AS Roma

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

takibalint
Roma–Siena 2–1 (Riise 29., Okaka Chuka 89., ill. Vergassola 41.)

Riise 1 gol 1 golpassz. Okaka pedig szepsegdijas golt lott. Sarokkal kuldte a labdat a haloba. Feltetlenul megnezni az olasz bajnoki osszefoglaloban, aki nem latta a meccset.

Ez a dontetlenek hetvegeje volt. 5 dontetlen 9 meccsen. Es majdnem a Roma is dontetlent jatszott, de szerencsere nem.

Kezdocsapat: Julio Sergio - Motta, Burdisso, Juan, Riise - Pizzaro,De Rossi, Taddei - Perrotta, Brighi, Julio Baptista. Csere volt Okaka, Cerci, A. Pit
Padozott, Doni, Mexes, Cassetti, Cicinho

takibalint
A BL-ben biztos.

2-1 lett odavissza szép volt😄 Vucinic a visszavágón csereként beállt 1 11-est harcolt ki, ill egy szép csel után belõtte a 2. gólt amellyel a Róma fordított😄 sztem a legjobb meccse volt a Rómának...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

takibalint
Meg szep! Oda-vissza vertuk a Realt.

Õk nagy dolgokat tettek annak idején, akár csak a Real elleni gyõzelem a BL-ben, ha még emlékeztek... 😊

Avanti Roma!

k O T T A
ha a jó oldalát nézzük: motta távozásával majd játszhat cassetti kezdõben és cicinho meg csereként😊
toni visszajön aztán csihipuhi

what\'s the fucking crack? 20 mm-es kaliberű gépkarabéllyal tüzelnek 300 méterről, ez a fegyver azonban csak 200 méterig halálos. nincs veszély /judge dredd/

takibalint
Zajlik az elet a Romanal. Meg 1 hir. En sajnalom.

A Serie A-ban szereplõ AS Roma olasz hátvédje, Marco Motta megerõsítette, hogy a tegnapi Olasz Kupa-negyeddöntõ volt az utolsó mérkõzése a csapatban. Amint arról korábban beszámoltunk, az angol Manchester Cityhez kerülhet a 23 éves labdarúgó.

„Mindenkinek meg szeretném köszönni az itt eltöltött idõszakot" – nyilatkozta Motta a LaRoma24.it-nek.

Motta az elkövetkezõ órákban utazik Angliába, és minden bizonnyal sikerül egyezségre jutnia Roberto Mancini együttesével a kölcsönadásáról. A játékjogát közösen birtokló Udinese és Roma már korábban megállapodott a manchesteri csapattal.

takibalint
A Palermo elismerte, hogy brazil futballistája, Fábio Simplício megegyezett a Romával, és a nyártól a fõvárosi csapatban folytatja pályafutását.

A 30 éves labdarúgó szerzõdése az idény végén lejár, és bár a szicíliai klub szeretett volna hosszabbítani, nem tudtak vele megegyezni.

„Simplício megegyezett a Romával. Miután lejár nálunk a szerzõdése, a fõvárosban folytatja karrierjét” – nyilatkozta a Radio Kissnek Walter Sabatini, a Palermo sportigazgatója.

takibalint
Ez is kipialva. De azert igy nyerni. 74. percben loni az elso golt, amikor a Catania mar 9 emberrel jatszott.... Ha a kihagyott helyzetek fele bemegy akkor 4-5:0 is lehetett volna az eredmeny. Jol vedett a Catania akapus, ha meg o nem, akkor a vedok. Vicces volt milyen helyzetek maradtak ki. Ha valaki nem latta a meccset, erdemes az oszefoglalot megnezni.

AS Roma–Catania 1–0 (De Rossi 74.)

takibalint
Ma este 21 oratol Roma-Catania Olasz Kupa a Sport Klubbon eloben.

remélem mihamarabb játszhat mert kell a rómának nagyon

takibalint
A Roma hivatalos közleményben erõsítette meg Toni sérülését.

A vádlijával bajlódó Luca Tonira közel egy hónapos kényszerpihenõ vár. A csatár a hivatalos diagnózis szerint elsõ és másodfokú izomsérülést szenvedett.

takibalint
Meg nem hallottam semmit, illetve az mar kiderult, hogy a vadlija serult meg. Csak nem tudni mennyire sulyos.

toniról lehet valamit tudni?

takibalint
Az olasz La Gazzetta dello Sport információi szerint a Roma középpályása, a brazil Rodrigo Taddei megegyezett a klub vezetõivel szerzõdése meghosszabbításáról.

A 29 éves játékos kontraktusa a nyáron jár le, és a lap információi szerint három évvel toldják meg a szerzõdést, amelyet hamarosan aláírnak.

és ráadásul a juvéba még egyet belerúgtak<#eplus2>
tonit sajnáltam 3 perc után le kellett jönnie.

limperatore
Ranieri jól felhozta a semmibõl a Roma-t

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

takibalint
Nistelrooy a Hamburgban folytatja masfel evre irt ala. A Real ingyen adta. Ezt csak azert irom, mert szo volt rola, hogy a Roma is megakarja szerezni, bar szerintem Tonival jobban jartunk, felteve ha nem lesz serult hosszu ideig.

Spalletti a Zenit edzoje lett Jauar 15-tol.

takibalint
Na tessek. Toni a Juventus ellen a 3. percben megserult es lekellett cserelni. Totti jott helyette, aki igy megszerezte elso goljat a Juventus ellen idegenben, a Roma pedig 8 ev utan nyert A Juventus ellen idegenben koszonhetoen Riise 93. percben szerzett goljanak. A 81. percben Gianluigi Buffon csak szabálytalanul tudta megállítani a 16-oson kívül Riiset, amiért egybõl piros lapot kapott.

Juventus–Roma 1–2 (Del Piero 51., ill. Totti 68. – tizenegyesbõl, Riise 93.)

Toni4prezident

Avanti Roma!

Mor3llo
Azért egyik sem selejt játékos, fõleg Olic nem. Gondolom nem láttál még idei Bayern meccset...
Egyébként sok sikert Toninak😊

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

igen tudom, de a Bayern biztosan el fogja engedni...Van Gaal pedig nem értem miért a gyenge Gomezt és Olicsot erõlteti...2008-ban véletlenül nem Toni lett a Gólkirály? volt egy sérülése na és? rögtön nem játszatja az általam felsorolt 2 "selejt" miatt😊 Hitzfeld ellenben szerette...remélem visszatér önmagára itt a Rómában...mellesleg csak így tovább lassan már a bajnoki álmok is szóba jöhetnek😊

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Reméljük, jövõre is itt fog játszani. (Tudod, most csak kölcsönbe jött az idény második felére.)

Avanti Roma!

üdv örülök neki hogy Luca Toni beindult nagyon jó csatárnak tartom sztem nagy fogás volt a Rómától õt leigazolni õ hiányzott ide...

Szép eredmény!

Ennél több nem is kell, azt gondolom 😊

Avanti Roma!

takibalint
Toni 2 golt is szerzett.

Roma–Genoa 3–0 (Perrotta 17., Toni 44., 60.)

ez az,megvan a harmadik hely vegre, inen mar csak felfele mehetunk csak fingassuk meg a Juvet a jovoheten es akkor meg barmi lehet. FORZA ROMA
takibalint
takibalint
A Donto 2007 ota egy merkozeses.

takibalint
Ez tenyleg szep volt.

A 4 kozè mèg egy meccs lesz, az elodontok ès a donto oda-visszavàgòs.

Do you know what \"nemesis\" means? A righteous infliction of retribution manifested by an appropriate agent. Personified in this case by an \'orrible cunt... me.

totti10
takibalint
Mar a nyolcaddontonel tartunk, es egy meccses.

Talán a negyed vagy nyolcaddöntõtõl visszavágós, elõtte 1 meccses.

Do you know what \"nemesis\" means? A righteous infliction of retribution manifested by an appropriate agent. Personified in this case by an \'orrible cunt... me.

szerintem viszont lesz visszavago is, en ugy tudom hogy az elbajnoksagok kozul csak Angliaban egyfordulos a kupa
takibalint
mrroma reklamalt, hogy Baptista miert nem jatszik. Tessek, meg golt is lott az olasz kupaban. Egyebkent nem visszavagos, 1 merkozeses.

Cicinho serult volt, es eleg sokaig, nem csoda, hogy nem jatszik. Nem vagyok biztos, hogy nem epult meg fel.

totti10
fordítottak a fiúk!

AS Roma 3 - 1 Triestina

85.perc

5' <0 - 1> L.A.D. Rocca (pen.)
45' <1 - 1> M. Brighi
60' <2 - 1> M. Vucinic
80' ❤️ - 1> J.C. Baptista

hajrá,lilák!

totti10
(égünk a triestina ellen)

hajrá,lilák!

totti10
hi

visszavágós az olasz kupa?

hajrá,lilák!

es raadasul most latom hogy eladtuk pottom 267.000 fontert Gubertit a Samp-nak, mar hianyoltam a sracot de ugy nez ki hogy csak elenunk fogom latni legkozelebb, ez jo nagy baromsag volt, szerintem nagyon jo balszelso a Guberti
hat gyerekek en lattam a Roma-Chievo mecset es azt kel mondjam hogy iszonyu ideg voltam majdnem egesz mecs alat,szerintem Ranierit jol segbe kellene rugni amig nem csnal valami nagy bajt, nem tudom hogy csak nekem tunik ugy de szerintem ez az ember nem szereti a nem olaszokat. Szerintem egy Baptistat a padon tartani bun, es szerintem ugyan ez ervenyes Cicinora, foleg hogy ugy halatszik hogy mindketten mennek , ami nem csoda, ilyen jatekosok mellet szerintem nincs mit keressen a csapatba egy Tadei peldaul meg Pizaro sem, apropo Pizaro, kicsoda o hogy csak ugy nekial 11-est rugni, na meg a masik hogy lecserelik De Rosit es beteszik Brigit helyete, ez mar rohely!Bocs mindenkitol a hosszabb fejtegetesert de irto pipa voltam a mecs utan es csak most volt idom leirni mert most is tiszta ideg vagyok ha csak eszembe jut.Maskulonben Toni elot le a kalapal, o mar nagyon kellet a csapatba, csak ezek utan minden mecset ket csatarral kellene jatszani
totti10
itt minden eredeti

hajrá,lilák!

takibalint
19. forduló

Roma-Chive 1:0 gól: DeRossi 1.

Szegeny Doni sokaig a padon ult, most meg 10 perc utan kiallitotta a biro, mert 16-oson kivul ert kezzel a labdaba. Nem szandekosan, de kez volt es gol lett volna, ha nem uti bele. Igy ugyan Vucinicset bealdozata Ranieri, de sikerult nyerni.

Toni jol jatszott. Volt nehany veszelyes, helyzete. Tobb vedo is sarga lapot kapott rola, es kiharcolt egy buntetot, amit sajnos Pizarro kihagyott.

takibalint
Cagliari–Roma 2–2 (López 90., Conti 93., ill. Pizarro 52. – tizenegyesbõl, Perrotta 65.)

Kár az eltékozolt 3 pontért. Remélhetõleg nem lesz ennél rosszabb. Deazéert az utolsó 3 percben 2 gólt is kapni... Remélem tanulnak ebbõl a fiúk.

takibalint
En is igy vagyok vele, nem eredetit nem veszek.

Toni hivatalosan is a Romaban

Nem gondoltam, hogy ilyen szinten megy a hamisítás.

Szerintem nem eredeti cuccot nem éri meg venni, minõségre is gyengébbek, meg általában a jogvédelem miatt van mindig egy kis módosítás bennük, ami épp elég ahhoz, hogy ne legyen annyira szerethetõ.
Akár egy logó hiányzik, akár a címerben van eltérés stb.

Avanti Roma!

takibalint
Csak azért kérdezem, mert találkoztam eredetinek kinézõ de nem eredeti Roma párnával itt Budapesten egy üzletben.

Hát ennyiért mindenképp eredetinek kell lenniük.
(Egyébként tényleg nem drágák.)

Avanti Roma!

takibalint
Valaki vásárolt már itt? Ezek eredeti termékek? Csak mert az olasz roma bolt árainál alacsonyabbak.

Roma bolt

takibalint
Mondjuk a Romanak is jobb, mert ha nem teljesit jol nem kell megveni es egy rakat penzt kifizetni