Harry Potter 4 játék
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem ma kéne mmegjelennie a Harry Potter 4 játéknak ?
ASUS A7N8X-X|AMD Athlon XP 2500+|1.5GB RAM|ATI Radeon 9800 Pro|200GB+120GB HDD|ASUS DVD±RW|400W táp
A grafika már valósághûbb lett, meg itt a demóba még nem lehet max. grafon nyomulni, de már nemtom mióta nem jáccottam olyan gameval, amihez nem kell egér 😄.
De szntem nincs esély rá.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Megpróbáltam megint az 1-vel, azt fél óra várakozás után végre kijött a várva várt ablak és elkezdõdött a letöltés.
Monnyuk 265 helyett 45el de sebaj 😄.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036
amugy sztem erre nagyon rá fognak hajtani és fog kapni egy 90% körüli értékelést , bár ezt csak a játék megjelenése után lehet mondani addig nem
amúgy én eddig mind a 3-at végigvittem és 1x végigtolható élvezetes gamek voltak.
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]
A játék jónak igérkezik..
Es kicsit wow lesz a jatek 😄
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
(függetlenül attól, hogy nagyon sok 20+ ember játsza végig majd ezt a részt is)