120
Soproniak offisöl fóruma
-
#120 Nos igen, szeles város ott Alpokalján. -
#119 Yep. Idefújt minden szemetet a szél. ^^ -
#118 A soproni rendőrkapitány azt nyilatkozta, hogy rend van a városban - helyi olvasónk másként látja
Tényleg már Sopron is ilyen? -
kamionosjoe #117 Hát én meg már lassan 5 éve, hogy elköltöztem onnan. -
#116 Aztán mi célból? -
Sassuolo #115 3 év múlva költözöm Sopronba, ha minden jól megy! -
még jó, hogy van egy japán testvér-városa Sopronnak, így tudtak a létezéséről (: -
Stockbauer33 #113 http://www.agraroldal.hu/vilag-legszebb-varosa-sopron.html -
#112 Tegnap pont annyira voltam másnapos, hogy megnéztem az első got évadot úgy, hogy nem keltem fel a kanapéról. -.- -
Stockbauer33 #111 -
slycoop #110 Üdv.
régi dragon ball os kártyákat keresek. akinek van ilyesmi az írjon privit. -
#109 Nem voltam még, de komoly baj nem lehet vele. Balf Soprontól kb 5 perc kocsival. A Fertőre is le lehet menni kb 10 perc alatt, ha van rá igény. :) -
#108 http://sopron-balf-camping.hu/ -
#107 Et találtam a közelbe olcsó helyet egyébként, ismered esetleg? Üzemel egyáltalán? :D -
#106 Autóval. -
#105 Ha van nálatok sátor, akkor verjétek fel valahol. Mivel jöttök, vonat vagy autó? -
#104 kert* -
#103 Nem kell a nappali, jó a lert is ha kertesházba laksz, viszünk sátort ugyis :D -
#102 Hát nemtom. Nálam a nappaliban durva lenne :DD -
#101 Sziasztok! Junius 30-ról julius 1-re éjszakára keresnék valami szállást 4 főnek. Valami nagyon alja hely is megfelel, csak fedél legyen a fejünk felett éjszakára, ne kocsiba kelljen aludni, és minél olcsóbb legyen.Tudtok valamit javasolni?
Vagy van valaki kedves aki garázsba vagy valahova befogadna kis pénzért? :D
-
#100 ték -
#99 igen -
#98 jollly -
#97 lej mamo lej lej mamo lej -
#96 párárárárár -
#95 pénteken mennek Sopronba a Vogáék,
meg az egész Slágerrádiós csapat. -
#94 sopron -
#93 a megyei hatóságokhoz fordulok -
#92 felháborodtam -
#91 -
#90 nincs itt senki illetékes? -
#89 haló -
#88 már elnézést -
#87 milyen topik ez? -
#86 -
#85 micsoda -
#84 nekem is az volt szombathelyen vagy 10 évig, itt is az van 3 éve, de most némileg berágtam rájuk.. a netem másfél hete szarakodik, belassul, leáll.. egy hét alatt több, mint egy órányi hívásidő összejött csak a központjukkal, 1 alkalommal már voltak kint, fél órát volt jó a net, szombat délelőtt megint jönniük kellett volna, de nem értek ide.. hívtam őket, hogy wtf, mondták, majd előbb-utóbb ideér a kolléga, meg majd értesítenek, hogy miért késett.. azóta se ért ide, azóta se hívtak.. -
#83 Erre nem tudok mit mondani, nekem upc van kb 10 éve, és semmi bajom nem volt velük.. Gondolom marad a T... -
#82 Hali,
nem tudom, hányan nézitek még e topikot, de lenne egy olyan kérdésem, hogy itt Sopronban milyen értelmes internetszolgáltató van (a jupísziből most lett elegem...) -
#81 O rly?