99
http://maps.google.com/ találd meg a híresebb helyeket.
-
#99 Cső.
Csak most láttam ezt a kérdésedet.
Mivel magyar google maps nem létezik az angolon klikkeltem az "add your business" linkre. Ez az oldal jött be.
Ha a felső "Add new business"-re klikkelünk akkor a következő oldalon ki kellválasztani az országot. és itt kezdődik a bibi, mert Magyaország nincs a listában. Valahogy mégis meg lehet oldani, mivel több cég is szerepel pl buapesten..
Lehet a bulk upload-al kell ügyeskedni (upload a data file). -
#98 Sziasztok!
Van valakinek információja arról, hogyan lehet a google maps-ra saját céget beregisztrálni, hogy kereséskor kiadja a kereső és látszódjon -teszemazt- a cég logója a térképen?
Köszi a segítséget! -
blackgamer #97 mit? -
#96 #19 New York, Manhattan, ground zero -
#95 Én. -
volvo #94 Ki tudja hogy hol van a world trade center???(a 2 torony???) -
#93 Itt egy 2. vh-s bombázó levegőben -
volvo #92 Köszi öket de olyanra gondoltam mikór már a levegőbe vannam a repcsik!!!de kössz mert ilyet se találta!!! -
#91 Ha lehúzod a nagyítót tökre a minuszra kettő lesz minden kontinensből. Nem is tudtam, hogy ilyen földön élünk. -
#90 Ezekmikvajon? -
#89 Tessék bár lehet nem erre gondoltál, de nem volt egyértelmű mit is akarsz. -
volvo #88 Sziasztok nem tudtok segiteni hogy legalább egy repülőt látni szeretnék és kordináta kéne!!! -
#87 leszóltak, h már van hasonló topik: műhold felvételek. azóta hanyagolom, a topiknyitást is -
petko000 #86 nem kéne felpörgetni a topicot? -
#85 ezek mik ufok ?
ufo? -
#84 Najó, nem folytatom mert reggelik tudnék linkelgetni :D
Nézzetek szét google earthben az Area51 körül, vannak még érdekes dolgok (pl bombázóknak célpontok). A layersnél kapcsoljátok be a Google Earth Community layert, úgy 1xűbb lesz megtalálni mindent. -
#83 Ehh, semmi extra:
"i live just a few miles away from this site and they are just some man made crop cirlcles or designs if you will that people visit it's kind of like a tourist attration"
"Its called center pivot irrigation. Farmers use it to water their crops."
Pedig tisztára úgy néz ki mint egy UFO landing platform :D -
#82 Ez is az Area 51 közelében van
-
#81 Area 51 melletti atombomba-rombantások(kísérleti természetesen:) helye.
Haladjatok dél felé, elég nagy kiterjedésű. -
#80 Area 51
Érdemes leszedni a Google earth nevű progit, mert azzal sokkal részletesebben rá lehet zoomolni (még repülőket is ki lehet venni)
Koordináták google earthoz: 37 14' 11"N, 115 48' 23.02"W -
#79 Szerintem még nem találta meg senki ebben a topikban.. én legalábbis nem látom. -
#78 Már megtalálta valaki. Nézd végig, nincs sok hsz -
davos80 #77 Valak keresse már meg az AREA 51-et, hátha látunk ufókat... -
pasquale #76 ott jobb oldalt van hogy: Link to this page.... és akkor a koordinátákat a végére írja... -
Impi #75 Nagyon megkésve :(
Ez az 51-es körzet teljes homályban van :(
Las Vegas-tól északi irányban van 85 km-re.
Bezzeg a pápai repteret nem takarták ki :D
A Taszárit már becsülettel lesatírozták -
Impi #74 Ez lemaradt:
Nazca figurák -
Impi #73 Üdv :)
Két órát szerencsétlenkedtem, mire megtaláltam a hült helyét a Nazca fensíkon
lévő állatfiguráknak. Nazca vonalak vannak, figurák nincsenek?
14°43' 19 84 S 75° 09' 17 03 W Itt kéne lennie :(
Ha valaki megleli, írja már be az adatokat -
#72 ez se rossz:
http://www.kokogiak.com/gmaps-transparencies.html -
Csoder #71
Egy jó kis progi, könnyebb vele a böngészés a bolygón :)
http://earth.google.com/ -
#70 Török ország -
#69 np :) -
#68 Á, ketten leszünk a távra, úgyhogy simán kibírjuk szerintem. Amúgy direkt vasárnaptól vasárnapig megyünk, mert így elkerüljük a turnusváltást, meg így a tömeget.
Köszi a segítséget. -
#67 Hát, ha kocsival mentek, akkor mindenképp. Mondjuk nem levezetethetetlen egy ember számára, de mnindenképp álljatok meg egy napra. Szerintem.... -
#66 Köcc, guglin találtam meg csak, ott meg 850-1050-ig írtak mindenfélét. Akkor ez húzós nyaralás lesz... :DDD -
#65 950 km a távolság. -
#64 Tud valaki egy térképet, amivel meg tudom nézni, hogy Budapest-Dubrovnik között mennyi a távolság? Kösz -
#63 Akkor ott folytatom :) -
#62 oksi, a műholdas régebbi.
(a colosseumot most délelőtt linkeltem be én is...) -
#61 Szerintem, amelyik előbb jött létre. Úgy vélem, úgy igazságos. -
#60 döntsük el melyik topic menjen - ez vagy a műholdfelvételes... kár mindkettőt pörgetni külön