Internet Explorer FIX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TothLaci
JAVA-t futató msprogramot honnét lehet megszerezni? Vagyis nem a SUN-os érdeklene, hanem az MicroSoft-é, az ami az IE5-ben is benne volt.
Jobb késõbb, mint soha!!
Köszönöm szépen a segítséget.
Üdv.zintan
Kicsit késõn, de írom:
Explorer -> Eszközök -> Internetbeállítások -> Tartalom fül -> Automatikus kiegészítés -> Jelszavak törlése.
Sziasztok,
Szeretném megtudni, hogy lehet törölni egy jelszavas website belépésénél az explorer által "memorizált" felhasználói nevet és az ahhoz tartozó jelszavat.
köszi
Laky
most pl: 64 - 67 kb/s

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

Laky
õõõ, nemtom ez miatt van-e, de amióta ezt feltettem, a szokásos 40kb/s helyett 58-tól 65-ig terjedõ kb/s-el töltök le fájlokat

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

Sil78
Igen, a pipelining-ra pont ezt a hasonlatot szoktam alkalmazni. És az tényleg nagyot tud dobni az oldalbetöltés sebességén. Kíváncsi leszek, az IE7 fogja-e majd tudni.

These are my friends, see how they glisten...

Sil78
Nem, azt nem használja. Az különben is elavult (2007 végén teljesen meg is fogja szüntetni a támogatását a MS, addig átmeneti idõszak van - eredetileg egyébként már tavaly megszûnt volna a supportja), nem fejlesztik már, csak a súlyosabb biztonsági hibákat foltozzák be.

igen, ezek érdekes dolgok, mint a letöltésvezérlõ amikor több szálon tölt

Mármint ha felrakod. De ha van fent már MS JVM, akkor azt használja, nem?

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

Sil78
Hivatalos magyarázat: katt ide...

Sil78
A Firefox nem a Microsoft JVM-et használja, hanem a rendes Sun-féle Java-t.

Sil78
Milyen verziójú a Firefox, ill. a Java? Biztos a Firefox hibája, nem a Javáé véletlenül?

Sil78
Nézd meg szövegszerkesztõben, mit csinál:

"MaxConnectionsPer1_0Server"=dword:00000064
"MaxConnectionsPerServer"=dword:00000064

Ez elvileg gyorsíthat valamennyit, bár hogy ez a 64 mennyire ideális érték, az kérdés. De pl Firefoxnál is vannak hasonló beállítási lehetõségek (csak nem a registry-ben kell hozzá turkálni, hanem az about:config-ban; tud egy pipelining nevû technikát, amit az IE nem és amivel még gyorsabb lesz az oldalak betöltése; ill. van hozzá egy Tweak Network nevû kiterjesztés, amivel mindezt 1 gombnyomás megcsinálni).

Biztos, hogy a FF vonja el? Nem a Java VM? egyáltalán MS JVM vagy Sun JVM fut?

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

Laky
dsl 384/64, de most nyáron váltunk át chellora (kb 1,5 mb/s)

kezdjük ott, hogy mien neted van? 😛

Szabad ember szabad országban szabad akaratából, azt tesz amit szabad...

Taranov
Én azt használok, de már nagyon dühös vagyok rá, a CIB internet bank Java progijától mindig a 100%-át elvonja a CPU kapacitásának, ekkor felpörög a proci venti és az utca már azt hiszi mindjárt lõjjük fel az Apollo 4-est, olyan nagy búgás kerekedik 😊
IE rulz.
És ezt egy firefoxos mondja.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Laky
azt is használok, de az explorer ikon mindig közelebb van 😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Inkabb hasznalj tuzrokat. 😊

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

Laky
ez tényleg bevállt 😊

Laky
nem
úgy néztem a CS2-rõl :\

hivatalos oldal linket tudsz adni?

Taranov
Gyanús, gyanús...
Sok "net gyorsító" program van, sokan be is dõlnek.
Ha ez lenne az elsõ, amelyik használ is, akkor csodálkoznék.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Laky
Internet Explorer FIX

Egy egyszerû kis REG fájl amit lefutatva engedélyezzük az Internet Explorer böngészõnek, hogy az alapból beállított két sáv helyet 64 sávon töltse le egy oldalról a képeket! Ezzel a böngészés sebessége jelentõsen begyorsul! (ADSL-nél rosszab net kapcsolatnál nem ajánlott). Természetesen ha valakinek nem tetszik bármikor tudja uninstallálni.

[ Letöltés: IE FIX ]
[ Letöltés: Eltávolító ]

nekem bevállt 😊