Freeware

Oldal 1 / 2Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Montanosz
Tempo
Különleges grafikai és zenei összhatás jellemzi a háromdimenziós játékot, amelyben két lányt tudunk iránytani felváltva (Z). Egyik a tolószékben látható, míg másik ennek egy telekinézis kivetülése. A tolókocsis lány nem csak ezzel a különleges képességekkel rendelkezik, de különleges erõk megmozgatására is képes (Q), amikkel hatalmas tárgyakat képes elmozdítani. A játékban tehát e két szereplõ közt kell kapcsolgatnunk, így haladva elõre a pályán, amely nem mást, mint egy börtön. Célunk kijutni a börtönbõl, aminek kijáratát egy szoborban találjuk. A Tempo mindössze egy pályából áll, de számtalan logikai fejtörõt tartalmaz. Irányítás: A, S, D, W, illetve Z és Q billentyûzet.

link

http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/

BBird
Ha valakinek nem volna ötlete (se pénze), hogy mivel kellene játszani, íme egy top100 freeware játéklista:

Top100 Freeware Games
[HUN]FaTaL
sorry a nagy képekért😞

http://goo.gl/gd6Zi5

[HUN]FaTaL
Games Pack - 11 játékot tartalmazó játékgyûjtemény

Egy ingyenes játékcsomag 11 játékkal: Sakk, amõba, kígyó, tetris, puzzle, block, képkirakó, tic tac toe, memória, pasziánsz, fallabda

az lesz az 😊
haverom logitech kormanyaval viszont tok jol ment.
billentyuzetrol tenyleg eleg halálos.

BBird
Nem, nem próbáltam egyiket sem. Egy erõsen fejlesztés alatt álló gyönyörû tengeralattjáró-szimulátort próbáltam pár hete, hónapja.
Várjunk... lehet a racer volt a kezeim közt, ugyanis egy autószimulátort volt szerencsém kipróbálni, ahol túlságosan is élethû fizika volt. Egy kanyart nem tudtam normálisan bevenni. :-)
reaper4
wááóóóóó 😊

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

a3a
amúgy a S.W.I.N.E. nnnnnnnnnaggggyoon dúrva!Disznók vs nyulak modern harcijármûvekkel!!!!
<#violent>

BBird, azota volt idod kiprobalni a racert es a flightgeart?

BBird
Hagyd, kemény gyereknek biztos még apuci fizeti a netet, meg a zacskós tejet. :-))
akkó fizess

szar
<#mf3>
BBird
- Az Invictus OnEscapee c. játéka is ingyenes egy ideje.
Invictus

- Idén karácsonykor ingyenessé tették (torrent) a Stormregion csapata: S.W.I.N.E.
Stormregion

- Akit érdekel egy kellemes síelõs progi:
ORF-Ski Challenge 2006

- FPS rajongóknak pedig Alien Arena 2006: red.planetarena.org
BBird
Najó, akkor képek a link alatt.

Kellemes nyarat mindenkinek, remélem a free játékok közt találtok unalomûzõt, ha nem akartak a döglesztõ melegbe kiszaladni. :-)
BBird
Stargunner

1996-os remek kis Shoot'em Up.

Link: www.3drealms.com
BBird
Szépen összekutyulta a linkeket. :-)

Képek

Letöltés
BBird
BattleCruiser Millennium

Pár éve még a boltok polcain figyelt. Egy komolyabb ûrhajó szimulátor, stratégia és FPS egyben.

Képek:
Link: www.gamershell.comwww.gamershell.com
BBird
Eagle Lander 3D

A régi holdra szállós játék jobban kidolgozott változata, komolyabb szimulátor rajongóknak. :-)

Link:
http://www.eaglelander3d.com
BBird
Nexuiz végre kijött!
Ingyenes FPS, Quake 1 javított motor.

képek
Honlap
BBird
Na'zééé ;-)
Voltan
Pozitív értelemben 😄
Tényleg nagyon jó topik!

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

BBird
Én is ezt mondom, hogy jó dolog ez a Millenium free változat. Pedig ez boltban kapható változat volt 2 éve(?).
BBird
Ezt pozitív vagy negatív értelemben kell érteni? :-)
Szerintem jó topic, néha meglepõen jó freeware játékok jönnek ki, amiknek kevés a reklámja.
Bucser
I've Found Her Szerintem az eddig legjobb freeware ûrszimulátor newtoni fizikával az általam annyira imádott Babylon 5 univerzumban... Egy starfury-t kell irányítani és egy egész Squadront... A folytatása lassan kész lesz.. ja és persze az egész ingyenes teljes mértékben!!

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Voltan
Nagyon jó topik, gratulálok! <#eljen><#eljen>

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

asszem az volt a vita forrása, hogy a kiadó (mint általában) erõltette a megjelenést, és a bc3000ad esetében ez teljesen félkész terméket jelentett. nagy bukta volt természetesen, jött a per és a fejlesztõk befejezhették a játékot és ingyenesen közzétették. nagyvonalú dolognak tartom, hogy megtették ezt a milleniummal is - ahol nem volt szükségük magyarázni a bizonyítványt.

No good deed goes unpunished, outlander. - Azura

BBird
Még egy ûrhajós szimulátor és FPS, stb.
Már régen is balhék voltak a BattleCruiser részei körül, azt hiszem a fejlesztõ és a kiadó került vitába, aztán ingyenesen elérhetõvé váltak a régi részek. Most a legutóbbi is ingyenesen elérhetõvé vált.

Képek és Letöltés: Gamershell
BBird

Karting Race

Ha valaki próbálná, esetleg leírhatná, hogy jó-e oder sem!? :-)
joebacsi
ez tenyleg jo 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

cave story

Jo kis platform erdekes sztorival, engem 4 napig lekotott, eddig tartott vegigvinni. Lehet savelni, rejtett dolgok, ha jol tudom 4 fele befejezes, szerintem tok jo
[HUN]FaTaL
Egy ingyenes unalomûzõ játékgyûjtemény:

Games Pack 2005

Két, a témával foglalkozó magyar oldal:
NOLD oldala
Ingyenjáték.hu

BBird
Két ingyenes FPS került az internetre. Bár nem mai grafikával rendelkezik (quake 2 motor), de legalább ingyenes, s talán még játszható is.
Egyik egy 2.vh-us FPS, a másik jövõben játszódó. (Miért is ne, mindkettõbõl alig van.) ;-)) forrás: Gamestar

Fragmaker

Kép 1 - sci-fi
Kép 2 - 2.vh
Maxtreme
Hátmár hogyne menne 😊
Nekem sp2-m van, és minden zokszó nélkül megy 😊

BBird
Igen, Orbiter is remek játék, bár még nem tudtam idõt szánni rá. :-(
Kép
SG topic a játékról
BBird
Igen, a polipos is rajta van, ha jól emlékszem. :-)
12346
háá, ezek naggyon jók voltak😊) nekem polipos-búváros volt meg egy versenyes, de mintha ilyet is láttam volna.

elethuseget szem elott tarto urrepulo szimulator.

BBird
Orosz kvarcjátékok? Biztos sok öreg rókának rémlik néhány. Nekem spec a tojáselkapós volt meg. :-)
Most már gépen is meglehet nekünk!

Remélem itt nincs védelem!? :-)
Ja és a link, ahonnan letölthetõ: LINK
BBird
Örömmel látom, hogy nem csak én szúrom el a dolgokat ma. :-))
Knight-t nemrég töröltem le, pedig tényleg elment... csak idõvel onlyban nem volt túl elõnyös. :-) Meg aki tényleg ingyen játsza, nagyon sok dologtól elesik. Nehezebben fejlõdik, kevesebb tárgyat kap, ...
De ettõl még megéri.
NEOreg3

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

NEOreg3

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

BBird
Micsoda védelem, nem hiszem el. :-) Akkor csak oldalon tekinthetõ meg ez a meglepõen kellemes grafikájú repcsis: http://www.3dgamesdev.com

Mégegyszer elnézést! :-))
BBird
Grrr... nem jelennek meg a képek, akkor:
Kép 1
Kép 2

Elnézést! :-)
BBird

Aki szereti az II.világháborús repülõszimulátorokat (vagy ez inkább arcade?), annak katt IDE!

Az oldalon több jó játék is van. Csak nem magyar,angol, német az oldal nyelvezete, hanem cseh... vagy szlovák(?).
Ezt leszámítva nem lesz nehéz megtalálni a játkokat: Hry.
BBird
Bocs a csúnya önreklámért!
ITT próbáltam összegyûjteni néhány említésre méltó ingyenessé vált alkotást, link mellékelve hozzájuk. Ahogy nézem, ha lesz idõm frissítésre felkerül ez a Racer is, meg a Flightgear.
12346
hehh, pedig gondolkodtam egy sp2-es kíndózon, de akkor ennyit errõl. elég sokat tologatom a racert.

a Racer nem megy SP2-n <#szomoru1>

BBird

Jó kis modell. ;-D
12346
ehez hozzáfûznék két linket (racer)😊
xtreme
racer forum. igencsak érdemes belesni. sok cucc van, amit az xtreme-n nincs.

Oldal 1 / 2Következő →