17
Ilyet keresek
-
lajcsy #17 mivan má
-
#16 "Hogyan tudnék mp3 fájlokat úgy átalakítani, hogy 5.1-ben szóljon? ha valaki tud egy progit hozzá, szívesen venném!"
Valódi 5.1-et aligha. Ál 5.1-et lehet, de azt nem éri meg.
További infók erről:
http://www.5dot1.com/articles/stereo_to_surround_sound.html
http://forum.doom9.org/showthread.php?t=83752 -
haata #15 Hali!
Hogyan tudnék mp3 fájlokat úgy átalakítani, hogy 5.1-ben szóljon? ha valaki tud egy progit hozzá, szívesen venném! -
#14 Ingyenes MP3-tömörítő program például a Lame. Van hozzá grafikus felület Razorlame néven.
Mindkettőről itt írtam. -
Mikilaci #13 Helló ! Olyan programot keresek amivel a mp3 minőségét tudom butítani, hogy a kivátott mp3 zene a telefonomon szebben szóljon. Szóval az 128 - 8 ra és 64.000ról 12.000 pl. szeretném rontani. Ha ismertek ilyen progit ami ingyenes és nem kell vele bajlódni akkor légyszi segítetek nekem.
Laci
Kösz -
Tibcsi60 #12 Köszi! Jövök 1 serrel. -
#11 A windowsupdate-re nem mész fel az egy dolog, de a google is le van tiltva?:-)
Google
Illetve innen a találat:
RM Converter -
Tibcsi60 #10 Nekem + olyan nyűgöm van, hogy rengeteg Real Playerrel lejátszható hangfájl kellene MP3-ba átalakítanom. Szóval szerintetek létezik rm-mp3 konverter? -
Tibcsi60 #9 Szori, de én nem. Nem is ismerem. Viszont a #2 által mutatott képe alapján naygon hasonlíthat az "audacity"-re. Azt ismerem, tudom ajánlani. Aszem free. audacity.sourceforge.net
Rengeteg effektje van, mindig bővítik újabbakkal, könnyen kezelhető és magyarul is beszél, ha ez neked lényeges. Cső! -
#8 tudna nekem vki segíteni ebben a Goldwave nevű progiban????
PLÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍZZZ!!!! -
#7 Sony Soundforge, Adobe Audiation -
_Vegeta_ #6 Miert beszelsz bugyutasagokat? -
#5 minősége sokat romlik újra tömörítés ( szerkesztés ) után. -
_Vegeta_ #4 szedd le a soundforge-t, de mp3at vétek szerkeszteni. :D -
#3 köszi -
blackgamer #2 GoldWave
-
#1 Tud valaki egy olyan jól használható (!) programot, amivel mp3-akat lehet szerkeszteni (pl. vágni)?