7165
-
#1962 A 4. hely már nagyobb falat lesz.
De hajrá! -
#1961 Grat! Jókvagytok!:) -
#1960 KURVA JÓK VAGYUNK!!!! Már megvan az 5. hely, és csak jövünk felfelé!!! :DDD -
#1959 AS Roma [3 - 0] Livorno
31' [1 - 0] F. Totti
41' [2 - 0] F. Totti (11-es)
61' [3 - 0] R. Taddei
GRAT! -
#1958 Már 3-0, Totti, Totti, Taddei. -
#1957 35' AS Roma [1 - 0] Livorno
31' [1 - 0] F. Totti -
#1956 gratulálok a csapatnak, szép siker -
#1955 helyezs :D
Mit szólsz a kupasikerünkhöz? -
#1954 palermoban is merda a lácsijó :) -
#1953 jaj, haggyadmár, lácijó-drukker, az olyanoktól ez a minimum... :D -
#1952 elgurult a gyógyszer? -
#1951 :DDDDDDDDDD -
#1950 úúúúúúúú, szaros lációt szereti? Broáááfff... -
#1949 retkes románokat szereti(lacio) azé nemteccik neki hogy nyertetek :DD -
#1948 őőő, miért is? Szaros Milant szereted, vagy a buzi Zebrákat, akiknek még Olaszországban sem szurkol senki? :D -
#1947 -
#1946 Juventus - AS Roma 2-3
Gól: Del Piero 2, ill. Mancini, Tommasi, Perrotta -
#1945 haggyadmá,inkább köszönd meg nekik,szarventuszt leverték :D -
misztör frog #1944 kurvaanyátokat -
#1943 Damiano Tommasi bizakodó a Roma szezonját illetően.
A Roma csütörtökön a Juventus-szal találkozik az Olasz Kupában és Tommasi szerint ez a mérkőzés roppant fontos.
"Nincs szükségünk plusz motivációra, hiszen a Juventus lesz az ellenfél. Ez nem egy szimpla meccs lesz és még az is emeli a mérkőzés hangulatát, hogy este lesz a találkozó."
Tommasi természetesen azzal kapcsolatban is optimista, hogy a Roma az év végén az első négyben végez majd.
"Meg van a lehetőségünk arra, hogy a Fiorentinával megküzdjünk a negyedik helyért. Versenyeznünk kell velük és amikor beérjük őket, azt hiszem megvan a képességünk ahhoz, hogy még feljebb jussunk. Ezt nem én mondom, hanem ez egyszerű matematika, hiszen rengeteg pontot lehet még gyűjteni. Ez pedig már rajtunk múlik." -
#1942 Simone Perrotta a Roma edzőjét, Luciano Spallettit dicsérte azért, mert a Roma a kezdeti gyengélkedések után újra remek formában futballozik.
A fővárosi csapatot kitiltották az átigazolási piacból, a Cassano-ügy kihatott az öltözőre, rádásul a sok sérült miatt a mesternek teljesen új taktikát kellett kitalálnia a csapat számára. Perrotta nem fukarkodott a dicsérő szavakkal Spallettivel kapcsolatban, hiszen a csapat remek teljesítménynek köszönhetően mindössze egy pontra van az 5. helytől.
"A mi szempontunkból az a bosszantó, hogy nem sikerült jobban a szezon eleje. Spalletti úr olyat adott nekünk, ami előtte nem volt az öltözőben. Nyugalmat. Ő az az edző, aki megoldodást talált minden apró részletre. Tudja mikor kell felemelnie a hangját, de azt is tudja, hogy mi a megfelelő idő arra, hogy megértő legyen." - nyilatkozta a válogatott középpályás.
Úgy tudni, hogy a Roma kész hosszabbítani a tar mesterrel. -
#1941 Olasz lapértesülések szerint a Ligue 1 listavezetője, a Lyon ajánlatot tett a Romának Philippe Mexesért.
Azt nem tudni, hogy milyen összeget ajánlott a francia csapat, azonban a Romának hiába vannak anyagi gondjai, nem biztos, hogy eladni szándékozna a jó formában lévő francia védőjét, miután a csapat remek teljesítményt nyújtva sorozatban hatodik tét-, és ötödik bajnoki mérkőzésén nyert a hétvégén.
A Lyon a távozó Cris helyére szeretne védőt igazolni és a francia védő játékával hívta fel a figyelmet a Lyon vezetőire. -
#1940 A Roma keményen szembeszáll azokkal a klubbokkal, melyek Mancini iránt érdeklődnek.
Mancini remek formában játszik, amióta visszatért sérüléséből, három mérkőzésen négy gólt szerzett már. Ezek után nem csoda, hogy újra napvilágot láttak azok a pletykák, melyek szerint Mancinit a Juventus akarná leigazolni.
"Az ékszereinkhez senki nem nyúlhat!" - jelentette ki Daniele Prade. "Mancini és a többiek mind jövőbeli terveink részei."
Spalletti - akit a szurkolók egyre jobban elfogadnak - szintén kitart amellett, hogy Mancini nem megy sehova, és kifejezetten dühös az ilyen pletykák miatt.
"Először Cassano és most Mancini. Olyan, mintha minden játékos távozna a Romából, pedig nem így van és ez a hozzáállás azért nem jó, mert a fiatalokat könnyen megzavarhatja."
A játékos kijelentette, hogy a pletykák nincsenek rá hatással, azonban azt sem zárta ki, hogy később eligazolna.
"Nem tudok eligazolni." - nyilatkozta Mancini, akit 2009-ig szerződés köt a Romához. "Az normális, hogy amikor egy játékosnak jól megy a játék, akkor több klub is érdeklődik iránta. Azonban én nem veszek ezekről tudomást a pályán kívül és csak a játékkal foglalkozom. Természetesen, ha a Roma egy nagy ajánlatot adna, akkor arról beszélhetnénk." - mondta a játékos. -
#1939 #1937 -
#1938 buzi Cufre -
#1937 Fej vagy gyomor? -
#1936 Én meg azóta utálom Rudi Völlert, mióta az okos fejével kitalálta, hogy milyen jó lesz ő edzőnek az olasz bajnokságban, és elvállalta a munkát a Rómánál.
Akkor kezdődött meg a tavalyi mélyrepülés, amiből mostanra sikerült kivergődni, már bocsesz :) -
#1935 Mi az a Chievo? Én csak csivut ismerek. -
#1934 Nem akarok a hozzászólásommal bárkit is irritálni, de én azóta utálom a rómát, mióta kirúgták Rudi Völlert :D -
#1933 jah volt ott pár hétig....(vmi affér volt) -
#1932 látopd ez igaz...de az tény, a Chievoból ő csinált csapatot, és a keze munkája még ma is látszik rajtuk...mármint azokon akik még ott vannak...de a Chievo azóta csapat, amióta Del Neri edzette őket...ez viszont tény...na...de nem offolom szét a Roma topikot...:) még mindig hálás vagyok a Milan elleni gólotokért...:) súlyos Eurócskákra beváltott Forintocskákat hozott az nekem...:) -
#1931 mért Portoban mi volt? ott is v olt edző vagy mi? [annyira nem vágom Luigi Del Neri komplett élettörténetét :D] -
#1930 mint Portóban -
#1929 Rómában is elbaszta... Egyszer kijött neki a lépés a Csiévónál, aztán viszlát... -
#1928 na...azért Del Nerit nem nevezném fos edzőnek...emlékezzetek, mikor a Chievo feljutott, újoncként ötödik helyen végzett vele a csapat...azért az nem gyenge...abban viszont lehet, hogy van valami, hogy Palermoban nem tudnak együtt dolgozni...ez esetben valóban új edző kell, de azért Del Neri szerintem igenis egy jó edző...:) -
#1927 örülök neki hogy a csapatnál nagy a "durranás" :DDDDDDDDDDDDddddddd
kikapunk a Milántól az olasz kupában, akkor repül Neri -
#1926 már bocsi, de nem arról van szó, hogy Totti nem "KURVA JÓ", hanem arról, hogy a CSAPAT is "nagy durranás"! :D
Ezt az "is"-t nem értem. Palermónál most nem nagyon van csapat, mer' fos az edző... -
#1925 már bocsi, de azért mert Totti nem játszott az Udine ellen lehet még "KURVA JÓ" :)
végre nálatok is van CSAPAT :)
-
#1924 már bocsi, de Totti sérülés miatt nem játszott az Udinese ellen :PPPPP
Itt végre CSAPAT van, Apukám! :D -
#1923 nah egye-fene , Ő is "KURVA JÓ" :)