675
TYPE=\'application/x-shockwave-flash\' PLUGINSPAGE=\'http://www.macromedia.com/go/getflashplayer\'>
Magyarország egyre nagyobb számú snooker-rajongói, egyesüljetek!
-
#35 jah:D Szanicsot meg focisból ismerem:) -
#34 de ez eccer sikerült v többször megtudod?:OOO -
#33 Hát, pár hét múlva benne vagyok, addig nem lesz szabadnapom (hál'Istennek). -
#32 azé milyen komoly h nemcsak zene vagy prezi topikba tudunk összefutni??:DDDD -
#31 Nekem nem az asztallal volt bajom, hanem azzal, hogy a lyuk/golyó arány jóval kisebb, mint a poolban, így sokkal pontosabban kell célozni. Izomból csak az megy le, amit tizedmiliméterre eltalálsz. -
#30 topiktali? -
#29 jah talán elsöre a hatalmas méretü asztal lehet szokatlan.. (ugye a poolasztal után):P -
#28 Én trick shot-vébét tudnék nyerni egyik ütésemmel, ezt senki nem veheti el tőlem.
Kilences poolban kezdés. Fehér ugrik, a bal felső golyót érinti egyedül (4-es volt), az lemegy a sarokba, a fehér ki az asztalról, a többi golyó a helyén.
Haveromékkal 20 percen keresztül nem tudtuk folytatni a játékot, főleg, hogy még előtte bejelentettem, hogy most olyat fognak látni, amilyet még nem... :DD -
a mágus:) -
#26 -
#25 -
#24 Pedig óriási feeling. Próbáld ki! Elsőre fakezű leszel, mint állat, de nem szabad feladni, mert hamar meg lehet szokni, hogy itt az is erős, amit a poolban gyengének gondolnál. -
#23 saját 2 kezével csinálta.
amúgy szombaton tali nála:) -
#22 hát hallod ha nekem lenne ilyen snapom napi 24 orájában nála lennék:) biztos igen pénzes kölök lehet. -
#21 ballal ugyanez szal ideje lesz beruházni egy hosszabbítóra:) -
#20 [azért úgy könnyű neki ha a spannak asztala van otthon]:DDDDD -
#19 sajna még sose snookereztem, viszont 9-esbe meg sima poolban azér elég jonak tartom magam. -
#18 Sullivan asszem tavalyi 140 valahányas bréke igen durva volt kb 5-6 perc alatt lezavarta. és az azér nem semmi h jobb-kéz bal-kéz szinte különbség nélkül tudja használni. én pl jobbkézzel szinte megse birnám fogni a dákot :o -
#17 a vb eddigi eseménye -
#16 szvsz O'Sullivan legyőzhetetlen manapság...
ma reggel néztem 2 fazont. rájöttem hogy jó vagyok... /nevesincsek voltak/ -
#15 hát igen Davis még mindig igen ottvan a szeren, de végsö gyözelmet már nem hinném h eltudna érni. nekem Mark Williams és Jimmy White a kedvenceim talán a balkezességük miatt :PP [is balkezes]
Huntert énis nagyon sajnálom, de remélem még láthatjuk majd játszani öt.
Parrott régi vb gyözelmét szintén néztem tvn bár ez már jorég volt :D akkor énis csipaztam öt.
és még kivancsi vaok h S.Hendry milyen formában van:)
-
#14 Hú, az tényleg elég régen volt.
És most ki a kedvenc? -
#13 ki is esett szegény...
régen csak bekemnek hívtam -
involver #12 jaja, erről énis hallottam! szegény srác... -
praksi #11 nekem anno Parrott volt a kedvencem :) -
#10 Akkor azért nem láttam mostanában. Én 9es Poolban vagyok egész jó olyan 10ből 3-4et végigviszek... -
#9 őőő...tájékozatlan buta vagyok, de mi is az a sznúker? Vmi biliárdos, nem? -
Remélem meggyógyul, jól játszik a srác. -
#7 Nem is hallottam, csak most, a délutáni közvetítésben, hogy szegény Paul Hunter rákos beteg.
Állítólag nemrég volt egy CT, és most éppen annak az eredményét várja, eddig néhány hétig kezelésekre járt :( -
involver #6 az milyen már, hogy majdnem első körben kiesett Sullivan?
de nem véletlen profi, és megoldotta!:) -
#5 menj indexre ott többen vannak
Hendry rulez meg Ding -
#4 :DDD -
#3 Háttttőőőőőőőő... Két jó téma, nem? -
#2 Megnyitott témák:
2005. 04. 18. - Snooker
2005. 04. 18. - AS ROMA
Témanyitási kényszerben szenved :DDDDDDDDDDDD -
#1 Na ide jöhet minden, ami snooker!
Most úgyis vb van, nekem speciel Steve Davis a kedvencem, de nem hinném, hogy sokáig jutna az öreg.
Ronnie O'Sullivan az nagy király, jó lenne tized annyira jól játszani, mint ő.
Amúgy egyéni csúcs - mert azért néha játszom is - 96 pont, ami nem túl acélos :DDDDD, de kezdődől jó. A max brékem 48 volt, de k. nagy mákkal.