Snooker
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

\"haj de odaver az öreg neki, csitt csatt bimm bamm, ahogy kell. Szeretem ahogy pakolgatja ezeket az alattomos, menetelős, láposmocsaras, plazmikus fossal beoltott darabkákat.\"
FORZA ROMA! Irány a BL-győzelem!
\"haj de odaver az öreg neki, csitt csatt bimm bamm, ahogy kell. Szeretem ahogy pakolgatja ezeket az alattomos, menetelős, láposmocsaras, plazmikus fossal beoltott darabkákat.\"
aki érdekel azokat olvasom többi /ignore
ma reggel néztem 2 fazont. rájöttem hogy jó vagyok... /nevesincsek voltak/
aki érdekel azokat olvasom többi /ignore
Huntert énis nagyon sajnálom, de remélem még láthatjuk majd játszani öt.
Parrott régi vb gyözelmét szintén néztem tvn bár ez már jorég volt 😄 akkor énis csipaztam öt.
és még kivancsi vaok h S.Hendry milyen formában van😊
keep it minimal
Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.
01110000 01110010 00110000
Állítólag nemrég volt egy CT, és most éppen annak az eredményét várja, eddig néhány hétig kezelésekre járt 😞
de nem véletlen profi, és megoldotta!😊
keep it minimal
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
2005. 04. 18. - Snooker
2005. 04. 18. - AS ROMA
Témanyitási kényszerben szenved 😄DDDDDDDDDDD
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Most úgyis vb van, nekem speciel Steve Davis a kedvencem, de nem hinném, hogy sokáig jutna az öreg.
Ronnie O'Sullivan az nagy király, jó lenne tized annyira jól játszani, mint õ.
Amúgy egyéni csúcs - mert azért néha játszom is - 96 pont, ami nem túl acélos 😄DDDD, de kezdõdõl jó. A max brékem 48 volt, de k. nagy mákkal.