MP3 szerkesztő program

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mivan má
Dj Faustus
"Hogyan tudnék mp3 fájlokat úgy átalakítani, hogy 5.1-ben szóljon? ha valaki tud egy progit hozzá, szívesen venném!"
Valódi 5.1-et aligha. Ál 5.1-et lehet, de azt nem éri meg.
További infók errõl:
http://www.5dot1.com/articles/stereo_to_surround_sound.html
http://forum.doom9.org/showthread.php?t=83752

Hali!
Hogyan tudnék mp3 fájlokat úgy átalakítani, hogy 5.1-ben szóljon? ha valaki tud egy progit hozzá, szívesen venném!

Dj Faustus
Ingyenes MP3-tömörítõ program például a Lame. Van hozzá grafikus felület Razorlame néven.
Mindkettõrõl itt írtam.

Helló ! Olyan programot keresek amivel a mp3 minõségét tudom butítani, hogy a kivátott mp3 zene a telefonomon szebben szóljon. Szóval az 128 - 8 ra és 64.000ról 12.000 pl. szeretném rontani. Ha ismertek ilyen progit ami ingyenes és nem kell vele bajlódni akkor légyszi segítetek nekem.

Laci

Kösz

Köszi! Jövök 1 serrel.
stratoman
A windowsupdate-re nem mész fel az egy dolog, de a google is le van tiltva?:-)

Google

Illetve innen a találat:

RM Converter

Nekem + olyan nyûgöm van, hogy rengeteg Real Playerrel lejátszható hangfájl kellene MP3-ba átalakítanom. Szóval szerintetek létezik rm-mp3 konverter?
Szori, de én nem. Nem is ismerem. Viszont a #2 által mutatott képe alapján naygon hasonlíthat az "audacity"-re. Azt ismerem, tudom ajánlani. Aszem free. audacity.sourceforge.net
Rengeteg effektje van, mindig bõvítik újabbakkal, könnyen kezelhetõ és magyarul is beszél, ha ez neked lényeges. Csõ!
fistin
tudna nekem vki segíteni ebben a Goldwave nevû progiban????
PLÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍZZZ!!!!

Falconer
Sony Soundforge, Adobe Audiation

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

Miert beszelsz bugyutasagokat?

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

nemcsakfeel
minõsége sokat romlik újra tömörítés ( szerkesztés ) után.

*hihi ** *

szedd le a soundforge-t, de mp3at vétek szerkeszteni. 😄

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

DJ Bee18
köszi

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

DJ Bee18
Tud valaki egy olyan jól használható (!) programot, amivel mp3-akat lehet szerkeszteni (pl. vágni)?

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century