MAC Adress

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hellosztok , nekem egy olyan kérdésem lenne hogy pl van 1 hálózat rajta mondjuk 3 gép és ezekbõl a gépekbõl szeretnék 1-et le illetve visszakapcsolni mac adress vagy ip alapján , ha lehetséges ez valaki pls írja meg hogy hogyan kell dos parancssoron keresztül. (jah és azt is hogy hogyan kell megnézni a hálózaton épp fent lévõ gépeket).
sziasztok,

nekem lenne egy kerdesem ha lenne valaki aki tudna segiteni elore is megkoszonnem. szeretnem tudni hogy milyen modszerrel lehet kiolvasni egy gepnek a MAC cimet egy halozaton keresztul ha ismerjuk annak a gepnek az IP cimet.
koszi😊
sziasztok

Nekem is hasonló problémáim vannak el kellene rejtenem a mac addrest vagy megváltoztatni de elég láma vagyok hozzá.
Valahol olvastam, hogy ha van proxy akkor nem látszik a mac ez igaz?
Hogy lehet ellenõrizni?
Szóval ha valaki érthetõen elmagyarázná hogyan tudom megváltoztatni vagy eltüntetni hálás lennék
köszi😊

ivjoe
Most nincsenö! Vót, de format után nem raktam vissza!
nemcsakfeel
gondolod hogy linux ilyen kérdések után?<#vigyor2><#vigyor2>

*hihi ** *

na ja, de ha mar megtanulsz valamit, tanuld meg helyesen... 😛
a mac cim valtoztatasrol windozon

egyebkent nem irtad milyen oprendszered van.

ivjoe
😄DDD Télleg! De mentségemre legyen, hogy nem tanulok angolul! Amennyit tok, arra gép meg a net tanított meg! Ennyi...
aDDress 😛

ivjoe
Mi nem stimmel?
Taranov
csodáltam volna, ha nem rontod el a topikcímet

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

ivjoe
Éspedig?
Ja.

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

ivjoe
Próbáltad már valamelyiket?

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

ivjoe
Mit? Mire?
ivjoe
Mi? <#idiota>
?

Sima registry-módosítás Windows alatt...

pedik gúgli fájn

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

akkor : böff™

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

ivjoe
Nekem olyan progi kéne, amivel átvágható!
Nem google! Használható, kipróbált progi kellene!