10224
Linkek: EP2 Steam Oldal - Orange Box Hivatalos Oldal
Van külön Portal topic, Portal ügyekkel kapcsolatban plz oda!
EP2 Magyar Fordítás
A WAREZ KÉRDÉSEK KERÜLENDŐK, A WAREZ/TÖRT SZERVER LINKEK TILTOTTAK!
-
#3899 Remélem előbb megjelenik -
Dodo55 #3898 És ha jól játom a GUI is megújult, bár ez nem biztos, mert a video az Xbox360 verzióból van, mert a vége felé megjelenik valami achivements unlocked felirat, egy kis Xbox logoval. -
Dodo55 #3897 Meg látszik az a vortex izé is, ami először asszem a bannerben is használt képen volt látható. Valószínűleg a citadellából(maradványaiból) jön. Ami azért érdekes, mert volt valami kép(igaz csak concept art), amin ott voltak a citadella romjai, de semmi vortex nem volt.
Szerk: UHHH, most nézem a második videot, és igen, onnan jön, igaz csak egy pillanatra látható(az első fél percben legalábbis) a város, de nagyon szépen meg van csinálva. -
Dodo55 #3896 Lol milyen mutáns hangjuk van a Huntereknek :D -
strebacom #3895
Új játékmenet videók!! -
#3894 Amit csak akar. A gépeden felderíthető összes információ rendelkezésére áll. -
#3893 mit jelentsen? -
#3892 Most az egyszer kivételesen engedd meg neki, hogy jelentsen (persze csak ha eredeti), aztán már lekapcsolhatod, vagy legalábbis a Valve azt (hazudja) állítja. -
DRevan #3891 Valaki elmondaná létszives,hogy hogy lehet megcsinálni,hogy HL2 és HL: Source fusson akkor is mikor a Steam offline módban van? Régen mentek,de most mikor újra felraktam őket,akkor azt írja,hogy operation cannot be completed when steam is in offline mode...
u.i.:Ha van olyan "nem hivatalos" megoldás amivel meg lehet csinálni,hogy menjen offline modeban (és visszafordítható újratelepítés nélkül) az is érdekelne! -
Dodo55 #3890 Kedden(szept 11.) lesz valami nagy TF2 bejelentés, szerintem a preload és prepurchase lesz elérhetővé téve akkor. -
#3889 húha :| -
#3888 Míg nem lehet decryptelni és játszani vele. -
#3887 és kb szept. 10-től meddig lehet előtölteni csak az EP2-őt? -
#3886 az jó lenne -
Dodo55 #3885 Pontosan 1 hónappal a megjelenése előtt lett elővásárolható, és előtölthető az Episode 1.
Így nagy eséllyel szeptember 10.-étől az EP2 is elővásárolható, és előtölthető lesz. -
Dodo55 #3884 Valós esély van rá, hogy kapható lesz kisebb csomagban is a steamen.
Ha nem is azonnal, de később szinte biztosan. -
gyuri12 #3883 remélem.. bár jobban örülnék,ha kijönne külön:/ -
#3882 hát igen de szerintem vmi warezos ember kiszedi majd belőle na mind egy majd kiderül -
gyuri12 #3881 elolvastam.azt írja,hogy csak abban a szar orange boxban jelenik meg. -
#3880 ne a cikket olvasd el hanem azt a zöld betűs részt -
gyuri12 #3879 kurva életbe máááár!!!! dejó,hogy a tövvit már megvettem bazdmeg:/ -
Hoz_Hun #3878 Rohadt, mocskos pénzéhes szemetek!!! Egy 4-6 órás mókért rákényszerítenek 10K kifizetésére, hogy mellé adjanak olyan dolgokat amiket már megvettem!
Nem térek magamhoz.... -
#3877 Önállóan nem jelenik meg, csak Half-Life 2: The Orange Box keretein belül. -
#3876 kise fogják adni külön csak a oreange box-al együtt -
Hoz_Hun #3875 Egy nagyon kérdés, mert már rég jártam erre:
Steamen külön meglehet venni majd csak a HL2:Episode 2 ugye?
Nekem nem kell Orange Box, mert a többi már megvan, vagy nem érdekel, csak az Ep2. -
Code92 #3874 jah a lényeget hagytam ki, az ep2 vlaszleg eredetzibe lesz, márcsak a tf2 miatt is ^^ -
Code92 #3873 jajj mért sztűntették meg a blackbox-ot.... alapból megvan eredetiben a hl2 warezba megvolt az ep1 (mert nincs az az isten maiért én kiadnék 4990 ft-t ((akkor annyi volt!!!)) 2óra 6 percnyi szórakozásomért) -
#3872 hát igen nekem is sok a 12 ezer nekem is majd csak összegyűlik majd -
Dodo55 #3871 Az érdekes, mert Steamen is annyi lenne 200 forintos dollár árfolyammal számolva, de ugye a Steam sokkal olcsóbb, mert nincs kiadói, forgalmazói, és bolti nyereség. És az az 50 dollár szerintem nem sok 5 játékért, tehát nem a Valve adja drágán, hanem az 576(ha jól sejtem onnan nézted, mert ott találtam meg most 12k-ért) adja egész jó áron.
Persze azért attól, hogy jó ár a 12000 az Orange Box-ért, attól még 12000 forint, ami elég nagy összeg egy átlagos Magyar számára, főleg mostanában. És azt kell hogy mondjam, hogy most én is úgy állok, hogy elég nehezen lesz meg rá a pénz. De meg lesz, mert vannak még rendes emberek...
Szóval ezzel csak azt akarom mondani, hogy remélem a Steamen kapható lesz majd az EP2 valami kisebb csomagban is, mert így szerintem nem sok magyar fogja tudni most megvenni. -
#3870 a Orange Box 12 ezer ft lesz -
gyuri12 #3869 olyanom van,amiben egy start nevű dos kötegfájlt kell elindítani,azzal nem működött a -console-s cucc. van valami más megoldás,vag menyjek a pibádiba? -
Dodo55 #3868 Warez verzió esetén nem tudom, mert egy csomó féle megoldás van.
Eredeti steames verzió esetén a launch optionsbe be kell írni, hogy -console, és akkor indításkor megjelenik.
(Amúgy talán próbálkozz azzal, hogy a parancsikon cél mezőjének a végére írod a -console -t, ha nem valami launcheres verzió van meg, akkor elméletileg úgy menni fog) -
gyuri12 #3867 konzolt mivel kell előhívni?:) -
gyuri12 #3866 köszi szépen dodo -
Dodo55 #3865 sv_unlockedchapters 6, és utána a New Game menüpontban ott kezdesz, ahol akarsz. -
gyuri12 #3864 ez chat? omg...
befejeztem:)
amúgy, nincs olyan csít,amivel álehet ugrani pályát? mert akkor sztem az jó lenne... -
Dodo55 #3863 Mostmár plz ne itt intézzétek ezt, mert még ha nem is off, kezd átmenni chatbe. -
gyuri12 #3862 nincsen túl sok lőszerem(asszem) mert kicsit mérges lettem,és szanaszét lődöztem mindent,szal nehogy megijedj,hogy nincs lőszer:D -
#3861 Elöbb légyszi küld el a te mentésed mert fogalmam sincs hol van ez a rész :D (peig már négyszer vittem végig a "szobába") [email protected] -
gyuri12 #3860 megköszönném:)
(ha lesz pénzem,tuti beszerzem ezt a játékot,de 0FT-ért,max a torrenten"vehettem" meg:( )
ide küldd: [email protected]