AS Roma

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

totti10
vki segitsen h h kell regelni PLZ!!!!!!!!!!!!!

hajrá,lilák!

totti10
én regelnék de nem enged... ezt irja:

Registration Error!

ERRORE: indirizzo Email già registrato

hajrá,lilák!

szanics
Kedves Fórumtársaim!
Magyar összefoglaló a meccsrõl és hír Pizarro-Spalletti konfliktusról (a kis majom mérgelõdött, mert lecserélték, de semmi komoly) holnap reggel!

FORZA ROMA! Irány a BL-győzelem!

szanics
Holnap SportTv összefoglaló, vagy regelsz a portaleromanista.it-en.

takibalint
jo kerdes, tudja valaki?

totti10
gólokat honnan lehet letöltenni?

hajrá,lilák!

takibalint
A Totti mie hibazza el a 11-est?? Na mind1 csak a 3:0 jobban nez ki. Amugy GRAT

McFrost
gratter , kellett nekünk😊

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

szanics
AS ROMA - Livorno 2-0

Sorrendben 12. hazai mérkõzésén is veretlen maradt az AS Roma, miután a Serie A 2006/07-es szezonjának nyitó mérkõzésén a Farkasok 2-0-ra legyõzték a Livornót.

A gólokat Daniele De Rossi (45. perc) és Amantino Mancini (54. perc) szerezték, míg Francesco Totti a második félidõ 4. percében tizenegyest hibázott.
Bõvebb összefoglaló késõbb.

Jegyzõkönyv:
AS Roma - Livorno 2-0 (1-0)
Gólszerzõk: De Rossi (45. p.), Mancini (54. p.)

AS Roma: Doni - Panucci, Mexes, Ferrari, Tonetto - De Rossi, Pizarro (Taddei, 54. p.) - Mancini (Montella, 81. p.), Perrotta, Aquilani (Rosi, 85. p.) - Totti

www.gazzetta.it

MnAdI
Köfike^^

http://asroma.hunsport.hu FORZA ASR!!! Francesco Totti - Solo Una Maglia... PER SEMPRE

banok
2-0

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

MnAdI
Kösz Szanics!!
Végeredményt nem tudunk??

http://asroma.hunsport.hu FORZA ASR!!! Francesco Totti - Solo Una Maglia... PER SEMPRE

totti10
AS Roma <2 - 0> Livorno

45' <1 - 0> D.D. Rossi
54' <2 - 0> A.F.A. Mancini (részeredmény)

hajrá,lilák!

szanics
Chivu eltiltott piros lap miatt, Vucinic és Martinez sérültek, Donival nem tudom, mi van.

MnAdI
Nagy kár Vucinicért és Martinezért!!!
Szanics mért nem tudnak Donival 1ütt pályára lépni???

szanics
Kimaradók: Doni, Chivu, Vucinic és Martinez

Luciano Spalletti, az AS Roma trénere kijelölte a ma este 18 órakor kezdõdõ, Livorno elleni hazai mérkõzésre készülõ keretét.

Akik ma biztosan nem lépnek pályára: Martinez, Vucinic és Chivu, valamint a csapat elsõszámú kapusa, a brazil Doni.

A teljes keret:

AQUILANI Alberto
CASSETTI Marco
CURCI Gianluca
DE ROSSI Daniele
FATY Ricardo
FERRARI Matteo
FREDDI Gianluca
MANCINI Alessandro
MARANGON Alexander
MEXES Philippe
MONTELLA Vincenzo
OKAKA C. Stefano
PANUCCI Christian
PERROTTA Simone
PIZARRO David
ROSI Aleandro
TADDEI Rodrigo
TONETTO Max
TOTTI Francesco
ZOTTI Carlo

www.ilromanista.it

szanics
Messina bíráskodik

Tapasztalt bírát osztott be a szövetség a forduló nyitómérkõzésére, a ma 18 órakor kezdõdõ Roma-Livorno összecsapásra.

A mérkõzést a bergamói Domenico Messina vezeti majd.

www.ilromanista.it

szanics
Marcelo érkezhet

A Fluminense és az AS Roma a napokban megegyezhet egymással a tinisztár Marcelo átigazolásáról.

A klubok elöljárói a hétvégén Angliában találkoznak, hogy véglegesítsék a szerzõdést, ezután pedig a 18 éves szélsõ védõ januárban csatlakozhat a Farkasok keretéhez.
A Roma most 1.5 millió fontot fizetne az elsõ vásárlási opció jogáért, majd januárban további 2.5 millió font átutalásával véglegesítenék az átigazolást. Érdekes, hogy egy hasonló üzlet már alaposan bevált a Roma számára, hiszen a klub hasonlóképpen szerezte meg Amantino Mancinit is.

www.tribalfootball.com

totti10
az is jó ha 3 öngól XD csak nyerjünk.....😊

hajrá,lilák!

2 kisrepülõ és 1 vucinic mondjuk 2 totti gólpasszal<#vigyor3>

violence can be used for good - JUSTICE

totti10
jaja,3-0 tippelek😄DDD

hajrá,lilák!

roma-livornoval kezdõdik a liga😊
megmutatjuk ki az úr😄

totti10
Vucinic remek igazolás a Roma számára
Mirko Vucinic elérte egyik célját a Romaba való igazolással, és jól érzi magát bordósárgában.
Ugyan a 22 éves montenegrói csatár csak mostanában épült fel egy térdsérülésbõl, - ami miatt kimaradt a Livorno elleni kezdõcsapatból - már alig várja hogy pályára léphessen tétmérkõzésen a Roma színeiben.
A játékos a nyár folyamán a Lecce együttesébõl 2.2 millió fontos kölcsön-üzlet keretében került Rómába. Csütörtöki nyilatkozatában elmondta, hogy mindenáron a Roma játékosa szeretett volna lenni, ezzel egy álom valósult meg számára.
"A klubb bebizonyította, hogy hisznek bennem. Sok más ajánlatot kaptam, de Stadio Olimpico atmoszférája magával ragadott. Emellett nagy hatással volt rám Luciano Spalletti, aki egy kiváló taktikus és tetszik az ahogy viselkedik a játékosaival. Korábbi edzõm, Zdenek Zeman kért, hogy maradjak Leccében és lõjek 20 gólt, most megfogadom ezt az értékes tanácsát a gyakorlatban itt a Románál."
Vucinic hozzátette, hogy meg fog felelni bármelyik taktikai hadrendnek, ahová Spalletti állítja.
"Nem vagyok egy faltörõ kos, de a Roma egy gyors játékot játszik és hiszem, hogy könnyedén tudok ehhez igazodni. Azonban minden az edzõtõl függ. Hajlandó vagyok Francesco Totti mögött játszani , ha õ lesz az egyedüli csatár. Nem probléma az sem ha a csatárok mögött kell játszanom, azt fogom csinálni amit Spalletti kér tõlem"

hajrá,lilák!

de nem bomlasztok...😊õk a második olasz csapat nekem
aztán a többi egyenrangú kivéve az intert mert õket nem nagyon birom

Taranov
játsszák! 😊

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

totti10
Faty jól érzi magát Rómában
Ricardo Faty túl van a fõvárosi gárdánál töltött elsõ két hónapján, és elégedetten nyilatkozott a választásáról.
A 20 éves középpályást a Roma július folyamán izgazolta le a Strasbourg együttesébõl, öt évre szóló szerzõdés keretében.
"Nagyon boldogan jöttem a Romaba, bár a sok nagy nevû játékossal való megismerkedés kissé nyomasztott. Amikor azonban elkezdtük a napi edzéseket, minden sokkal hétköznapibbá, egyszerûbbé vált, és mára már elmondhatom, hogy remek a csapaton belüli hangulat."
"Azért döntöttem az olasz foci mellett - noha voltak ajánlataim Spanyolországból és Angliából is - mert itt játszák a legjobb futballt. A Roma ezen felül egy remek egyesület, tele sok fiatal játékossal, ez garantálja számomra a fejlõdést."
"Le voltam nyûgözve Tottitól, Montellától, Panuccitól azonban Mancini és De Rossi is nagyon tehetséges játékosok, nem is gondoltam korábban, hogy ennyire remek labdarúgók."
A fiatal játékos a 14-es mezszámot kapta, tisztában van vele, hogy még rengeteget kell dolgoznia, hogy megfeleljen a magasabb szintû követelményeknek. "Azért vagyok itt, hogy fejlõdjek, itt a körülmények adottak ehhez. Mindig is Vieirara néztem fel, mint példaképemre, de az álmom inkább egy nagyszerû Faty, mint egy kis Vieira."
"A Roma egy jó csapat egy jó edzõvel, nem hiszem, hogy bármi miatt irigykednünk kellene az Interre vagy a Milanra." - zárta az interjút Faty.

hajrá,lilák!

jbal
😄DDDDDDDDDDDDDDDDD

csak olvastam h emberhátrány...juve topikban 😊
merth oda is irogatok<#hehe>

jbal
<#banplz>

szanics
Áh, valamit elnéztél, õ sose szokott olyat... <#alien>

9csöves9
arról nem is beszélve,hogy Mexes milyen ámokfutást rendezett

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

takibalint
MAr megint kiallitottak valakit? Nem lesz ez igy jo. Eddig minden mecsen komoly csapat ellen piros lapot kapott valaki. A Valencia elleni baratsagos meccsen, ha jol emlekszem, aztan az Inter elleni kupadonton, es most ezen a meccsen is. Egy tet meccsen mit fognak csinalni???

jbal
jesszzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz Monti a kedvencem amúgyis a csapatból meg Mancini!!!

McFrost
A Bayern egykori alapembere az átigazolási idõszak utolsó napján az AS Roma-tól a Livorno-hoz költözött.

A játékost igazából nem adták el, ezért csak ideiglenesen, azaz a mostani szezonban fog a Livorno-nál profiskodni. Kuffour ezért az "áldozatért" 250.000 ropogós eurót kapott fájdalomdíj gyanánt. A Roma, helyére nem Ludovic Magnin-t csábította el Stuttgartból, hanem a Brescia-ban játszó Martinezzel kötött szerzõdést.

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

MnAdI
Végre h Montella összeszette magát!
GRAT a csapatnak 😊

1-0 montella góljával és állítólag emberhátrányban voltunk de én is csak olvastam pedig vincenzo gólját megnéztem volna...

totti10
mennyi lett a meccs?

hajrá,lilák!

na okés
jó ember lõtte😊

Vezet a roma Montella góljával!

http://moviez.freeblog.hu/-filmkritikák,filmhírek,filmelőzetesek

szanics
Nem nézem, asroma.it-en van összefoglaló az elsõ félidõrõl

jbal
te hol nézed?

szanics
Egyszer fölélõtt, aztán a 40. percben a lövését védte a kapus (Pizarrótól kapta a passzt).

remélem montella mûvel valami maradandót...

szanics
Kezdõcsapatok:

JUVENTUS

MIRANTE
BIRINDELLI
GIANNICHEDDA
DEL PIERO
BALZARETTI
PARO
PALLADINO
GUZMAN
ZALAYETA
URBANO
ALEXANDRE

ROMA

DONI
MEXES
PIZARRO
MONTELLA
FATY
FERRARI
TONETTO
ROSI
OKAKA
GIACOMINI
CASSETTI

szanics
Egy félidõ után 0-0.

szanics
Sajnos az, hogy két tartalékcsapat szerepel, a televíziós közvetítésre is hatással volt, így az egy perc múlva kezdõdõ meccset a RaiUno helyett a RaiTre közvetíti...

jónak ígérkezik majd a fiatalok játszhatnak végig meg az új igazolások

Igen asszem a nápoly verte ki õket , ez barátságos mint tavaly.

takibalint
es ez a Juventus roma meccs mi akar lennni? aratsagos? A kupaban, ugyhallottam a juventus mar elhullott.

9csöves9
vigyázz magadra Romás😄

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...