24
Álmodj!
  • Kahath
    Na, mindenki lelépett???? És ki jön szinkronhangnak???
  • Kahath
  • Kahath
    Lol
  • BBird
    Ááá, így már nem is buli... :-)
  • Kahath
    Nem. Első kézből kapod az új fegyvereket, az új pályákat, népeket, illusztrációkat... Öngyújtót vegyél a TESCOBAN ott designes kék-fehér csíkos.
  • BBird
    Klub? Lehet majd tagnak lenni, meg kap minden új klubtag egy Dreamers feliratú öngyűjtót? Jujj! ;-)
  • Kahath
    Ismerem a Delphit is. Én nem azt mondtam, hogy pascal fordítót használunk. Csak azt, hogy pascal 7.0 támogatott kódrendszert. A Flashez nem értek. Java megy. Ingyenes lesz a gamma, és lesz klubja is...
  • BBird
    Szerintem Te is tudod, hogy úgy értettem: ingyenesen letölthetővé teszik, illetve freeware lesz na. :-)
  • BBird
    Ha pascal, miért nem inkább már Delphi? A grafikát jobban kitudnátok használni. Nem mondom, hogy flash is akár, mert nem tudom mennyire értetek hozzá, értesz hozzá, viszont a Delphi egy az egyben (szinte) pascal.
  • Kahath
    Xerintem egy 486-os is megküzd vele
  • Kahath
    Pascal 7.0 a programnyelv :-D. Terveink szerínt képes illusztrációk lesznek, meg szöveg, de tövibe ;-). Nagyobb szabadsága lesz a játékosnak mint egy lapozgatós, fudefasza kalankönyvben. És ingyenes lesz! Több néppel is lehet majd lenni, éps töb városba is be lehet kukkantani. Az alapverzió (lesz patch is) egy küldetéses, de az a küldetés hosszú, és gondolkodtató lesz.
  • Ben C
    akkor majd olvazsgassuk
  • NEOreg3
    hát az összes játék elérhető ingyenesen, csak sokat kell keresni
  • BBird
    a biztonságra gondolsz? Szerintem ingyenesen elérhető lesz... :-)
  • Istencsászár
    miez? valami bővebbet róla már ha van neki egy topic
  • HoTDoG
    Remélem StarForce nem lesz rajta.
  • BBird
    Valami bővebb? Milyen programnyelvet használsz? Grafika lesz, vagy inkább csak szöveg? Azok a lapozgatós könyvek nem igen hasonlítottak a "kalandjáték" kategóriára, mivel bőven volt benne rpg elem is. Mikorra várható valami? Kiadó? EA? ;-)
  • Ferro
    Jelenkeznék bétatesztre...
  • NEOreg3
    gépigény?
  • Met
  • akyyy
  • ThePartyFace
  • PResident Evil
  • Kahath
    Én vagyok Kahath' és készítek egy dos alapú kalandjátékot Dreamers néven. Ezt a gammát úgy képzeljétek el, mint egy lapozgatós, olvazsgatós kalandkönyvet. (remélem ismeritek azokat) Amint elkészül a teljes verzió, le lehet majd tölteni. Álmodj!