STREET HOCKEY
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Na... ennyire azért nem hiányzott a jég, pláne nem a nyakam közé.
Ekkora vihart még nem éltem át. Itt Zegen szétszedett mindent a zúduló jég.
Ekkora vihart még nem éltem át. Itt Zegen szétszedett mindent a zúduló jég.
Ha rövid a karod, told meg egy lépéssel!
jó ez a banner, és végre be is rakták
de
meg látom nem unatkozol csapatod itt a bannereket
inkább védtél volna vasárnap nem Doug? 😊)
inkább védtél volna vasárnap nem Doug? 😊)
csak a halál biztos
nem vagy nekik szimpatikus a sok fritzezés miatt 😊
nem tok menni holnap, mer kalocsára kell mennem😞(
este 8ra érek haza
nem tok menni holnap, mer kalocsára kell mennem😞(
este 8ra érek haza
csak a halál biztos
szeretnék bannert ide, de egyik moderátor se mozdul<#violent>#violent><#violent>#violent><#violent>#violent><#violent>#violent>
nem engedik így a linket, na mindegy:
itt van http://www.hockeyvids.com/lockout.php
itt van http://www.hockeyvids.com/lockout.php
a vasárnap jó nekem is
a power week meg a döntõ meccsei pont ugyanazon az egy dvd-n vannak, majd elküldöm azt neked postán, aztán majd átmásolod, vagy valami...
ha így jó, akkor majd privátba írd meg a címed, vagy valami... és megy a csomag
ha így jó, akkor majd privátba írd meg a címed, vagy valami... és megy a csomag
nem ártana súlyzóznunk is ha netán netán valamikor a jövõbe játszunk más csapatokkal nehogy kevesek legyünk😊
bár amit pesten láttam ahhoz képest kemények vagyunk, de Déxy írt pár cifrát😊)
remélem minket azért elkerülnek a sérülések a jövõben, bár aki kardot ránt, kard által vész el...
bár amit pesten láttam ahhoz képest kemények vagyunk, de Déxy írt pár cifrát😊)
remélem minket azért elkerülnek a sérülések a jövõben, bár aki kardot ránt, kard által vész el...
csak a halál biztos
Huhhh... ez ám a választék. Az a Power Week 2004 gyüjtemény, és a Tampa Bay (5,6,7,) mindenképpen érdekelne.
A Tampa Bay-t régóta szeretem, de nem vagyok eszeveszett rajongó, csak úgy szimpi a csapat. Az nem játszik be, hogy hányadikak. Nem úgy választok kedvencet, hogy most ki van trónközelben. :o) Akkor sûrûn kéne váltogatnom...
Mikor elõször néztem meccseket még úgy döntöttem el, hogy kinek drukkoljak, hogy kinek volt dögösebb a meze. :o) Jelentem, nem most volt... :o)
A Tampa Bay-t régóta szeretem, de nem vagyok eszeveszett rajongó, csak úgy szimpi a csapat. Az nem játszik be, hogy hányadikak. Nem úgy választok kedvencet, hogy most ki van trónközelben. :o) Akkor sûrûn kéne váltogatnom...
Mikor elõször néztem meccseket még úgy döntöttem el, hogy kinek drukkoljak, hogy kinek volt dögösebb a meze. :o) Jelentem, nem most volt... :o)
Inkább a jégen ütközünk, ott is hullunk rendesen.
Néhány példa:
Egy srácnak nem volt arcvédõje és szétrepedt arccal vitték a balesetire mert megnézte közelrõl a korcsolyát, a másiknak szészakadt a szalag a lábában, nekem egy durva vállsérülésem volt, mert a közönségkori után nem zárták be rendesen az ajtókat, és amikor palánkra akartak szorítani, akkor a srác elõttem betámasztott a palánkon, aminek következtében kinyilt az ajtó, én meg izombol fejjel elõre (a jobb fülem mellett) jobb vállal becsapódtam a palánk szélébe. Ja és még nincs vállvédõm... úgy húztak le a pályáról.
Néhány példa:
Egy srácnak nem volt arcvédõje és szétrepedt arccal vitték a balesetire mert megnézte közelrõl a korcsolyát, a másiknak szészakadt a szalag a lábában, nekem egy durva vállsérülésem volt, mert a közönségkori után nem zárták be rendesen az ajtókat, és amikor palánkra akartak szorítani, akkor a srác elõttem betámasztott a palánkon, aminek következtében kinyilt az ajtó, én meg izombol fejjel elõre (a jobb fülem mellett) jobb vállal becsapódtam a palánk szélébe. Ja és még nincs vállvédõm... úgy húztak le a pályáról.
te fertõztél meg mindenkit!
valami büntetést kitalálunk😊
vagy a kútvíz a hibás...
valami büntetést kitalálunk😊
vagy a kútvíz a hibás...
csak a halál biztos
de jöhõ héten tutira leütközök mindenkit...
jelenleg lázas vagyok, de péntekig talán rendbe leszek
azért a cselek meg a passzok mennek még remélem...
azért a cselek meg a passzok mennek még remélem...
nem azé írtam, meg én is kész vagyok mostanába
majd ha meggyógyulsz
bár lehet mi ki megyünk pénteken ha többieknek jó
dougie ok?
majd ha meggyógyulsz
bár lehet mi ki megyünk pénteken ha többieknek jó
dougie ok?
csak a halál biztos
msn-en irtam, hogy beteg vagyok. de attol még mennyetek korizni! -majd, ha felépülök mindenkit leütközök jóóól!<#smile>#smile><#smile>#smile><#smile>#smile>
mikor játszunk már?
kéne csinálni képeket, ahogy játszunk és feltenni netre, hogy a hasonló arcok megnézhessék + õk is feltegyék az õ képeiket...
ja meg megen fel kéne menni pestre, kesztyû, kerék és lassan ütõ, esetleg mezek miatt
hehe baja california blood-suckers
bazz már lassan többet focizok mint korizok, bár ti meg nhl-ztek faszom
kéne csinálni képeket, ahogy játszunk és feltenni netre, hogy a hasonló arcok megnézhessék + õk is feltegyék az õ képeiket...
ja meg megen fel kéne menni pestre, kesztyû, kerék és lassan ütõ, esetleg mezek miatt
hehe baja california blood-suckers
bazz már lassan többet focizok mint korizok, bár ti meg nhl-ztek faszom
csak a halál biztos
Ki tudnám írni. Mondjuk így elsõre nekem a power week ugrott be, ha nézted akkor tudod, hogy ott minden héten leadták az elõzõ hét eseményei közül a szép cseleket, kijátszott gólokat, bravúros védéseket, összefoglalókat, interjúkat...
A power weekek 2003-ban leadott részei videókazettán vannak meg, a 2004-esek meg digitalizálva, ha érdekel.
Szuperrõl semmi nhl-es anyagom nincs, mivel egyetlen egyszer se játszott az nhl-be, ahl-est meg igencsak nehéz szerezni... esetleg magyar válogatott meccsek vannak még meg ahol õ védett.
Tampa Bay meccsek közül megvan a döntõ 5. 6. 7. meccse teljes egészében, viszont nem valami jó minõségbe, de legalább megvan. Ja és megvan még a Tampa - Philly 3. körös párharc 6. meccse, ha érdekel.
Egyébként ha már itt tartunk mióta szereted a Lightningot, akkor is szeretted õket, amikor csoportutolsók voltak? mert nem volt az olyan rég, és én még emlékszem azokra az idõkre...
A power weekek 2003-ban leadott részei videókazettán vannak meg, a 2004-esek meg digitalizálva, ha érdekel.
Szuperrõl semmi nhl-es anyagom nincs, mivel egyetlen egyszer se játszott az nhl-be, ahl-est meg igencsak nehéz szerezni... esetleg magyar válogatott meccsek vannak még meg ahol õ védett.
Tampa Bay meccsek közül megvan a döntõ 5. 6. 7. meccse teljes egészében, viszont nem valami jó minõségbe, de legalább megvan. Ja és megvan még a Tampa - Philly 3. körös párharc 6. meccse, ha érdekel.
Egyébként ha már itt tartunk mióta szereted a Lightningot, akkor is szeretted õket, amikor csoportutolsók voltak? mert nem volt az olyan rég, és én még emlékszem azokra az idõkre...
Mondjuk iránynak... szép cselek, kijátszott gólok, bravúros védések, izgis összefoglalók mindegy honnan, mindegy mikori... ütközésekkel találkozom eleget. :o)
Mondjuk valami Tampa Bay-es, vagy Kings-es felvételt is szívesen látnék, meg Szuper munkásságát az NHLben... stb, stb.
Ki tudnál írni egy csomagnyi cuccot CDre vagy DVDre?
Nagyon régóta keresek már valakit, aki gyûjti a cuccokat...
Mondjuk valami Tampa Bay-es, vagy Kings-es felvételt is szívesen látnék, meg Szuper munkásságát az NHLben... stb, stb.
Ki tudnál írni egy csomagnyi cuccot CDre vagy DVDre?
Nagyon régóta keresek már valakit, aki gyûjti a cuccokat...
írd le hogy mi kellene: pl. gól, védés, ütközés, bunyó, egyéb, összefoglaló, teljes meccs, alapszakasz, playoff, nemzetközi meccs, mikori... stb. stb.
szép jelenetekbõl temérdek mennyiségû anyagom van...
ChevyG: Nem vagy egyedül. :o)
Dougie: Semmi felvételem nincs NHLbõl.
Mennyi anyagod van szép jelenetekbõl?
Dougie: Semmi felvételem nincs NHLbõl.
Mennyi anyagod van szép jelenetekbõl?
mi is nagyjából ÍGY játszuk ezt a játékot...
illetve mi is kemények vagyunk, de csak szeretnénk ennyire kemémyek lenni...
Déxy, ilyesmire gondoltál?
illetve mi is kemények vagyunk, de csak szeretnénk ennyire kemémyek lenni...
Déxy, ilyesmire gondoltál?
mi érdekelne különösen?
van, egy raklapnyi kb.