5
DVD-RW NEC3500A érdekes, de bosszantó hiba
-
pasquale #5 probáld ki azt hogy:
1.leformázod a winyót
2 beteszel egy másik CD olvasót
3. kivceszed a dvd írót
4. a betett cd olvasóról instalálod a windows-t majd miután felállt a rendszer ( :) ) azután tesuzed be a dvd írót.. próbáld ki az. lehet hogy nem jó de meglehet próbálni -
vadgab #4 Én is megvoltam(vagyok) vele elégedve csak nemtom ez mi lehet, de hazamegyek még próbálgatok 1-2 dolgot -
BomBa #3 A nec jó író. Nekem 48szoros cd írás mellett is alig zúg a hűtő és nem is melegedik fel. -
#2 próbáld ki más ODD-vel ha nem csinálja akkro sz@r az író. -
vadgab #1 Sziasztok!
Egy külös,de idegesítő problémával kapcsolatban írok, hogy van e valami ötletek vagy találkoztatok e már hasonló problémával.
Egy NEC 3500A dvd íróm van már kb fél éve és semmi probléma nem volt vele eddig.
A probléma a következő. Tegnap bexart a windows, ezért újra installátam az egész rendszert a dvd íróval ,vagyis működik, de olyan problémája van, hogy már rögtön bootoláskor mielőtt a windows xp logó bejönne az egész gép megfagy akár órákra is, mert egy filmet végig néztem és még mindig meg volt fagyva addig, amíg a dvd tálca nyitó gombját megnem nyomom amint megnyomom a gombot tovább lép és kb 3-4 percenként vagy meg, tehát már a rendszer is csak úgy áll fel, hogy a tálca nyitó gombját legaláb 10* meg kell nyomni, hogy továbblépjen, és amikor a rendszer bebootolt továbrra is nyomkodni kell a gombot mert állandóan meg merevedik a windows addig amíg meg nem nyomom a dvd tálca gombját, ne ezt adjátok össze teljesen ki vagyok akadva pedig friss windows és előtte leformáztam a winyót és eddig nem volt baj a dvd íróval és az író secondary masteren van és nincs mellette semmi más eszköz.
kíváncsi vagyok a véleményetekre.