833
Harry Potter And The Goblet Of Fire game
-
#33 Helló!
Nem ma kéne mmegjelennie a Harry Potter 4 játéknak ? -
#32 PS2-re és Xboxra kijött! -
abonyitomz #31 remélem holnapra már kiadják az angol nyelvűt , én majd csak utánan véleményezem a gamet , nem lehet ez olyan rossz game -
MagyaR #30 Énis végigvittem max 10 perc alatt (vagy még annyi se), és eléggé gagyesz.
A grafika már valósághűbb lett, meg itt a demóba még nem lehet max. grafon nyomulni, de már nemtom mióta nem jáccottam olyan gameval, amihez nem kell egér :D. -
MagyaR #29 Igazán megcsinálhatnák legalább majd a 7. részt jól! :D.
De szntem nincs esély rá. -
#28 mittudomén, engem nemizgat lese szedem mer tudom hogy szar, csak szörfözés közbe láttam meg hogy kiadták a demot -
#27 lejött, gagyi nagyon
remélem a teljes jobb lesz! -
#26 angol DEMO nincs? -
MagyaR #25 Nagyon sza*ok a mirrorok. Az első nem akart betöltődni, a 2. kivitt vmi másik oldalra, ahol azt írta ki, hogy tele a szerver, a 3. eggyáltalán nem működött.
Megpróbáltam megint az 1-vel, azt fél óra várakozás után végre kijött a várva várt ablak és elkezdődött a letöltés.
Monnyuk 265 helyett 45el de sebaj :D. -
#24 Kijött demo -
#23 Harry Potter and the Goblet of Fire GOLD!!!
Elvileg November 8. -
#22 megjelenés: November 11, 2005. -
gergő992 #21 TMRacing:szia a cd van olyan hogy crack azt rakd be system mappába -
TMRacing #20 Hali, meg tudná valaki mondani hogy mit kell a HP3 cd-ről ámásolni a telepítés után hogy induljon a játék. Valami System mappából nem??? -
#19 Én a 3-ból hiányoltam a seprűs részt! Mármint azt amikor nekünk kell repülni! -
abonyitomz #18 elég hangulatos , de a régebbi részekben nem szerettem a "seprűs" részeket -
#17 Megjelent egy új trailer a játékból. -
abonyitomz #16 amikor a film is! (dátumot nem tudok) -
GKA014 #15 Mikor jelenik meg? -
abonyitomz #14 ja , EA
amugy sztem erre nagyon rá fognak hajtani és fog kapni egy 90% körüli értékelést , bár ezt csak a játék megjelenése után lehet mondani addig nem
-
#13 ezis ea?
amúgy én eddig mind a 3-at végigvittem és 1x végigtolható élvezetes gamek voltak. -
#12 ááááááááá na végre újítottak valamit :) a 3 nagyon unalmas -
#11 mer ez nemvolt regelve:DDDDD -
cyrus #10 nem kellene grebber kenyerét elvenni sztem :O -
#9 sajnos láttam mindet és mind ronda volt.. -
#8 Miért választottad ezt a nicket, egyátálán nem illik hozzád..!
A játék jónak igérkezik.. -
#7 WoW nem lehet, mer' olyan már van:) -
abonyitomz #6 ha neked nem szép a graf-ja akkor elsőnek lesd emg az előző részeket amik PCn megjelentek :) -
#5 Az Croft de nem baj.
Es kicsit wow lesz a jatek :D -
#4 Mivel gyerekeknek készült^^
(függetlenül attól, hogy nagyon sok 20+ ember játsza végig majd ezt a részt is) -
#3 hmm.. ez szép? elég randa ugyan olyan lesz mint a többi gyerekeknek valóóó -
abonyitomz #2 az utolsó két képen jobban szemügyre vehetjük a karakterek részletes kidolgozását , és láthatjuk hogy a csaj lassan szebb lesz mint Lara Craft :)