Harry Potter 4 játék

← ElőzőOldal 17 / 17

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tompie
Helló!

Nem ma kéne mmegjelennie a Harry Potter 4 játéknak ?

ASUS A7N8X-X|AMD Athlon XP 2500+|1.5GB RAM|ATI Radeon 9800 Pro|200GB+120GB HDD|ASUS DVD±RW|400W táp

grebber
PS2-re és Xboxra kijött!

Next PC upgrade: 2022

remélem holnapra már kiadják az angol nyelvût , én majd csak utánan véleményezem a gamet , nem lehet ez olyan rossz game

Énis végigvittem max 10 perc alatt (vagy még annyi se), és eléggé gagyesz.

A grafika már valósághûbb lett, meg itt a demóba még nem lehet max. grafon nyomulni, de már nemtom mióta nem jáccottam olyan gameval, amihez nem kell egér 😄.

Igazán megcsinálhatnák legalább majd a 7. részt jól! 😄.
De szntem nincs esély rá.

Istencsászár
mittudomén, engem nemizgat lese szedem mer tudom hogy szar, csak szörfözés közbe láttam meg hogy kiadták a demot

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

matyi08
lejött, gagyi nagyon
remélem a teljes jobb lesz!

matyi08
angol DEMO nincs?

Nagyon sza*ok a mirrorok. Az elsõ nem akart betöltõdni, a 2. kivitt vmi másik oldalra, ahol azt írta ki, hogy tele a szerver, a 3. eggyáltalán nem mûködött.

Megpróbáltam megint az 1-vel, azt fél óra várakozás után végre kijött a várva várt ablak és elkezdõdött a letöltés.
Monnyuk 265 helyett 45el de sebaj 😄.

Istencsászár

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

grebber
Harry Potter and the Goblet of Fire GOLD!!!

Elvileg November 8.

Next PC upgrade: 2022

böröczk
megjelenés: November 11, 2005.

Kumiho #2179

TMRacing:szia a cd van olyan hogy crack azt rakd be system mappába<#smile>

Hali, meg tudná valaki mondani hogy mit kell a HP3 cd-rõl ámásolni a telepítés után hogy induljon a játék. Valami System mappából nem???
Atkamon
Én a 3-ból hiányoltam a seprûs részt! Mármint azt amikor nekünk kell repülni!

elég hangulatos , de a régebbi részekben nem szerettem a "seprûs" részeket

STREEX

Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036

amikor a film is! (dátumot nem tudok)

Mikor jelenik meg?
ja , EA

amugy sztem erre nagyon rá fognak hajtani és fog kapni egy 90% körüli értékelést , bár ezt csak a játék megjelenése után lehet mondani addig nem

NEOreg3
ezis ea?

amúgy én eddig mind a 3-at végigvittem és 1x végigtolható élvezetes gamek voltak.

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

sweech
ááááááááá na végre újítottak valamit 😊 a 3 nagyon unalmas <#unalmas>

Istencsászár
mer ez nemvolt regelve😄DDDD

nem kellene grebber kenyerét elvenni sztem 😮

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

Istencsászár
sajnos láttam mindet és mind ronda volt..

Felfedező
Miért választottad ezt a nicket, egyátálán nem illik hozzád..!<#eplus2><#vigyor1>

A játék jónak igérkezik..

shaba23
WoW nem lehet, mer' olyan már van😊
ha neked nem szép a graf-ja akkor elsõnek lesd emg az elõzõ részeket amik PCn megjelentek 😊

Sephi
Az Croft de nem baj.

Es kicsit wow lesz a jatek 😄

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

shaba23
Mivel gyerekeknek készült^^
(függetlenül attól, hogy nagyon sok 20+ ember játsza végig majd ezt a részt is)
Istencsászár
hmm.. ez szép? elég randa ugyan olyan lesz mint a többi gyerekeknek valóóó

az utolsó két képen jobban szemügyre vehetjük a karakterek részletes kidolgozását , és láthatjuk hogy a csaj lassan szebb lesz mint Lara Craft 😊

← ElőzőOldal 17 / 17