7165
-
#4400 Ja és fénykép? :) -
#4399 Szuper, az emléma azért nem ér 15k-t. -
#4398 -
#4397 Megjött az új Roma-mez!
Diadora, de a szurkolói, replika-változat, ami annyiban különbözik az eredetitől, hogy nem varrva van a címer. 5000 forint volt, úgyhogy mindenkinek irány az eBay! :D -
#4396 Nem egy nagyarányú győzelem, de legalább Vucinic is betalált már.
A jövő heti Inter elleni rangadó viszont jó kis vasárnapi program lesz. -
#4395 AS Roma [1 - 0] Siena
62' [1 - 0] M. Vucinic
-
#4394 Milan-Roma 2-2 Highlights by jbal -
#4393 gratula jól nyomtátok, örülhetünk az X-nek...
remélem izgalmas lesz a visszavágó :) -
#4392 Milan-Roma: Formazioni ufficiali
Queste le formazioni ufficiali della partita Milan-Roma, valevole per l’andata della semifinale di Coppa Italia:
Milan (4-3-1-2): Dida; Simic, Bonera, Costacurta, Jankulovski; Gattuso, Pirlo, Ambrosini; Kakà; Ricardo Oliveira, Inzaghi. All.Carlo Ancelotti
Roma (4-2-3-1): Curci; Panucci, Mexes, Chivu, Tonetto; De Rossi, Pizarro; Wilhelmsson, Perrotta, Mancini; Totti. All.Luciano Spalletti
(M) -
#4391 Nem hiszem, hogy Magyarországon lehet kapni, és valóban drágák, azért nem rendelek rögtön 3-at, mert egyébként baromi jól néznek ki. -
#4390 ilyen cuccokat MO-n is lehet kapni?jó drágák ezek az eredeti Diadorák:D -
#4389 Azért annyira nem drága a szállítás a subsidesports-ról.
5000 Ft-ból kijön, de tényleg megnézem pontosan. -
#4388 Ilyet, de ez alapból 28 ezer körül van, szállítással együtt lenne 40 is...
Az meg sok, úgyhogy majd beiktatunk tavasszal egy római kirándulást :D -
#4387 Én fociznék is benne, illetve utcán is hordanám.
Az idei hazai nem tetszik annyira, nagyon sajnálom, hogy a tavalyi hazairól lemaradtam.
Idegenbeli fehérből a tavalyi meg az idei is tetszik, de szerintem nagyon hamar bekoszolódnának. -
#4386 Ha hazaértem, megmondom pontosan.
Régen volt egy lehetőség, hogy simán postán küldik 1500-2000 Ft-ért. Sajnos ez megszűnt, és már csak DHL-lel lehet rendelni sokkal drágábban.
Milyen tréningruhát rendelnél? Engem is érdekelne ez, csak sajnos elég drágák ezek a cuccok. -
#4385 Megkérdezted már, hogy ők mennyiért szállítanak Magyarországra?
(tréning miatt érdekelne) -
#4384 A szürkét én azért nem venném, mert mint láttad a BL-meccseken, azonnal meglátszik rajta, ha beleizzadsz csak egy csöppet is. Az meg nem annyira szép.
Ha focizol benne, akkor ok, de ha az utcán mész, akkor... -
#4383 Tegnap estig volt a subsidesports.com-on egy tavalyi hazai mez 44%-kal olcsóbban Banca Italease szponzorral, azt este meg is akartam rendelni, de addigra elfogyott.
Mostmár nem vagyok biztos benne, hogy hazait szeretnék. -
#4382 Veszekedjetek még egy kicsit ezen :-)
Őszíntén szólva nekem is a szürkésbarna tetszik legjobban, akárcsak Gabber úrnak, de tavaly még a fehérben gondolkodtam erősen.
Vajon a fehér nem koszolódik/szineződik el, ha használom is, nemcsak a szekrényben lóg? -
#4381 Ez jó kérdés.
A felső ugye a tavalyi idegenbeli mez, nekem fehérből jön éppen az idei.
E három közül jbal és Tojesz kollégákhoz hasonlóan a bordót választanám :D -
#4380 fehér néz ki a legjobban, de ugyebár a legalsó az "igazi" -
#4379 barna -
#4378 a pirosat -
#4377 Segítsetek! Ti melyiket rendelnétek a helyemben?
-
#4376 ÉLŐ SZÖVEGES KÖZVETÍTÉS A PARMA-ROMA OLASZ KUPA MÉRKŐZÉSRŐL 17 ÓRA 15 OERCTŐL!!!
ÉLŐ KÖZVETÍTÉS ITT! (asroma.hunsport.hu) -
#4375 Én azt értem, csak ahelyett, hogy megállunk veszekedni, folytatni kellett volna a játékot.
Az ritka, hogy a reklamálás hatására a bíró megváltoztatja az ítéletét. -
#4374 ha öreganyámnak farka lett volna, ő lett volna öregapám -
#4373 jó ,de ha Pizzárónál lefúja a szabálytalanságot akkor a Róma jöhetett volna szabadrúgással és nincs ez a 11-es -
#4372 Nem a bíró hibája volt ez, egyszerűen Chivu szerelése volt botrányos.
A labdához hozzá sem ért. -
#4371 A mi gólunk előtt meg éppen Chivu mészárolt... -
#4370 Amikor Pizzarót dérden rúgták ott le kellet volna fújni..... ezt persze nem vették észre:@ -
#4369 Mért állították ki ezt a Párizsi gyereket?:) -
#4368 http://youtube.com/watch?v=3gMC4D_yBCE
az a bizonyos tizi -
#4367 így lehetetlen utolérni az intert. -
#4366 Nem értem mi a francot csinál Chivu, annyira kisodródott már a messinai játékos, hogy még szerelni se kellett volna. -
#4365 A jó mocskos életbe! -
#4364 Jónak tunik ez a Wilhelmson. -
#4363 AS Roma [1 - 0] Parma
19' [1 - 0] A.F.A. Mancini
-
#4362 :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Mostanság zaklatott egy picit a lét számomra e földön... :D -
#4361 szia Farkaskoma rég láttalak (akarom mondani a fórumon) :Dddddddddddddddd