702
-
#462 Jól néz ki a hokikorid, volt már a lábamon és szerintem nagyon jó választás volt. -
#461 Én egy rookie vagyok a javából, van egy noname, ámde annál kényelmesebb jéghoki korim , és ezzel ki is merült a felszereléseim repertoárja. (ja, van egy gyerek méretű cseh ütőm és egy pár normál korongom), sajna jéghokizni is csak egyszer volt alkalmam ezidáig, korcsolyázni viszont nagyon szeretek. Gőrkocsolya szintén csak egyszer volt a lábamon, ebből adódóan streethokizni még nem volt szerencsém.
Az NHL mérkőzéseket viszont ki nem hagynám a tv-ben. -
#460 Nekem BAUER Vapor VII-es korim van, amivel totál elégedett vagyok.
A sisakom, védőcuccaim és a kiegészítőim (a kesztyű kivételével) mind BAUER Supreme-k, a nadrágom Nike Quest 2-es, mert ennek vékonyabb a szabása, mint más gyártók által készített gatyáknak (nem vagyok egy nagy darab), illetve ez jött be a próba során...
Az ütőm és a kesztyűm az EASTON.
Az EASTONtól egy nagyon könnyű, patent botom van, és nagyon bejött, de a számomra megfelelő tollat még keresem, vagyis azt még próbálgatnom kellene, mert eddig még kevés a tapasztalat.
A görkorim az Nike, de szimpatizálok a Rollerblade-del is.
Szóval mondhatni, hogy a kedvencem a BAUER, egyébként meg a távolból csodálva kapuscuccban a TPS.
CCM-em semmim sincs, így nincs tapasztalatom a cuccaik terén. Persze látom, meg olvasok róluk, de még nem próbáltam. -
#459 görkoriba a rollerblade
álltalába a nike-ot nem szeretem
bauernek vannak jo áron cuccai (protektöl kezdve minden), bár az ütöiben csalódtam mostanság
van 1 sher-wood botom, olcso és qrvajo
és Neked mik jönnek be?
-
#458 Neked melyik a kedvenc márkád? -
#457 lessz csapás a 7n? -
#456 Én csak egy helyről tudtam ezidáig Bp-en, ahol viszonylag nagy a választék a hoki felszerelések között és CCM dolgaik is vannak.
Ezt a márkát ismertem meg, amióta lehetőségeim szerint követem az NHL bajnokságot (tizenakárhány éve), és már csak emiatt is nagyon szimpi a márka, hiszen ott előszeretettel használják. Sajna az én korim nem CCM, amikor vásroltam, akkor még nem tudtam róla, hogy itthon is kapható a CCM.
Neked melyik a favorit márkád? -
#455 Pedig Budapesten van pár hely, ahol lehet CCM cuccokat vásárolni...
Neked ez a márka a kedvenced? -
#454 én a budaörsiben az ütőt és a hokikorit :) -
#453 úgy tűnik mások se... -
#452 én bajai tecsoba láttam az űtőt -
#451 én a ccm korcsolyán lepődtem meg a legjobban! nem is tudtam, hogy pont a tuskóban árulnak ilyet. sőt eleve nem is tudtam, hogy bp-en árulnak ccm cuccokat. :) -
#450 Én ehhez a témához nem tudtam hozzászólni... -
#449 rosszat sejtek, mindenki nagyon kussba van! lehet, hogy ketten maradtunk?! -
#448 volt már rá példa de MIND1 -
Dougie #447 mi csináltunk volna ketten? mert sokmindent lehet, de görhokizni azt nehezen... -
#446 persze. mult 7végén már nem volt "kedved"
egyébként tegnap láttam CCM ütöt a tecsoba 3990-ért!!! majdnem megvettem (de átgondoltam, hogy 4 ütö már lehet, hogy felesleges)
és korong is van 249ért, beruháztam 1be, majd kipróbáljuk -
Dougie #445 mikor okozott nekünk a hó bármiféle akadályt...
simán megyünk... -
#444 jujujj, az idöjárás mijjatt lehet, hogy offweek lessz. -
#443 kiszeretnénk próbálni a jeget!!!
de még nem tudjuk a részleteket -
#442 Hali Srácok,
Voltam fent a Marcziban és vettem keményebb kerekeket, mert a betonon gyorsan kopnak a gyári gumik.
Most viszont már megjött a tél, havazás és minden, ami ezzel jár... nem lehet menni gördülni, ellenben lehet menni csúszni.
A jéges sportban nem nyomultok???
Mik a tervek? Hogy hidaljátok át a telet?
Lehúzzátok a gör-rolót vagy kerestek valami beltéri lehetőséget?
Üdv:D -
#441 nekem a szombat full jo -
#440 ehhh -
#439 penge
chevy: kexéknek nem jó a hétvége
a többit mi maj megbeszéljük -
#438 sejtettem, hogy nem 7:2 -
#437 Köszi... azért majdnem sikerült begépelnem a nagy sietségben.
Szóval a helyes info:
PÉTI JÉGMADARAK - ZALAI MAMUTOK
2:7 -
#436 GRAT -
#435 Hi All,
Megvan az első gyűzelem!
Tegnap Pétfürdőn játsztottunk, és 9 gólt sikerült szereznie a csapatunknak.
A végeredmény
PÉTI JÉGMADARAK - ZALAI MAMUTOK 7:2
Most agyalhattok, hogy hogy sikerült ezt összehozni. -
#434 jaja, nekem is teccet! -
KexSkyline #433 Jó volot a mai kori :) -
KexSkyline #432 holnap megyünk ha 3 is vagyunk
-
#431 marci skate :))
mi van a chevy haverjáva? -
gyere inkább holnap korizni -
Dougie #429 és ki az a Marci? -
#428 Kex: mi a van az "új" taggal? -
#427 akko eddig ugy néz ki, hogy 3an leszünk holnap. nem baj több mint a 2.
de a lényeg az lenne, hogy vasárnapra hozzunk össze egy nagyobb csapatást! a K-roy azt mondta mult 7n, hogy neki most vasárnap jo. ha a Marci, és a Kex is tud jönni, akkor komoly esélyunk van arra, hogy végre meglessz a 6 ember!
Nadon jo lenne, ha mindenki L tudna jönni vasárnap és az alajétöl a végéig maradni is tudna!
tehát összpontositsunk a vasárnapra, és ettöl függetlenül aki tud, joóöjjön szombaton is! -
KexSkyline #426 Bátyám nem tud jönni igy csak 3 leszünk :)
bulis a téma -
KexSkyline #425 igaz :) -
Dougie #424 még akár 5en is lehetünk
hova gondolsz?? ilyen nem volt már vagy fél éve... (és ahogy látom, most se lesz) -
Dougie #423 én meg nem leszek a városban szombaton, de azért ti nyomhatjátok
vasárnap viszont már leszek...