Ausztriában mutatkozik be a "programozógép"
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)
Geza vár. Most mire gondoltam, egy objektumra Geza nevvel, vagy egy szemelyre cselekves kozben?
Ez egy trivialis pelda, de szamos olyan eset van, amikor fel sem fedezheto a kulonbseg... de ket szemely megis teljesen mast gondol a mogottes tartalomrol. Egy szemely meg egy geprol meg ne is beszeljunk 😊 > kovetkezo lepes a formalizacio, erre pedig ismet azt mondom, hogy evek ota letezik.
caddie
Ehh. Tehát, azt nem számolták bele, ha fejlesztés közben alakul, hogy mit is kell csinálni. (Pl. épp a részeredmények miatt, stb.) Vagy ha a komolyabb munka nem maga a programozás az egészben.
Abban igazad van, hogy ez a programozó program nem rendelkezik intuitív kóddal, de én ilyet nem is írtam, elnézést, ha félre lehetett érteni. Én azt írtam, hogy nem vagyunk messze tõle. És ezt továbbra is tartom. Az, hogy nem létezik még tökéletes magyar-angol fordítóprogram, az többnyire a magyar nyelvnek köszönhetõ. Angol-francia, és egyéb nyelvek, amelyek az elöljárós szerkezetet követik már régen léteznek, és ott is csak a nyelvi képek miatt nem tökéletesek, de egy feladatmeghatározásban nem kell megszemélyesítést használni, és kész.
De nem akarok nagyon elkalandozni, mert itt nem is errõl van szó, ez a program nem ilyeneket csinál, de a licenszek egyesítésével akár csinálhatna is. Léteznek csevegõbotok is, ez sem sokkal rafináltabb dolog. Persze itt most nem a gyökér csevegõbotokra kell gondolni!
Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)
Az emberek őrültnek tartanak. Ez talán igaz is, és akkor mindegy, ha eggyel több a holdkóros. Viszont, ha igazam van, és a tudomány téved, akkor Isten irgalmazzon az emberiségnek. Viktor Schauberger
Angolba egyetlen dolog bonyolítja az egészet és ezzel gyakorlatilag elõnyeit is elveszti, ez pedig a kiejtés. Az hogy leírsz valamit és nem az abc-ben meghatározott hangok egymásutánjával kell kimondani. Ezé van az hogy egy angol már nem érti a skótot, pedig ugyan azt a nyelvet beszélik.
Hi! I\'m a signature virus. Copy me into your signature to help me spread.
Raketa iranyito rendszereket programoztak le vele... ize van valami ralatasod a temara, vagy csak jol hangzott es beirtad?
Fel kellene ismerni, hogy tovabbra is egyszeru kodgeneralsrol van szo a gep semmi intiuciot nem tartalmaz es a problemat tovabbra sem tudja intiutive a problema / feladatterol a megoldasterre transzformalni!
caddie
"
Ezen most röhögsz, de nem állunk tõle messze. Azért azt ne felejtsük el, hogy az angol nyelvtan jóval primitívebb a magyarnál, és bizonyos szabályokat betartva egyértelmûen fogalmazható. És a krapeknak nem titkolt célja ezt a csodamasinát imígyen megvalósítani.
Egyébként ha jól tudom, akkor pár hónap alatt programoztak le vele rakétairányító szoftvereket. (Mi máson is tesztelnék, nem igaz?) És remekül bevált. Addig jó, amíg olyan gyorsan dolgozik ez a gép, és olyan bizalmatlanok vagyunk vele szemben, hogy több ember kell a teszteléséhez, és vizslatásához, mint amennyi elõtte a programozáshoz.
Arra mondjuk én is kíváncsi lennék, hogy mennyire hatékony egy olyan kód, amit ez a progi alkot meg. Biztos olyan, mint bármelyik más ilyen szoftver, hogy egy sima buborékrendezést 1000 sorban valósít meg.
Két dolog lehetséges. Vagy nem jól mûködik, és akkor majd röhögünk rajta egyet, túl azon, hogy tényleg vannak benne forradalmi újdonságok, vagy kiválóan mûködik, és akkor varázsütésre annyi ellenséget szerez magának ez a muki, hogy belegondolni is rossz. Lesz ez olyan, mint az iparosodás.
Ha már kivan a faszod az idióta szignókkal csinálj te is egyet.
Én nem találtam enterprice architet nevû ingyenest ...
2. manapság 1 nagyobb projektnál, van 1-2 programozó fejes akik elkészítik ezeket az UML trveket, majd odaadja a kevésbé kvalifált coder-nek aki csak az adot prog. nyelvet ismeri és gyakorlatilag lefordítja rá az UML-t.
Ez a csudi megoldás max a codereket helyettesítheti.
3. "képes egy elméleti szoftverkoncepciót lemodellezni" - ezt a mondatot kulcsfontosságúnak érzem, de sajnos csak a lényeget nem árúlja el. Jó lenne tudni mi az elméleti sziftverkompozíció (talán az UML - vagy hasonló) és mim az hogy lemodellezni (ha az elõzõ az UML, akkor ez már nem lehet a modell).
4. magyarúl autómatának hívjuk, nem gépnek. Tehát PROGRAMOZÓAUTÓMATA
Cat: lehet, hogy ugy hivjak, de eleg logikatlan igy hivni... talan reszletezni miert.
Terminatorhoz, meg a Matrixhoz mar vegkepp nincs ennek semmi koze. De amugy eleg ha csak arra gondolunk, hogy egerrel behuzunk Visual Cpp / MFC alatt egy ablakot, vagy legeneralunk egy kezdo projektet... mar ezek sincsenek olyan messze a fent vazolt stufftol.
Majd akkor kell ilyen szornyu hulyeseget vizionalni, amikor szovegesen (elo szovegben) megadod neki a problemat, a nem egyertemu reszek eseteben egyertelmusiti azt az altalanunk adott valaszokkal, majd pedig megirja a kodot 😄
Amugy most is ez van, csak az egyertelmusegi folyamat abban all, hogy explicit leprogramozzuk mit kivanunk a geppel vegeztetni.
Ergo az intiucio a lenyeg, ebben pedig kb nulla. 😄
caddie
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
3.14159265358979323846264338327950288419716939937510582097494459230781640628620899862803482534211706798214808651328230664709384460955....
de azt elhiszem, hogy a ms felkapta a fejét <#mf2>#mf2>
\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"
-----------------------------------------
[b]Elsõ számú honlapom -|- Második számú honlapom
Ez a gépem: Abit KR7-A 133 .-|-. AMD 1700+ (1466 MHz, Palomino) .-|-. 2*256 MB DDR (266 MHz) Samsung .-|-. ATI
Fordításhoz: UltraEdit;Restorator;Notepad++
Videóeditáláshoz: Sony VEGAS 5.0;VirtualDub
Grafikához: Adobe Photoshop 8.0 CS;IrfanView
-----------------------------------------
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.