29
Gyakorlatilag megszüntetni egy mailt
-
Na na na na ez nem a Warez oldal! -
nem szabad! -
Vlala #27 egyszer feliratkoztam a freemail levlistájára, secperc alatt megtelt a postafiókom. Töröltem, leiratkoztam, három hét múlva kaptam ismerőseimtől a "nem válaszolsz?"-okat. -
és milyen jo spamszuro van? nezegettem oket, de van vagy 20 -
kb 100 spam közül egy ha bekerül a síma levelek közé, és még olyannal nem találkoztam, hogy normális levelet spamként ítélt volna meg, szóval szerintem igenis hatékony -
2004 Decembereben ez volt a link en azota nem leptem fel oda.
www.desertdrain.net/fuyema
Most mar nem mukodik :( -
Én Gmailra még 1 spamet sem kaptam, pedig lassan fél éve használom (3 levlistára feliratkoztam vele!).
Engem ez meggyőzött a hatásosságáról. -
tán tönkretétele, nem? :) -
Szerintem ezek a spam szűrők azért nem valami hatásosak. -
gmail 2 GB + spam ... -
Mindegy, kitérdekel :D kell az a link :) -
blackgamer #18 "tönkretevése" ez elég magyartalan kifejezés -
Linket!!! -
ezért kell yahoo-s mailcímet regelni. Tök ingyenes ugye, 250 MB tárhely, spámszűrés. -
Mond már el baze:D -
Nehogy elmondd itt, mert rámennek a userek :) -
Vegas #13 naaa plss :DDD
ismerek egy kettő csákót akinek hazavágnám.. -
linkt :) -
hm, a géméles spamszűrő nálam auto törli az ilyeneket -
pasquale #10 ja énis rákerestema z enyémre és ott vagyok :( -
Van egy oldal ahol egyteglalap van. Oda be kell irni egy email cimet es REGISTER. Attol a pillanattol az az email cim orankent tobb mint 200 spam mailt kap ami lassan a pop3 szervert is megoli :D -
gogleba beírva a cimedet van is találat.....:((( -
sőt pár éve menő boom progiba felírhattad az adott mailcímet 80 "kedves" levlistára, azaz megölted egy percalatt. -
Dehogynem, ha megnézed, itt is szerepel a személyes adataidnál a citromailes címed, ráadásul nemcsak hogy nem védik (nem torzítják el, pl a kukacot se cserélték ki benne valami másra), hanem még be is van linkelve. Egy ilyet seperc alatt lehalásznak a keresőrobotok, és már kapod is a spamet. -
hááát.
nekem freemailes, meg citromailes cimemre már igy is jön egy halom, pedig a citromaileset meg se adtam senkinek. -
ezert lehet barmikor emilcimet valtani. -
Redfox #3 Azaz, és a tied?:D
[Engem ebből a játékból tessék csak kihagyni...:D] -
ez tökjó poén. mi is a mail címed? -
Azon elmekedtem, hogy milyen konnyen tonkre lehet tenni barkinek a a mailjet, kb 4 katt gugliba beirni h sex, ott felirod a mail cimet nehany helyre es onnantol meghalt a postaja. Draga igazgatonknak megvan mailje:)