E-mail cím tönkretevése

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tarajos Sül
Na na na na ez nem a Warez oldal!
menyus77
nem szabad!<#ejnye1>

egyszer feliratkoztam a freemail levlistájára, secperc alatt megtelt a postafiókom. Töröltem, leiratkoztam, három hét múlva kaptam ismerõseimtõl a "nem válaszolsz?"-okat.

magus
és milyen jo spamszuro van? nezegettem oket, de van vagy 20

a_n_d_r_e_w
kb 100 spam közül egy ha bekerül a síma levelek közé, és még olyannal nem találkoztam, hogy normális levelet spamként ítélt volna meg, szóval szerintem igenis hatékony

One Vision. One Purpose.

Sephi
2004 Decembereben ez volt a link en azota nem leptem fel oda.

www.desertdrain.net/fuyema

Most mar nem mukodik 😞

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

GregSB
Én Gmailra még 1 spamet sem kaptam, pedig lassan fél éve használom (3 levlistára feliratkoztam vele!).

Engem ez meggyõzött a hatásosságáról.

SoDI---
tán tönkretétele, nem? 😊

ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.

Taranov
Szerintem ezek a spam szûrõk azért nem valami hatásosak.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

nemcsakfeel
gmail 2 GB + spam ...

*hihi ** *

Killgore
Mindegy, kitérdekel 😄 kell az a link 😊

Ha békét akarsz, készülj a háborúra!

"tönkretevése" ez elég magyartalan kifejezés

Duddits
Linket!!! <#nyes>

I.C.ram
ezért kell yahoo-s mailcímet regelni. Tök ingyenes ugye, 250 MB tárhely, spámszûrés.
Killgore
Mond már el baze😄

Ha békét akarsz, készülj a háborúra!

Taranov
Nehogy elmondd itt, mert rámennek a userek 😊

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

naaa plss 😄DD
ismerek egy kettõ csákót akinek hazavágnám..

precision
linkt 😊

Bazinga!

szacsi
hm, a géméles spamszûrõ nálam auto törli az ilyeneket

:-O http://www.ashes.hu O-:

ja énis rákerestema z enyémre és ott vagyok 😞

__|__ ________(*)________

Sephi
Van egy oldal ahol egyteglalap van. Oda be kell irni egy email cimet es REGISTER. Attol a pillanattol az az email cim orankent tobb mint 200 spam mailt kap ami lassan a pop3 szervert is megoli 😄

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

akyyy
gogleba beírva a cimedet van is találat.....😞((

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

nemcsakfeel
sõt pár éve menõ boom progiba felírhattad az adott mailcímet 80 "kedves" levlistára, azaz megölted egy percalatt.

*hihi ** *

Sil78
Dehogynem, ha megnézed, itt is szerepel a személyes adataidnál a citromailes címed, ráadásul nemcsak hogy nem védik (nem torzítják el, pl a kukacot se cserélték ki benne valami másra), hanem még be is van linkelve. Egy ilyet seperc alatt lehalásznak a keresõrobotok, és már kapod is a spamet.

These are my friends, see how they glisten...

takysoft
hááát.
nekem freemailes, meg citromailes cimemre már igy is jön egy halom, pedig a citromaileset meg se adtam senkinek.

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

The Garrett
ezert lehet barmikor emilcimet valtani.

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Azaz, és a tied?😄

Live your life like it\'s your last day...

Tufa
ez tökjó poén. mi is a mail címed?

magus
Azon elmekedtem, hogy milyen konnyen tonkre lehet tenni barkinek a a mailjet, kb 4 katt gugliba beirni h sex, ott felirod a mail cimet nehany helyre es onnantol meghalt a postaja. Draga igazgatonknak megvan mailje😊