582
SGmail BÉTA fórum. Részletek az #1 hozzászólásban.
www.sgmail.hu
Szabályok
1.) Postafiók mérete: 100 MByte
2.) @sgmail.hu domain regisztrálható, @sg.hu csak később
3.) Csak webmailen keresztül megy, POP3 elérés egyelőre nem lesz
4.) Ha nem használod a postafiókot, 90 nap múlva törlődik
-
#22 Vártam már...
THX!!! -
cyrus #21 ha lesz @sg.hu akkor remélem azt itt bejelented :O -
blackgamer #20 máshol legalább 3 hónap, egy nyáriszünetet kibírhatna -
#19 szemét = regisztráció xy helyekre (havonta 1x biztosan belépek, np)
-
cyrus #18 na majd akkor regzek egyt htxvvm :D -
#17 tévedsz, lesz @sg.hu -s domain is, ha már hibátlan lesz a szoftver. Most még nem tesszük lehetővé a regisztrációt @sg.hu alá. -
#16 szemétnek ne regisztrálj, mert automatikusan törlésre kerül majd az a postafiók, amibe 1 hónapig nem lépnek be, vagy nem küldenek róla levelet ;) -
#15 aki kiprobálja az banolva lessz örökre! -
#14 a csuwii-t azt viheted, az nem kell.
a sima csuwwit lehúztam, jó lesz majd a szemétnek
a dromos címet is a gmaillel használom, annál jobb egyenlőre nincs (legalábbis még nem láttam), de ez is jó lehet. (sry, a nem konstruktív postért) -
#13 Sajnálattal közöljük, hogy az [email protected] már foglalt -
Pontius #12 1 büntit megér... :)
A jobb nickeket le kell foglalni!!! :) -
cyrus #11 most minnyá rámegyek a népszerű nevekre (pyx, csuwii, jano, karcsi, st, stb) aztán milliókért árulom -
#10 Azért ban jár, de min. egy bünti pont -
#9 wáóh, jobb lesz mint a g-mail -
Pontius #8 regeltem, 2-t is :P -
Aspyrin #7 [kipróbálta] -
#6 Ettől függetlenül a regisztráció sikerült:) -
cyrus #5 áhhh :(
dekár hogy sgmail a domain :(
azthittem @sg.hu lesz :(((((( -
cyrus #4 50Mb tárhely :D
túúl kedves vagy :D -
#3 Első felfedezett hibám a regisztráció végén:
Warning: Wrong datatype for first argument in call to array_key_exists in /web/hivemail2/user.signup.php on line 141
Warning: Wrong datatype for first argument in call to array_key_exists in /web/hivemail2/user.signup.php on line 144
Warning: Cannot add header information - headers already sent by (output started at /web/hivemail2/user.signup.php:141) in /web/hivemail2/includes/functions.php on line 783
Warning: Cannot add header information - headers already sent by (output started at /web/hivemail2/user.signup.php:141) in /web/hivemail2/includes/functions.php on line 783 -
cyrus #2 JÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍHHHHHHHHHHHHH AAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!
ezt nagyon régóta vártam már !! :DDDD
millió thx ! -
#1 Elindítottuk ingyenes webmail szolgáltatásunkat SGMail néven. Jelenleg a szoftver béta állapotban van, lehetnek benne működésbeni / fordításbeli hibák.
Kezdetben 50 MByte tárterület áll rendelkezésre a levelezéshez, de amint vége a tesztidőszaknak az első 500 felhasználó aki ténylegesen ezt használja levelezésre, 1 Gb-os postafiókot fog kapni, a többiek meg 100 megásat.
Check it, try it!
www.sgmail.hu