10224
Linkek: EP2 Steam Oldal - Orange Box Hivatalos Oldal
Van külön Portal topic, Portal ügyekkel kapcsolatban plz oda!
EP2 Magyar Fordítás
A WAREZ KÉRDÉSEK KERÜLENDŐK, A WAREZ/TÖRT SZERVER LINKEK TILTOTTAK!
-
orobee #3979 nem nem nyitja ki... :S nem nagy üveg ablak van hanem 3 kicsi :) de ez lényegtelen... nemnyitki semmit.. megse szolal csak néz.. forgolodik jobbra-balra:S lehet azért mert meghalt 1 vagy 2 lázadó társa mikor kisértem át? valami ötlet? mert ez a szobába ragadás nemjön be...
ja és mikor benvagyunk már nemharcolnak a vonaton.. addigra eltünnek.. vagy meghallnak -
#3978 Alyx nem nyitja ki a nagy üvegablak melletti ajtót?
(elvileg kéne egy nagy üvegablaknak lenni, ahonnan látod a vonaton harcoló népeket) -
orobee #3977 naaa :) köszönöm..
Az 5. fejezet elején: Exit 17 a neve..
Pár lázado társamat átkell kisérnem egy kisebb csatatéren egy nagy garázsba.. mikor mindenkit átkisértem alyx is kiszáll a géppuska mögül kb 4 en beállunk egy folyosó végi szobába alyx ránk zárja az ajtót és ennyi :) innen nincs tovább.. nemtudok kijutni. mitkellene tennem? -
#3976 Először csak az érdekli, tud-e valaki segteni. Hogy miben, az csak utána lesz érdekes -
#3975 Segítene ha leírnád hol akadtál el! -
orobee #3974 hello. új vagyok itt! Tudna segíteni valaki?
Probléma: Hl2 episode 1 ben elakattam egy résznél, de elég keményen, és nemszeretnék csalni:)
Ha valaki hajlando lenne segíteni az jelezze kérem.. itt, vagy emailben, vagy msnen. email: [email protected] -
#3973 Gondolom ott van valami írva a command line-ba -
tibiszabo #3972 nem tudom de ugy indul tuti nekem is ez volt a probléma!!!!!!!!!!!! -
#3971 Ha START menüből inditom mivel lesz másabb ? -
Dodo55 #3970 Caps lock, és bazi sok idegesítő felkiálltójel nélkül is megérti. -
tibiszabo #3969 A START MENÜBÖL INDIDSD!!!!! ÉS FUT
Nekem is ez volt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
Code92 #3968 hehe én majd októberben :) nem voltam előrendelő :( -
Code92 #3967 az a baj h. nem eredetivel játszol, vagy ha már warezolsz akkor figyelni kell h. jót szedj le. -
#3966 Felraktam az Episode One-t és amikor rámennék, hogy New Game nem történik semmi csak visszalép a főmenübe. Mi lehet a baj ? -
#3965 ÁÁhh, vak vagyok ,sorry!
AZt hittem, már átmentem a másik topicba :D
-
#3964 Na, nyomtam egy kicsit!
Első benyomások nagyon jók, visszajön a régi feelingje!
Hangulatos, tele van jó ötletekkel (ráközelít és kimerevíti annak a képét, aki megöl, egy csomó statisztikát vezet rólad, stb.)
Amúgy ilyen kevesen játszanak vele innen?
(vagy csak most is mindenki játszik, hehe) -
#3963 hajrá :) -
#3962 Én már nyomatom :)
-
PunkZoli #3961 ide jertek: tf2 totyik -
#3960 ehhe skacok én még a 98-as pc-X ben láttam képeket a játékbol.
durva az tuti, és anno én is vártam a játékot !
majd 10 év kellett :) -
#3959 Meg tudom érteni Maxot! -
#3958 Hja, azt hittem, a Peggle izgatott fel ennyire! :D
Íme, egyelőre csak kicsiben :)
Amúgy a vége igazán változhatna már! -
PunkZoli #3957 hát a tf2 ikonnyáro:D -
#3956 Nyomnánk ha lehetne.. -
Dodo55 #3955 Türelem, Amerikában még olyan hajnal lehet. -
kerek1224 #3954 most mi van ezzel a bétával? Pre load komplett, béta sehol...hmmm -
#3953 nyomjátok már a bétával? :) -
#3952 srácok, ha nem kell a HL2 és az EP1, külön is meg lehet a csomagban lévő játékokat venni. Igaz, a TF2+Portal+EP2 együtt 70 dodó fölött van (79, vagy mennyi?), ha meg dobozban veszed meg, akkor 45 dodó
9901 forintot szipkázott le tőlem. Hol kaptok ezért 3db, nem "ezeréves" játékot? :]
Mondjuk én legjobban a Portal-t várom -> Garandáltan "Csak még egy pályát!" jelszavú gém ^^ -
#3951 Na hol van az a béta? -
Hoz_Hun #3950 Én meg jobban örültem volna, ha nem köteleznek rá, hogy 5 másik játékot is megvegyek, ha meg akarom tudni, mi történik Gordon Freemannel. -
#3949 jé mingyárt megjelenik:D -
#3948 http://support.steampowered.com/cgi-bin/steampowered.cfg/php/enduser/std_adp.php?p_faqid=750#giving -
#3947 srácok most olvasom hogy ha valakinek már van HL2 vagy Episode one és Orange boxot veszel, amiben ezek is vannak. Akkor amelyik jatek 2x lenne meg, azt egy mail cimre el lehet küldeni egy barátodnak. Ergó adhatsz valakinek ingyé egy legális steames HL2-t vagy episode 1-et. Tök yo dolog sztem :) -
#3946 Minek az ikonjáról? -
PunkZoli #3945 képet az ikonjáról! most!444
-
#3944 túl addiktív, kihagyom -
#3943 Nha, végre megvan minden a Peggle-ben! :)
A vége egy szép oklevél, hogy milyen ügyes vagy :)
Mostmár jöhet a teljes verzió :D -
#3942 most néztem meg néhány TF2 trailert. BETEG! XD -
#3941 Peggle! Őrület!
Már a challenge-eket nyomom, 2 vagy 3 hiányzik csak -
#3940 Portal Before Portal 2 - V.1.6
Nemkicsit beteg a zene :D