25
Internet Explorer FIX
-
#25 JAVA-t futató msprogramot honnét lehet megszerezni? Vagyis nem a SUN-os érdeklene, hanem az MicroSoft-é, az ami az IE5-ben is benne volt. -
zintan #24 Jobb később, mint soha!!
Köszönöm szépen a segítséget.
Üdv.zintan -
GRice #23 Kicsit későn, de írom:
Explorer -> Eszközök -> Internetbeállítások -> Tartalom fül -> Automatikus kiegészítés -> Jelszavak törlése.
-
zintan #22 Sziasztok,
Szeretném megtudni, hogy lehet törölni egy jelszavas website belépésénél az explorer által "memorizált" felhasználói nevet és az ahhoz tartozó jelszavat.
köszi
-
#21 most pl: 64 - 67 kb/s -
#20 őőő, nemtom ez miatt van-e, de amióta ezt feltettem, a szokásos 40kb/s helyett 58-tól 65-ig terjedő kb/s-el töltök le fájlokat -
#19 Igen, a pipelining-ra pont ezt a hasonlatot szoktam alkalmazni. És az tényleg nagyot tud dobni az oldalbetöltés sebességén. Kíváncsi leszek, az IE7 fogja-e majd tudni. -
#18 Nem, azt nem használja. Az különben is elavult (2007 végén teljesen meg is fogja szüntetni a támogatását a MS, addig átmeneti időszak van - eredetileg egyébként már tavaly megszűnt volna a supportja), nem fejlesztik már, csak a súlyosabb biztonsági hibákat foltozzák be. -
blackgamer #17 igen, ezek érdekes dolgok, mint a letöltésvezérlő amikor több szálon tölt -
Garfield #16 Mármint ha felrakod. De ha van fent már MS JVM, akkor azt használja, nem? -
#15 Hivatalos magyarázat: katt ide... -
#14 A Firefox nem a Microsoft JVM-et használja, hanem a rendes Sun-féle Java-t. -
#13 Milyen verziójú a Firefox, ill. a Java? Biztos a Firefox hibája, nem a Javáé véletlenül? -
#12 Nézd meg szövegszerkesztőben, mit csinál:
[HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Internet Settings]
"MaxConnectionsPer1_0Server"=dword:00000064
"MaxConnectionsPerServer"=dword:00000064
Ez elvileg gyorsíthat valamennyit, bár hogy ez a 64 mennyire ideális érték, az kérdés. De pl Firefoxnál is vannak hasonló beállítási lehetőségek (csak nem a registry-ben kell hozzá turkálni, hanem az about:config-ban; tud egy pipelining nevű technikát, amit az IE nem és amivel még gyorsabb lesz az oldalak betöltése; ill. van hozzá egy Tweak Network nevű kiterjesztés, amivel mindezt 1 gombnyomás megcsinálni). -
Garfield #11 Biztos, hogy a FF vonja el? Nem a Java VM? egyáltalán MS JVM vagy Sun JVM fut? -
#10 dsl 384/64, de most nyáron váltunk át chellora (kb 1,5 mb/s) -
Pontius #9 kezdjük ott, hogy mien neted van? :P -
#8 Én azt használok, de már nagyon dühös vagyok rá, a CIB internet bank Java progijától mindig a 100%-át elvonja a CPU kapacitásának, ekkor felpörög a proci venti és az utca már azt hiszi mindjárt lőjjük fel az Apollo 4-est, olyan nagy búgás kerekedik :)
IE rulz.
És ezt egy firefoxos mondja. -
#7 azt is használok, de az explorer ikon mindig közelebb van :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
_Vegeta_ #6 Inkabb hasznalj tuzrokat. :) -
#5 ez tényleg bevállt :) -
#4 nem
úgy néztem a CS2-ről :\ -
blackgamer #3 hivatalos oldal linket tudsz adni? -
#2 Gyanús, gyanús...
Sok "net gyorsító" program van, sokan be is dőlnek.
Ha ez lenne az első, amelyik használ is, akkor csodálkoznék. -
#1 Internet Explorer FIX
Egy egyszerű kis REG fájl amit lefutatva engedélyezzük az Internet Explorer böngészőnek, hogy az alapból beállított két sáv helyet 64 sávon töltse le egy oldalról a képeket! Ezzel a böngészés sebessége jelentősen begyorsul! (ADSL-nél rosszab net kapcsolatnál nem ajánlott). Természetesen ha valakinek nem tetszik bármikor tudja uninstallálni.
[ Letöltés: [b]IE FIX[/b] ]
[ Letöltés: [b]Eltávolító[/b] ]
nekem bevállt :)