401
-
#241 honnan szereztek piroskék szemüveget? -
jefferson83 #240 Zsír lett, épp most linkeltem egyet én is a 3D-s topikba. Mondjuk nekem ez volt az első probálkozásom mentségemre legyen mondva Még azért gyúrnom kell a tökéletesre :)
-
OPM #239 bátyám 3Ds fotója :) piros-kék szemüveg szükséges hozzá -
jefferson83 #238 Ulead Gif Animator
Van topikja itt az SG-n ha többet akarsz megtudni róla, én sem ismerem olyan jól. -
#237 Ulead Gif Animator, Adobe Imageready -
#236 ilyeneket milyen progival lehet csinálni? -
#235 jah, semmi, csak kicsinyítve van a kép -
#234 Csak nekem maradt le félig a harmadik képről az "L" betű? -
jefferson83 #233 Na elkészítettem az utolsó variánst, egyébként sincs semmi téma itt mostanában :)
Ez gif és mindhárom változat benne van. 8,5 másodpercenként változik. Most nincs pofám berakatni, mert most zaklattam őket az előzővel, de majd szólok, hogy cseréljék le. Feltéve, ha a gif kiterjesztés megengedett. -
jefferson83 #232 Éljen -
jefferson83 #231 Vagy flashbe változhatna mindig, egy olyat kellene összepakolni. -
jefferson83 #230 Oks, majd cserélünk is :P -
#229 -
#228 Nagyon jó lett mindkettő! -
Bocs, hogy ilyen későre csináltam meg, csak nem értem rá! -
#226 húú ott a nevem -
jefferson83 #225 NA ideiglenesen felpakoltattam ezt a bannert, hogy azé legyen valami mégiscsak.
Ezúton köszi a feltöltésért, a moderátor topikot nem spammelem ezzel :) -
#224 köszönjük! -
#223 heló!
jefferson83 írta, a bannerműhelybe, hogy kell ide banner!
Mivel én is tatabányai vagyok, gondoltam megcsinálom akkor :)
Majd linkelem ha kész! ^^
jó8 -
jefferson83 #222 Előtte beraktam a bannerműhely c. topikba amit én csináltam, hogy valahogy dobják fel Hátha kisül belőle valami jó, aztán keresek egy moderátort aki beteszi. -
#221 szerintem tegyük ki, hogy "under construction" (most ez a mániám), mert akkor lesz kinn valami, és mindenki várja, hogy mi lesz az, és ezért nagy lesz a látogatottság... őő mindegy, szóval nekem is mindegy ám:) -
#220 nekem tökre mindeggy melyiket rakjátok be -
jefferson83 #219 Nem is láttam, nekem mindegy melyik :) Az lenne a jó minél több van azt lehet váltogatni :P -
#218 nem rossz...
és ami a #185ben van? az már ott van egy ideje, csodálkozok, hogy még nem lett kitéve -
jefferson83 #217 Sajnos nem értek a PS-hez, szóval csak ezt tudtam összedobni. Igaz nem is tartott sokáig Hm?
-
jefferson83 #216 Há majd hónap -
#215 na ohl a banner ? :D -
#214 Diablo 2őt szerintem már nem lehet kapni -
#213 Ha valaki lát Tbányán valahol (bárhol, akár a plázában is...) Diablo2-t, az légyszíves szóljon! Köszi! -
#212 -
#211 sok szerencsét hozzá!:) jó hely, csak a dirivel volt már jópár balhénk (főleg ebben az éveben), és most úgy csinál mintha nem szeretne minket:) -
#210 a nővérem most ballagott. Én meg jövőre megyek oda. -
#209 Árpád gimi... ma volt ballagás és mint 11.-esnek végig ott kellett lennem... kinyírós volt:S -
#208 melyik suliba jársz? -
#207 Én megnéztem. Elég szar. Nincs még kész a mozi 3 kajálda.... de 576 van -
#206 Én nem, de néhány oszt. társam lyukasórában kiment, és megénzte. Egyébként nem értem minek kell mindjárt két pláza. Bár mondjuk nem tudom, hogy mi van a másikkal. De simán lehetett volna helyette csináni egy strandot... (nem tudok leszállni erről a témáról:D) -
#205 Volt már valaki a vértes centerben? -
#204 :) mi sem szégyenkezhetünk... -
jefferson83 #203 Én épp most készülök visszautazni Sopronba (suli), ott azért jobb a felhozatal -
#202 Hát... megmondom őszintén, tapasztalat alapján sima strandokon kevés a "minőségi" nő az összlétszámhoz képest... de összességében még mindig több, mint egy uszodában:) oda amúgy is kevesen járnak.