SGmail
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha MSN-hez akarom "kapcsolni", tehát hogy ellenõrizze, hogy jött-e új levelem, milyen szervezrt ekll megadni? mint az axeleronal a mail.t-online.hu
Pls segítsetek<#wink>#wink>
Légy jó, légy hű Magyar!
Nyomtam valamit, vagy nem tudom, de csak össze-vissza rendezi a leveleket. Nyomhatok bármit, nem azok vannak legfölül amik újonnan jöttek. Sosem tudom mik az új leveleim, úgy kell bogarászni. hogy lehetne nezt megoldani? Segítsetek plz!
Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
\"Se az FBI se a NASA se a pláza se az Isten háza Nem tud nyújtani menedéket ha neked szánják a lövedéket\"
Ma regisztráltam,Irni tudok,elküldi csak fogadni nem fogad..
Van vmi kivárási idõ ,vagy ilyesmi?????
attip
és amint látom ez nem csak engem idegesít
don't give a fuck
Míg a Szigeten voltam, egy buzi srác felnyomta a mailomat, és a haveromnak irogat, hogy Én meg a haverom izéljünk! Meg olyanokat állít, amik nem is igazak.
2005. 16. 08. 18:49
Ekkor küldte el azt a mailt. Esetleg IP alapján lehet egy bant vagy valamit kérni rá?
A fiókom: mafia
nekem nagyon bejövõs ez a postafiók 😊
don't give a fuck
Intel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™ [™]™ (levédve)
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
A tudás olyan, mint a körömlakk. Az alkohol lemossa!!!
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
(újreg!)
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
lehet már kérdezték, nem olvastam vissza... akkor viszont bocsi
köszi elõre is
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!