Oldtimerek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mit gondolsz miért hagytam ott ? :D

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

CSOCSO
lol:) ez az lx.hu nagyon lepusztult!:) az elso 50 filmes topiknal az utocs hozzaszolasok 2002 bol vannak:) ppfffffff
CSOCSO
IGEN.. LX.HU!
meg sikerult is bejelentkeznem nemtom hany ev utan:))))
elotte tarminal volt?
CSOCSO
hhuu en mar nemtom de valami remlik!!
terminal.hu ott énis lógtam sokáig, aztán lx.hu lett, nem ?

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

CSOCSO
nincs.. sima chat.hu van. es aki a betara volt regelve az belephet a beta szobaba.. de mar nagyon kevesen vannak abban a szobaban
Pyx
bétacset nincs már?

Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.

Huha!

\"Gõzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul mûködõ karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

Sephi
En nem voltam ott!

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

CSOCSO
probalok emlekezni de nem megy... nem emlexem mi volt a forum neve.. azt tudom, hogy egesz jol ment. majd egyszercsak megvaltoztattak az egeszet es minden regi arc eltunt es lepusztult.. utanna beepitettek valamelyik oldalba ( terminal? hwsw?)
CSOCSO
keresem a regi haverokat.. a beta chatrol (presence, ttc)

plusz volt meg egy forum amire sajna nem igazan emlexem:(

talan a terminal regi foruma volt.. esetleg a hwsh regi foruma? nemtom:(
van valak??