A legsikeresebb topikod!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A lotto számokkal is így vagyok!😄DD
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
Még le is szóltam anno, hogy "az ilyen ingyenfejlesztésû fps-nek nem sok sikerét látom"
Hogy bejött!😄DDDDDDDDDDD
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
Én nyitottam, de nem én vok a házigazda. Sõt még az infomból is törölték.. Elsõ hsz a bizonyíték. 😊
Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!
Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!
HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Radio SG
meg mindegyikbe írtak elég jól
jah és persze #2
no meg az SG: Miskolc Connection, ami az elsõ community jellegû topic volt anno, a SG: *Városnév* Connection az én szellemi termékem... csak nem lett levédve :\
shit happens
War. War never changes.
UFO-s videók! 220
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]
A Gyûrûk Ura - A könyv tápik 690 hozzászólással 😊 Lehet bele még írni 😄
Háboruzni a békéért olyan mint szeretkezni a szüzességért!
Háboruzni a békéért olyan mint szeretkezni a szüzességért!