Szex és egészség
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
egyébként nem akarok senki lelki világába taposni, de napi 2-3 alkalommal masztizni, az szerintem nagyon sok!
még okés lenne, ha napi 3-szor, de akkor aztán 3 napig semmi..., vagy nem tom, de minden nap ennyit...
ASTERIX és TALPRAESETT TOM képregényeket vásárolnék és ELADNÉK!
Elõre is köszönöm!
TDU.:Meszi20 Amd Athlon 64 Sapphire Radeon HD 2600XT
Szex, egészség és a víz - a szexhiány kárt okozhat
A szex a legjobb gyógyszer
A lényeg szeretkezzünk sokat és akkor egészségesek leszünk.
A GYÕZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
Ha békét akarsz, készülj a háborúra!
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
aki érdekel azokat olvasom többi /ignore
Jah izomláz :) Amúgy a nõk jobban bírják :DD Legalábbis én azt vettem észre:)
Elfáradni természetes, egy kis izomláz meg jól esik néha :)
jah és van az un. HPV - human papilloma vírus - amit a férfiak terjesztenek és a nõknél elég nagy az esélye - ha nem kezelik - hogy rákosodás okoz!
\"Azt hiszem van úgy, hogy az embernek nincs elég köve...\"
Viszont olyat már hallottam, hogy a higiéniailag nem karbantartott 'segédeszközök' okozhatnak fertõzést, gombát, talán rákot is .
viszont ott a másikoldal, hogy nem véletelenül volt az õsi - leginkább keleti - kultúrákban többnejûség. már akkor tudták, hogy a rendszeres nemi élet elûzi a stresszt, megnyugtat, és aki a lelkében egészséges az a testében is az!
\"Azt hiszem van úgy, hogy az embernek nincs elég köve...\"
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Húú, ezt tényleg nem tudtam :)
De valóban szinte mindenre jó :) Nem volt hülye ember, aki kitalálta:)
Ez a helyzet a smacizással is, csökkenti a szájrák, meg különbözõ szájfertõzések, betegségek kialakulásának esélyét .
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
Mikor lépett az elsõ ember a holdra? hülye vagy az elsõ embernek nem is volt ürhajója!!!
Faszpirin.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
egy vicc? : A egy cigi 15 perccel rövidíti meg az emberek életét, egy szexuálás 7 perccel hosszabbítja. Üzenet minden dohányosnak: k.rjatok az életetekért :))