Snooker

← ElőzőOldal 14 / 14

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Narcotic Syntax

\"haj de odaver az öreg neki, csitt csatt bimm bamm, ahogy kell. Szeretem ahogy pakolgatja ezeket az alattomos, menetelős, láposmocsaras, plazmikus fossal beoltott darabkákat.\"

szanics
Pedig óriási feeling. Próbáld ki! Elsõre fakezû leszel, mint állat, de nem szabad feladni, mert hamar meg lehet szokni, hogy itt az is erõs, amit a poolban gyengének gondolnál.

FORZA ROMA! Irány a BL-győzelem!

franco
saját 2 kezével csinálta.
amúgy szombaton tali nála😊

aki érdekel azokat olvasom többi /ignore

Narcotic Syntax
hát hallod ha nekem lenne ilyen snapom napi 24 orájában nála lennék😊 biztos igen pénzes kölök lehet.

\"haj de odaver az öreg neki, csitt csatt bimm bamm, ahogy kell. Szeretem ahogy pakolgatja ezeket az alattomos, menetelős, láposmocsaras, plazmikus fossal beoltott darabkákat.\"

franco
ballal ugyanez szal ideje lesz beruházni egy hosszabbítóra😊

franco
😄DDDD

Narcotic Syntax
sajna még sose snookereztem, viszont 9-esbe meg sima poolban azér elég jonak tartom magam.

Narcotic Syntax
Sullivan asszem tavalyi 140 valahányas bréke igen durva volt kb 5-6 perc alatt lezavarta. és az azér nem semmi h jobb-kéz bal-kéz szinte különbség nélkül tudja használni. én pl jobbkézzel szinte megse birnám fogni a dákot :o

Narcotic Syntax

franco
szvsz O'Sullivan legyõzhetetlen manapság...
ma reggel néztem 2 fazont. rájöttem hogy jó vagyok... /nevesincsek voltak/

Narcotic Syntax
hát igen Davis még mindig igen ottvan a szeren, de végsö gyözelmet már nem hinném h eltudna érni. nekem Mark Williams és Jimmy White a kedvenceim talán a balkezességük miatt 😛P

Huntert énis nagyon sajnálom, de remélem még láthatjuk majd játszani öt.

Parrott régi vb gyözelmét szintén néztem tvn bár ez már jorég volt 😄 akkor énis csipaztam öt.

és még kivancsi vaok h S.Hendry milyen formában van😊

szanics
Hú, az tényleg elég régen volt.
És most ki a kedvenc?

franco
ki is esett szegény...
régen csak bekemnek hívtam

jaja, errõl énis hallottam! szegény srác...

keep it minimal

nekem anno Parrott volt a kedvencem 😊

Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.

GAthersw
Akkor azért nem láttam mostanában. Én 9es Poolban vagyok egész jó olyan 10bõl 3-4et végigviszek...

01110000 01110010 00110000

Bakutyin
õõõ...tájékozatlan buta vagyok, de mi is az a sznúker? Vmi biliárdos, nem?<#banplz><#idiota><#lama>

precision
<#wow2>

Remélem meggyógyul, jól játszik a srác.

Bazinga!

szanics
Nem is hallottam, csak most, a délutáni közvetítésben, hogy szegény Paul Hunter rákos beteg.
Állítólag nemrég volt egy CT, és most éppen annak az eredményét várja, eddig néhány hétig kezelésekre járt 😞

az milyen már, hogy majdnem elsõ körben kiesett Sullivan?
de nem véletlen profi, és megoldotta!😊

keep it minimal

Iori
menj indexre ott többen vannak
Hendry rulez meg Ding

I love this game!

akyyy
😄DD<#nyes><#nyes>

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

szanics
Háttttõõõõõõõõ... Két jó téma, nem? <#nemtudom>

gabber_saviola
Megnyitott témák:
2005. 04. 18. - Snooker
2005. 04. 18. - AS ROMA

Témanyitási kényszerben szenved 😄DDDDDDDDDDD

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

szanics
Na ide jöhet minden, ami snooker!
Most úgyis vb van, nekem speciel Steve Davis a kedvencem, de nem hinném, hogy sokáig jutna az öreg.
Ronnie O'Sullivan az nagy király, jó lenne tized annyira jól játszani, mint õ.

Amúgy egyéni csúcs - mert azért néha játszom is - 96 pont, ami nem túl acélos 😄DDDD, de kezdõdõl jó. A max brékem 48 volt, de k. nagy mákkal.

← ElőzőOldal 14 / 14