11
  • tesztax
    hát azért nekem nincs olyan nagy hibám a FF-al.De a Foxy Tunes megadta magát
    akárhányszor rákatinottam azt írta ki hogy FF szabálytalan műveletet hajtott
    végre
  • Sil78
    Eredetileg hozzá akartam tenni a #6-oshoz, hogy a tényleg súlyosabb hibák esetén, de meggondoltam magam, mert az már szőrszálhasogatásnak tűnt. Ezek szerint mégis hozzá kellett volna.
  • mrzool
    Nem kell a melléduma... Azt állítottad, hogy "Firefoxnál meg eddig mindig pár nap alatt kijött a javítás." Igaz? Nem. Akkor meg minek jössz az IE-vel?

De ne vedd már támadásnak a postom! Én is FF-ot használok. És tisztában vagyok vele, hogy nincs tökéletes szoftver, és nem tudnak minden hibát néhány nap alatt javítani. Felesleges álomvilágban élni.
  • Sil78
    Olvasgass: "Less Critical"... IE-nél a két legsúlyosabb kategóriába tartozó hibák javítására is sokszor hónapokig kell várni. És abban van ám nem javított "highly critical" sebezhetőség jelenleg is.
  • mrzool
    "Firefoxnál meg eddig mindig pár nap alatt kijött a javítás."

Olvasgass:

Mozilla / Mozilla Firefox Cross-Domain Cookie Injection Vulnerability
    Release Date: 2004-09-18
    Solution Status: Unpatched (2005. április 25.!!!)

http://secunia.com/advisories/12580/
  • Sil78
    "micsoda gyerekbetegségek ezek h. egy képpel puffertúlcsordulást lehet előidézni meg ilyenek?"
    Hmm, speciel néhány hónapja mintha az IE-ben (ill. szinte az összes MS programban, különböző Windows-verziókban éppúgy, mint pl az Office 2003-ban) lett volna egy olyan "highly critical" hiba, hogy JPEG képekkel lehetett benne puffertúlcsordulást okozni. 3 hónapig tartott, mire kijavították. És továbbra is van benne vagy 20 nem javított sebezhetőség (a többségük hónapok óta), köztük közepesen ill. "highly" kritikus hibák is jócskán.
    Firefoxnál meg eddig mindig pár nap alatt kijött a javítás. Az 1.0.3 esetén meg az első tesztverziók már kint is voltak, mire ezekről a sebezhetőségekről egyáltalán hallottam.
  • MerlinW
    "túl egyszerü" Egy böngésző legyen biztonságos, egyszerű, gyors és kényelmes. Ennyi. Nem kell bele sok csilivili biszbasz. Egyébként el kell nézni a plugin site-ra (kiterjesztések) és ott tele lehet tömni mindenféle baromsággal.
  • LiDoCaiN
    hát én nemtom mindenki firefoxot használ mer hogy az mien jo. Feltettem kiprobáltam és nekem opera sokkal jobban bejőn firefox valahogy olyan túl ecccerű vagy nemtom de az is lehet hogy túlságosan hozzzászoktam operához :D
  • Hegyikecske
    Akárcsak egy kezdetleges explorer... micsoda gyerekbetegségek ezek h. egy képpel puffertúlcsordulást lehet előidézni meg ilyenek? de ez még durvább! na mind1, én itt még a hiba és a javítás kiadásáig eltelt idő mértékében látok változást, ami azért nem mind1, mer hibák mindenhol lehetnek, csak az a kérdéses h. mikor javítják azokat...
  • KDOG
    igaz is amit mondasz. :)
  • archkoven
    Hoppá, hoppá már milyen régen mondtam, hogy a Firefox nem attól biztonságos támadhatatlan, hanem, hogy a kutya nem akarja táadni, de ez majd a népszerűségének növekedésével változni fog.
    Szóval akkor itt van uraim, lehet átgondolni a téziseket a támadhatatlan szoftverekről mint például a Linux meg a OSX.