MAC Adress
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nekem lenne egy kerdesem ha lenne valaki aki tudna segiteni elore is megkoszonnem. szeretnem tudni hogy milyen modszerrel lehet kiolvasni egy gepnek a MAC cimet egy halozaton keresztul ha ismerjuk annak a gepnek az IP cimet.
koszi😊
Nekem is hasonló problémáim vannak el kellene rejtenem a mac addrest vagy megváltoztatni de elég láma vagyok hozzá.
Valahol olvastam, hogy ha van proxy akkor nem látszik a mac ez igaz?
Hogy lehet ellenõrizni?
Szóval ha valaki érthetõen elmagyarázná hogyan tudom megváltoztatni vagy eltüntetni hálás lennék
köszi😊
a mac cim valtoztatasrol windozon
egyebkent nem irtad milyen oprendszered van.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
Sima registry-módosítás Windows alatt...
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]