401
-
Cicero #81 -
#80 Ja, hameg bánhidáról sétáltál le akkor meg te hülye-e vagy?:D:D -
#79 Lusta-e?:D Hát még szép, De nemsokára lesz kocsim, és akkor majd elmegyek:P -
Cicero #78 lál :D Lusta-e vagy? Mi a haverokkal öreg Bánhidáról sétáltunk le -
#77 Ugyan, pár hozzászólást beírni az nem nagy dolog:D Ellenben elmászni a macdonaldsig, az már idő :) -
Cicero #76 -
Darkboy #75 de sg-zni mindig jut idő :-)) -
#74 hát, nekem már elég sűrű a programom... Nemsoká költözöm, van egy rakás dolgom itthon :D -
Cicero #73 Valahol kéne találkozni :DD -
#72 Na mivan vaze, kihaltatok?:) -
#71 Feleség jelölt.:) Már nem járok suliba, vagyis még nem, majd elkezdek valamit. Most azon erőlködöm, hogy letegyem a jogsit teherautóra is. -
Darkboy #70 egyetem? -
#69 Ami persze nem jelenti azt hogy nem jövök haza soha:) -
Cicero #68 :(((( -
#67 Ha talizni akartok, gyorsan tegyétek meg, mert 2 héten belül elköltözöm! :) -
#66 :DDD -
Cicero #65 Ajaj :))) Béke? -
#64 Ezt nem hiszem el...:DD -
#63 pontosabban fogalmazva benne lennék, ha nem lennék nagyon elfoglalt emberke :) Mert nemsokára elköltözöm Tb-ről... De majd meglátjuk :) -
#62 Benne vok :) -
Cicero #61 Lenne 1 ötletem... aki Tatabányai az eljöhetne valamelyik nap a Don Pepe-be vagy a McDonald's-ba egy talira :)) Vélemény? -
Cicero #60 Crem Te is? :DDDD -
Cicero #59 Hello! Én is Tatabányai vagyok! :))) -
#58 Ha nem haragszol lementettem a képet:) -
#57 Húú :) Nagyon szép lett:) -
#56 Ez igazából 7db kép. Egy panoráma programmal van összeillesztve. -
#55 Ejj vaze, nagyon király :) Valamelyik nap én is fent voltam a turulnál a feleség-jelöltemmel :D Csináltam én is ilyen képet, de hogy lehet ezt megcsinálni, hogy ilyen görbe legyen a kép? Vagy csak én látom az autópályát görbének rajta? Meg úgy az egészet?:D -
-
Darkboy #53 áp -
#52 Mért, ez nem is off :D elmagyarázom: tatabányai vagyok, és megkárosítottak :) Tatabánya topicba való :P -
OPM #51 ne offoljuk má' szét -
#50 fasza, ATW minden felszólítás nélkül törölte az oldalam. kib@szottul örülök. -
#49 baze én ma nem vok normális, összekevertelek egy másik hozzászólóval, aki 30 éves.. bakker :D -
#48 oh:D igen látom. Hát, mivel nem egy korosztály vagyunk valószínű, hogy nincs közös ismerősünk ott:) Pedig Tarján nem is olyan nagy :P -
OPM #47 #24 :) -
#46 Amúgy merre felé lax, melyik városrész?
Én sárberekben. Többet nem mondok, mert hátha van itt valami haragosom, és idejön :DD -
#45 Nah én most járok a SZurdoki Autóssuliba, még 2 hét van a forgalmi vizsgáig:) -
OPM #44 van :P
Felícia autóssulinál -
#43 Van jogsitok? -
OPM #42 há' dobj föl valami témát!