IQ
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A te eredményed: Kiváló intelligenciád van
Simon Evans által kidolgozott besorolási rend alapján
Gigabyte DS3P, Core2Quad Q9550 +Hyper Tx 2x2Gb Corsair Xms2 DDR2-1066,MSI TF2 Gtx480,Thermaltake Blue Evo 650W, Samsung XL2370 Moncsi
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
Nekem is 10... Nem nézek baseballt és nem is érdekel...
De amúgy jó teszt volt:)
Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.
"I've found that when you want to know the truth about someone that someone is probably the last person you should ask."
amúgy 5 pontom lett:)
"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]
Nem mértem, de úgy 8-10 perc lehetett elsõre. Elcsattant néhány pofon is :)
Aztán elkeztdtem leírni a megoldást, de valamit elszúrtam, és elakadtam.
Harmadszorra kb. 2-3 perc volt jegyzeteléssel együtt :)
- Hogy lehet ilyen kretén egy család?
- Amikor a rabnõ egyedül marad, miért nem szökik meg?
rendõr+rabnõ / rendõr
rendõr+kislány / rendõr+rabnõ
anya+kislány / anya
anya+apa / apa
rendõr+rabnõ / anya
anya+apa / apa
apa+fiú / rendõr+rabnõ
rendõr+fiú / rendõr
rendõr+rabnõ
Nesztek csináljátok meg 15 perc alatt.
------------------------------------------------------------------------
Ezt a tesztet Japánban felvételi interjúkon alkalmazzák.
Fõleg az IT szektorba.
IQ teszt - 15 perc alatt meg kell oldania egy átlagos embernek (Japánban)
Sikerül átvinni az embereket?
Ez már az Ön feladata!
Japán IQ Teszt
------------------------------------------------------------------------
TESZT
Magyarország eddig a szakadék szélén állt, de most tettünk előre egy lépést! *PETERBILT; KENWORTH; FREIGHTLINER; VOLVO; SCANIA;*
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
------
j*g*g
ez a megoldás?:C
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
egyébként
7*7 - 9 = 40
9*9 - 7 = 74
40*40 -74 =1526
74*74 -40 =5436
magyar billentyûzetem van, és nem tudom hol a négyzetre emelés szokásos jele.
Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century
Alsó pedig: <#nemtudom>#nemtudom> <#idiota>#idiota>
Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century
<#shakehead>#shakehead><#shakehead>#shakehead><#shakehead>#shakehead>