54
Freeware játékok
-
#54 Tempo
Különleges grafikai és zenei összhatás jellemzi a háromdimenziós játékot, amelyben két lányt tudunk iránytani felváltva (Z). Egyik a tolószékben látható, míg másik ennek egy telekinézis kivetülése. A tolókocsis lány nem csak ezzel a különleges képességekkel rendelkezik, de különleges erők megmozgatására is képes (Q), amikkel hatalmas tárgyakat képes elmozdítani. A játékban tehát e két szereplő közt kell kapcsolgatnunk, így haladva előre a pályán, amely nem mást, mint egy börtön. Célunk kijutni a börtönből, aminek kijáratát egy szoborban találjuk. A Tempo mindössze egy pályából áll, de számtalan logikai fejtörőt tartalmaz. Irányítás: A, S, D, W, illetve Z és Q billentyűzet.
link -
#53 Ha valakinek nem volna ötlete (se pénze), hogy mivel kellene játszani, íme egy top100 freeware játéklista:
Top100 Freeware Games -
#52 sorry a nagy képekért:( -
#51 Games Pack - 11 játékot tartalmazó játékgyűjtemény
Egy ingyenes játékcsomag 11 játékkal: Sakk, amőba, kígyó, tetris, puzzle, block, képkirakó, tic tac toe, memória, pasziánsz, fallabda
-
tomo #50 az lesz az :)
haverom logitech kormanyaval viszont tok jol ment.
billentyuzetrol tenyleg eleg halálos. -
#49 Nem, nem próbáltam egyiket sem. Egy erősen fejlesztés alatt álló gyönyörű tengeralattjáró-szimulátort próbáltam pár hete, hónapja.
Várjunk... lehet a racer volt a kezeim közt, ugyanis egy autószimulátort volt szerencsém kipróbálni, ahol túlságosan is élethű fizika volt. Egy kanyart nem tudtam normálisan bevenni. :-) -
#48 wááóóóóó :) -
#47 amúgy a S.W.I.N.E. nnnnnnnnnaggggyoon dúrva!Disznók vs nyulak modern harcijárművekkel!!!!
-
tomo #46 BBird, azota volt idod kiprobalni a racert es a flightgeart? -
#45 Hagyd, kemény gyereknek biztos még apuci fizeti a netet, meg a zacskós tejet. :-)) -
tomo #44 akkó fizess -
m15 #43 szar
-
#42 - Az Invictus OnEscapee c. játéka is ingyenes egy ideje.
Invictus
- Idén karácsonykor ingyenessé tették (torrent) a Stormregion csapata: S.W.I.N.E.
Stormregion
- Akit érdekel egy kellemes síelős progi:
ORF-Ski Challenge 2006
- FPS rajongóknak pedig Alien Arena 2006: red.planetarena.org -
#41 Najó, akkor képek a link alatt.
Kellemes nyarat mindenkinek, remélem a free játékok közt találtok unaloműzőt, ha nem akartak a döglesztő melegbe kiszaladni. :-) -
#40 Stargunner
1996-os remek kis Shoot'em Up.
Link: www.3drealms.com -
#39 Szépen összekutyulta a linkeket. :-)
Képek
Letöltés -
#38 BattleCruiser Millennium
Pár éve még a boltok polcain figyelt. Egy komolyabb űrhajó szimulátor, stratégia és FPS egyben.
Képek:
Link: www.gamershell.comwww.gamershell.com -
#37 Eagle Lander 3D
A régi holdra szállós játék jobban kidolgozott változata, komolyabb szimulátor rajongóknak. :-)
Link:
http://www.eaglelander3d.com -
#36 Nexuiz végre kijött!
Ingyenes FPS, Quake 1 javított motor.
képek
Honlap -
#35 Na'zééé ;-) -
#34 Pozitív értelemben :D
Tényleg nagyon jó topik! -
#33 Én is ezt mondom, hogy jó dolog ez a Millenium free változat. Pedig ez boltban kapható változat volt 2 éve(?). -
#32 Ezt pozitív vagy negatív értelemben kell érteni? :-)
Szerintem jó topic, néha meglepően jó freeware játékok jönnek ki, amiknek kevés a reklámja. -
#31 I've Found Her Szerintem az eddig legjobb freeware űrszimulátor newtoni fizikával az általam annyira imádott Babylon 5 univerzumban... Egy starfury-t kell irányítani és egy egész Squadront... A folytatása lassan kész lesz.. ja és persze az egész ingyenes teljes mértékben!! -
#30 Nagyon jó topik, gratulálok! -
galocza #29 asszem az volt a vita forrása, hogy a kiadó (mint általában) erőltette a megjelenést, és a bc3000ad esetében ez teljesen félkész terméket jelentett. nagy bukta volt természetesen, jött a per és a fejlesztők befejezhették a játékot és ingyenesen közzétették. nagyvonalú dolognak tartom, hogy megtették ezt a milleniummal is - ahol nem volt szükségük magyarázni a bizonyítványt. -
#28 Még egy űrhajós szimulátor és FPS, stb.
Már régen is balhék voltak a BattleCruiser részei körül, azt hiszem a fejlesztő és a kiadó került vitába, aztán ingyenesen elérhetővé váltak a régi részek. Most a legutóbbi is ingyenesen elérhetővé vált.
Képek és Letöltés: Gamershell -
Karting Race
Ha valaki próbálná, esetleg leírhatná, hogy jó-e oder sem!? :-) -
#26 ez tenyleg jo :) -
ronhaven #25 cave story
Jo kis platform erdekes sztorival, engem 4 napig lekotott, eddig tartott vegigvinni. Lehet savelni, rejtett dolgok, ha jol tudom 4 fele befejezes, szerintem tok jo -
#24 Egy ingyenes unaloműző játékgyűjtemény:
Games Pack 2005
Két, a témával foglalkozó magyar oldal:
NOLD oldala
Ingyenjáték.hu -
#23 Két ingyenes FPS került az internetre. Bár nem mai grafikával rendelkezik (quake 2 motor), de legalább ingyenes, s talán még játszható is.
Egyik egy 2.vh-us FPS, a másik jövőben játszódó. (Miért is ne, mindkettőből alig van.) ;-)) forrás: Gamestar
Fragmaker
Kép 1 - sci-fi
Kép 2 - 2.vh -
#22 Hátmár hogyne menne :)
Nekem sp2-m van, és minden zokszó nélkül megy :) -
#21 Igen, Orbiter is remek játék, bár még nem tudtam időt szánni rá. :-(
Kép
SG topic a játékról -
#20 Igen, a polipos is rajta van, ha jól emlékszem. :-) -
#19 háá, ezek naggyon jók voltak:)) nekem polipos-búváros volt meg egy versenyes, de mintha ilyet is láttam volna. -
tomo #18 elethuseget szem elott tarto urrepulo szimulator. -
#17 Orosz kvarcjátékok? Biztos sok öreg rókának rémlik néhány. Nekem spec a tojáselkapós volt meg. :-)
Most már gépen is meglehet nekünk!
Remélem itt nincs védelem!? :-)
Ja és a link, ahonnan letölthető: LINK -
#16 Örömmel látom, hogy nem csak én szúrom el a dolgokat ma. :-))
Knight-t nemrég töröltem le, pedig tényleg elment... csak idővel onlyban nem volt túl előnyös. :-) Meg aki tényleg ingyen játsza, nagyon sok dologtól elesik. Nehezebben fejlődik, kevesebb tárgyat kap, ...
De ettől még megéri. -
#15 jó link:P