg azt nem tudom.

Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64

Muki100
Az ep1et mégis hogy képzeled onlineba? A HL2DM létezik az alap Half-Life2-vel.

crazyclone
az ep1-et lehet online-ba warezzal nyomulni???

nud
köxi

NeoMaN
vissza kell szaladni a hídon, amikor visszahúzódik a gömb

nud

nud
itt mi a rákot kell csinálni?<#confused>

RelakS
Ja, meg jónéhány felbontást elfelejthetsz. PL a HL2-nél az alacsonyabb 16:9 arányút...

Magiszter
Elég lett volna annyit mondani hogy tévedek <#idiota>
De így belegondolva (kávé után) tényleg.

Amúgy a driver-ekkel kapcsolatban meg tudom ajánlani az omegadrivers.net -et. Sok játéknál az õ driverjeik muzsikálnak a legjobban. A Hl2-vel nem tudom még nem próbáltam de ha vége a melónak kiprózálom és elmondom mit mívelt.

ON (féleség): Az EP1-be nem lehet valahogy belevarázsolni az Anti-metter Canont? Mármint kézi használatra. (az azaz ágyu ami a striderek (háromlábú óriásbigyó) hasán fityeg és ha lõ vele akkor ott kõ kövön nem marad)

takraj
Lásd PS2....milyen lassú proci van már benne, mégis (viszonylag) szép grafikát ad. Egy hasonló sebességû PC nem nyújtana ennyit. 😉 + Ott a DVD lejátszó. Nem hinném, hogy baromi gyors proci van benne, de egy 700-as PC-n szaggatnak a filmek, DVD lejátszón meg nem. 😉

AMD Athlon 64 4200+ X2 CPU, 2GB DDR2 DC, ASUS HD2600XT 256MB GDDR3, Asrock AliveNF5-eSATA2+, FSP 400W

RelakS
Egy célhardver mindig gyorsabb, mint a számítógépeden bármilyen szoftver