702
-
KexSkyline #302 elleszünk 3 is -
KexSkyline #301 ok -
KexSkyline #300 Majd kereslek titeket!
jut eszembe nhl 2006 fent van a neten vagy már leszedtétek?
-
#299 Karesz 70% hogy nem jön, szal valszinű 3an leszünk -
KexSkyline #298 de én megyek :) -
KexSkyline #297 csá
akkor ujváros?
tesom nem tud jönni mert más programja van
-
#296 jah, hopáá lemaratt ez a kép
-
#295 Ja és további mezek (mondjuk úgy minőségiek varrott emblémával) tényleg 20 000 körül vannak.
Nem akarsz esetleg egy Mamutosat?
Jővő hét elején adom le a rendelést. -
#294 Mi most vagyunk mezrendelésben, és sehol sem olcsó, pedig elég rendesen körbenéztem a piacon. Készítettni talán a legolcsóbb, de azt is csak 20 db felett érdemes.
Ja.. meg attól is függ az ár, hogy milyet akarsz.
Edzőmezeket lehet kapni 5000 Ft körül, de azokon semmi sincs és egyszínűek, viszont a vállvédőt remekül eltakarják, tehát a célnak megfelel.
Tudok NHL alapmezeket 10 000 alatt, de azokon sincs se szám, se logo, de legalább nem egyszínűek. Szóval van választék, csak pénztárca kérdése az egész.
Amúgy az a Bauer Supreme 4000es bot nekem is szimpi. :o) -
#293 marad ujváros,de ha jön az Ádám is akko 4n leszünk -
Dougie #292 ja, és jártatok mostanába a tesco környékén? csak azért mert a parkolóba felépítettek egy bazi nagy cirkuszt (komolyan)
szóval hogy oda nem megyünk a héten, az biztos
ahol játszani szoktunk, pont ott van a pénztár
azért remélem egy héten belül elhúznak onnan... -
Dougie #291 ha engem kérdezel: én nem veszek se fejvédőt, se vállvédőt, se kesztyűt, se semmi ilyesmit
egyedül egy ütőt veszek, azt is csak azért mert a mostani eltört...
ChevyG, egyébként neked minek vállvédő? kapus leszel, vagy mi?
ja és azt már most megmondom hogy mezt 20 alatt nem fogsz találni, hacsak nem valami bóvli szart akarsz -
#290 ja nem tudod, hol lehet nagyon olcson venni mezeket?!
már régota szeretnék, de 5 számjegyet nem fogok kiadni érte.
amugy mindenkinek mondom, hogy OKTOBER 8án megyünk pestre ugy nézz ki vásárló körútra -
#289 én valszinü, easton botot (kb 7000 piz)ha mást nem akor bauert.
most nekem ez van: (4700ft)
de gondolkodok műanyag tollason is. az csak 3500, és 900ért lehet venni külön pot tollat hozzá. igy néz ki:
vagy kipróbálok valami frankobb bauert. pl ezt:
http://www.marcziskate.hu/ms_img/jeg_kicsi/uto_4000.jpg
keztyü az tuti, hogy a legoilcsobb bauer lessz, tehát ez:
gondolkodok, váll, és fejvédön, de ott tuti kénytelen leszek a legocsobbal beérni -
#288 nekem is eszembe jutott már, hogy valakit el kéne rángatni. majd kitaláljuk.
a tecsoba (nem reklámozni akarom) van 1 sor (tehát 4db) 1500 pénzért ami nadon olcso, me eddig amit láttunk az a 750/db vot a legocsobb. szal az nem rossz. (és nem gazdaságos -
#287 No és kinéztétek már, hogy milyen botot és kesztyűt akartok vásárolni?
Jó tanácsként:
A fényképezést oldjátok meg úgy, hogy megkértek valakit, hogy menjen le Veletek, aztán kattintgasson folyamatosan, mert az eléggé meg tudja ölni a játékot, ha felváltva fotóztok, hogy mindenki rajta legyen a képen. Szóval szerintem kérjetek meg egy tesót, barátot, barátnőt, hogy menjen le veletek fél órára... aztán akkor lesz egy rakás jó képetek.
Mennyiért tudtok kereket szerezni, és milyen fajtákat, ha szabad kérdeznem?
Privátban is válaszolhattok... :o) -
KexSkyline #286 persze természetes hogy akkor csapatjuk -
#285 ha jo az idö, akko csapatás -
KexSkyline #284 csá
4-5 ok mert akkor bent maradok baján! -
#283 4-5körül jo nekem -
KexSkyline #282 jah én is akarok majd kesztyűt majd ha mentek pestre akkor adok rá pénzt
Pénteken hénykor?
-
#281 Zsolti sztem elment már, mert ki van kapcsolva a telója -
#280 tehát a válaszok sorba:
-én keztyűt és botot szeretnék, a többik asszem csak botot és kereket
-a legjobban akkor koptak amikor nyáron de. 10 órakor mentünk ki és a mezitlábas talpunk nem bírta ki a forró betont -szoval akkar iszonyatosan kopnak, kiprobálltuk esőben(!!!) is, alig kopnak akkor, és elég szórakoztató csúszkálni, viszont minden "vizes" edzés után 1,5 óra kori tisztítás...
-néha homokos lessz a csapágy (ami köztudottan a legnagyobb ellensége) ezért érdemes karban tartani. egyedül a botok és persze a már említett kerekek kopnak.
-képeket majd akkor rakunk fel, ha végre csinálunk, ugyanis még 1 darabot se készitettünk (ahogy a pályára érünk, egyböl csaptjuk, és mire elfáradunk, már alig van erönk haza menni, nem hogy fényképezni
de igérem rövidesen készítünk! -
KexSkyline #279 Császtok!
hát a helyzet az hogy elég rendesen kopnak a kerek!
de nem gáz mert azért tudunk olcsoban kereket venni!
ja persze durván is pörgösen is játszunk :) -
#278 Hali,
- Mit akartok vásárolni?
- Mennyire kopnak a kerekek az összecsapások során?
Gondolom, nem kímélik őket a hirtelen fékezések és irányváltoztatások.
- A koriaitok és a csapágyak bírják a dolgot?
- Mikor raktok fel képeket? -
KexSkyline #277 Zsoltal mi a helyzet?
:)
-
KexSkyline #276 csácsá
Pénteken mehetünk!
csak szóljatok mikor
-
#275 mi csak 1x voltunk (vagyis én) a marciéknál, de jövö hónapba megint megyünk sztem -
#274 De van... egyébként sokat vásároltam a Marczi-nál, meg fogok is szerintem.
Akkor amikor vállvédőt akartam venni, ott nem volt a méretemben... így megrendeltem.
Egyébként Bauer Supreme 8000-et kértem. 6000-est akartam először, de azt sehogy sem akartak hozatni, aztán inkább felfelé léptem, mint egy gyengébb felé.
Nekem elég fontos a jó vért, nem akarok sérüléstől tartani játék közben, és semmiképp sem szeretnék újra lesérülni, hogy aztán megint ki kelljen hagynom, és ülhessek a kispadon. Ez a ruci elég meggyőző volt... több márkából is próbálgattam, erre esett a választás. Nem occcsó, de ajánlom Mindenkinek!
A honlapon meg tudod lesni. -
#273 miljen védőt néztél ki?
marcziskate.hu-n nincs? -
#272 Sziasztok,
Kicsit régebbi üzenetre válaszolok...
...úgy nézett ki, hogy amennyi cuccot vásároltam úgy érdemes várni. Az árral egyébként nem is volt gond, meg úgy általában a határidőkkel, de most egy ideje húzódik már ez a görkori és vállvédő ügy. Mind1.
Én türelmes vagyok, csak már nagyon kellene a cucc, mielőtt megint falhoz csapnak. Ma edzésünk van és most már kicsit tartok vvédő nélkül a jégre menni.
Ti raktatok már fel képeket? -
Dougie #271 a péntek nekem jónak tűnik -
#270 na srácok miko megyünk a 7n?
péntek? -
Dougie #269 az hogy létezik, hogy te mindig focin sérülsz le
majd keményebben bánunk veled hokiba, hogy szokjad -
KexSkyline #268 az a fránya foci!!!
látod az egy durva sport ezért kell hokyzni!!4
:) -
#267 csapassátok, én megen megsérültem
the fucking foci miatt, holnap tom meg mi a diagnózis
a bokám 2xe nagyobb mint kéne lennie :))
-
#266 okok, én ezt a forumot naponta nézem (és a többiek is) -
KexSkyline #265 én is jövö hétre gondoltam :)
majd még kereslek azt megdumáljuk mikor, hol nyomjuk!
ok? -
#264 nekem ma nem jo, de maj jövö7n jo lessz -
KexSkyline #263 Ezt elfelejtetem:
Hétvégén a ha nem lesz a Zsolt attól még kimehetünk cspatni?