Half-Life 2: Episodes

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

RelakS
Hol kéne? Én belepumpáltam amit értem, aztán egyszer megdeglett

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

ibrik
Nem mindegy, hogy hol lövöd meg... <#wink>

ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu

Hi a nagy bogarat hogyan kell megölni, indent beletoltam de emég mindig él. thx

bigfoot
benézek a topicba erre vmi ganyé zene elkezd szólni!nálatok is volt ilyen?

crazyclone
naon kira a game csak az a baja h 3 ora alatt vegignyomntam (mediumon) nembiirtam megállani csak nyomultam és nyomultam asztán végelett és naon várom má az ep2-t

Doki17
Valószínüleg bug lesz mert ott alyxnak kellene deaktiválnia az energiamezõt.

RelakS
<#idiota>

GoKu x
amig nem raktam fel a magyaritást tökéletesen ment a játék, semmi baja nem volt,de most... de megéri csak h maygarul olvashassam.. 😊

GoKu x
Háát nem hinném mert már eléggé körülnéztem de semmi...
jaaa és alyx a kezét ugy tartja mintha ott lenne a pisztoly a kezében de még sincs ott :S

RelakS
Nem kéne egy dugót kihúzni, vagy ilyesmi?

GoKu x
amikor legelsõre kell kinyirni a repülõ darazsat vagy mit rakcsival, az meg van uána az örök lent az ajtot berobbantják, kinyirom öket és utána jobra vmi enrgia mezõ van (ALYX meg is emliti h talált magának puskát) ott alix-nak kéne deaktiválni? végigtoltam már 1szer csak elfelejtettem. De ha odaérek nem történik semmi. A magyaritás miatt kezdtem ujból el,de lehet ez kavart be a játéknak? Vagy vmi bug? Mit tehetek iylenkoor?

Például használd a gravity gun-t. :-) "Lassítsd" a nagyobb leesõ darabokat, amiket aztán félre lehet lökni. Figyelni kell, elég necces rész, de Alyx mindig sikítozik, ha baj van - eleinte. Késõbb már nem :-)

akadályozd meg a valami ráesését.

Sziasztok mit kell csinálni a üveg liften amikor rá esik valami és lezuhannunk. Köszönöm elöre is.
Törölt felhasználó
biztos már kérdezték, de ha megadnátok a választ, akkor nagyon örülnék. A játék állandóan kilép, újraindítja a gépet. Mi a teendõ?
Elõre is köszi

A gép egy 2500+ barton, asus 6600, 2x 512 Mega
Köszi!
Sikerült!
RelakS
bemész a gömbök közé, és ott mész tovább

Sziasztok!

Elakadtam a második pályán! Feljutottam a létrán és bejutok egy terembe ahol pár katona megölése után sikerül aktiválni az energia sugarat! De van a folyosó végén egy ajtó amit energiamezõ véd! Ide nem tudok bejutni illetve majdnem vele szemben van egy ajtó amit le tudok venni és aztán energiagömböt tudok szerezni mit kell itt csinálni?
A megfelelõ paramétereken azt értem hogy sv_unlockedchapters 3
MÛKÖDIIIIK! Letöröltem, aztán újra feltettem. konzolba beírtam a megfelelõ paramétereket, és láss csodát megy. egyébként jól emlékeztél takraj télleg ott töltenie kellett volna. és mostmár a csaj is utánam jön nemm áll meg a vonat elõtt összeroskada.
igen ez igaz de az chapter 3 (sztem elütötted), a másik dolog pedig hogy sikerült kilokkolni de nem indul el sajnos. úgyhogy sztem újratelepítem.
köszike
jojo
Amíg nem törlöd és változtatod meg a partíciód, addig mindig marad valami, ami miatt nem lesz jó.
Ha jó a rendszered, akkor pedig ghostold be és utánna nem fordul veled ilyesmi.

I5-4200 Intel, 8Gb ram, Intel 4600 GPU+Nvidia 840M 2Gb ram! :D

A konzolba ird be hogy sv_unlockedchapters 6 , es a new game menubol inditsd el a kov. fejezetet, elvileg ott kezdodik ahol vagy.

takraj
Úgy tudom ott töltenie kéne... Ha nem töltött akkor valszeg egy bug lesz.

AMD Athlon 64 4200+ X2 CPU, 2GB DDR2 DC, ASUS HD2600XT 256MB GDDR3, Asrock AliveNF5-eSATA2+, FSP 400W

köszi a tanácsokat de még mindig semmi változás. elméletileg nem mehettem a pálya olyan részére ahova nem lehetne eljuti. ezt azután csinálja ahogy megyünk a vonattal és kisiklik. kiszállok a vonatból ott a falban van egy lyuk és ott átmegyek. ott még van pár csempe a falon mint ahogy a képen is lehet látni. nagyjából ennyi. nem tudna valaki egy végigjátszást, hogy megnézzem hova lehet menni, vagy ha vki emléxik erre a pályára akkor írja le.
na de a lényeg az, hogy nem megy még úgysem hogy az elõzõ pályám mentését betöltöttem ígyis-ugyis ugyanoda jutok! geforce6600gt-m van ezzel menni kéne.
a legújabb driver hozzá. de ha ez lenne a baj akkor a többi pálya sem menne.
takraj
Valahol olvastam, hogy ezt maga Gabe is megerõsítette (mármint, hogy új fénykezelés lesz). De biztos lesz valami techdemo elõtte, szal majd úgyis kiderül.

AMD Athlon 64 4200+ X2 CPU, 2GB DDR2 DC, ASUS HD2600XT 256MB GDDR3, Asrock AliveNF5-eSATA2+, FSP 400W

RelakS
Remélem, hogy az lesz, hogy elmegyünk a fiestára, amit az öreg igért, és lesz valami bonyodalom ^^

Ezt csak a trailer alapjan irta le vki, majd kiderul valojaban, hogy mi lesz, meg van sok-sok idejuk beszelni rola. igertek lost coasthoz hasonlo techdemokat erre az evre is, ugyhogy biztos lesz mit mutogatni.

armageddon666
tudom hogy nem ugy értetted 😄 csak megjegyeztem hogy várható dolog hogy egy újabb játéknak jobb a grafja. de irtam azt is hogy jo hogy beraktad ezt mert ilyen konkrétumokat még nem tudtam/unk. de ez ha jól olvastam még csak tervezet. szal nembiztos hogy benne lesz. de szvsz nagy rá az esély.

@

takraj
Nyugi nem úgy értettem, tudom, hogy várható volt, de nekem már az EP1 is tetszett csak már ezt eléggé hiányoltam belõle. 😉

armageddon666
ez várható volt. és képzeld EP3 meg szebb lesz mint EP2! de ilyen konkrétumokat spec nemtudtam 😊

@

takraj
Nemtom volt-e már, de frissül a Source engine!

Future Technologies

Dynamic Lighting and Shadowing 2

A new dynamic lighting and shadowing system is being developed for Half-Life 2: Episode Two, replacing the existing system. Currently, all dynamic shadows in a map:

- Come from the same angle regardless of the area's light sources
- Cast through all objects save world geometry/BSP
- Only cast shadows on world geometry
- Do not blend with precompiled static shadows
- Do not self-shadow (i.e. a character's arm will not cast a shadow on its torso)

The new system appears to go some way towards unifying pre-compiled and dynamic shadowing, but little else is known.

További infó az újabb fejlesztésekrõl: Source WIKI

Ezek szerint az EP2 még az EP1-nél is jobb lessz grafikailag. 😊

Magiszter
Köszönöm<#worship>Most már mindent tudok<#hehe><#eljen>

RelakS
Hall Of Mirrors - Tükörterem 😊 Mikor sok példányban látod ugyan azt, és esetleg mozog is. Ilyet látsz, ha beállsz két egymással szembe állított tükör közé

Magiszter
<#idiota>

armageddon666
Ezt írtam én is! akkor lehet hogy nem is hordok össze hülyeségeket? <#vigyor>

@

Magiszter
Lol elsõ találat: Herman Ottó Múzeum <#banplz>

Magiszter
<#lama>vagyok de nem tom. mindjárt rákeresek gógliban<#email>

Magiszter
HOM? Hole of Map?<#idiota> vagy Hole Out Map? Vagy HPV=Hol a P*csában Vagyok? <#idiota><#idiota>

RelakS
Hopszi... Nem mentél a pályának olyan helyére, ahova normálisan el sem lehetne jutni? Csak mert amit látunk, az a tipikus HOM effekt

Magiszter
Jó. 1-es pont kilõve<#falbav><#email>

Magiszter
ja kihagytam, de szerintem 1értelmû: 2.)...futasd le a víruskeresést 3.) futtasd le a spyware keresést <#idiota>

Kmarha
laptop.. birnia kell 😊 fõleg hogy még a ventilátor is itt van.. hja meg mellesleg se a prey-el, se a hitmannel se a többi mai grafos játékkal semmi baja nincsen.

egyelõre maradok a 6. pontnál.. vagy lehet valami regisztert nem tudtam még kiszedni az eddigi törléseknél és most az szól bele a dolgokba.. nem tudom.

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

Magiszter
Igen. elsõ tippem nekem is ez lett volna (tapasztaltam a meleg "áldásos" hatásait)
Vagy bekaptál egy jópofa vírust, vagy a Windows "öregedett" el.
Próbáld sorrendbe:
1.)jobb hûtés, vagy progival figyeld a cpu hõmérsékletet (PC Alert4)(ha jó minden akkor 2. pont)
2.)NOD32-t tedd fel frissítsd. (ha fent van frissen 3. pont)
3.)Ad-aware-t tedd fel frissítsd (ha megvolt és minden oké 4. pont)
4.)Rendszervisszaállítás... jó messzire (ha megvolt és még van hiba 5. pont)
5.)Format SystemRoot(c:,d:,x:,y: amin van a windows) újratelepít, drájverekte felrak. próba (ha megvolt és még van hiba 6.pont)
6.)<#fejvakaras><#nemtudom><#rinya><#wave>

szólj hogy megy<#whatever><#vigyor>

Lehet a nagy meleget nem bírja a géped...
Kmarha
nem értem mi a baja a játéknak. Tökéletesen futott.. és most? lefagy, kilép, lefagy. hibák ezreit rakja ki a képernyõre. Törlöm, újra felrakom, és ugyan az. Egész eddig semmi baja nem volt, most egy hete kb meg percnél tovább nem lehet játszani. Egyszer directx hibát ir ki, frissitem, akkor is. aztán máskor meg valami memoria helyre vagy írásra panaszkodik. Aztán a steamre kezd el panaszkodni.
felmorzsolom ezt a szart.

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

Magiszter
és nem vagy <#lama> mert ezt sokan nem tudják. én pl tegnapelõtt tudtam meg hogy az alt+printscreen az csak az aktív ablakot menti ki és nem a teljes képernyõt<#idiota>

Magiszter
Shift-Del=végleges törlés (nem teszi kukába). Persze olyan hogyvégleges törlés... csak nehezen lehet megoldani. Format+fdisk+2 új oprendszer a particióra... talán azt már nem lehetne visszaállítani, bár szerintem arra is van módszer.

armageddon666
überlámi vagyok. mi az a shift+del? noclippel csak óvatosan. emléxem még naonnaon régen még mikor pici voltam ugy jáccottam HLel hogy god, impulse 101 (soxor), map <teccõlegesen beirtam 1t> éééés gooo! ha elakadtam mert nemtuttam hol kell ajtot nyitni akkor jött noclip. mára megbántam ezt mert sztem végig tudtam volna vinni csak akkor nem mertem megprobálni vagy már nem is toom. ma hátha végigvinném csak grafmiatt már nemtudnám magam beleélni és az ugy nem jo :S

@