833
Harry Potter And The Goblet Of Fire game
-
062020 #193 Az utolsó vizsgán,amikor Cedric beragad a bozótba és jön felém 2 nagy szörny,mit kell csinálni? -
hodex #192 Hali! Sztem nem lehet változatni a grafikán és ami engem jobban idegesít az irányítást se lehet álítani. Nem ezeket a gombokat szoktam meg. Sztem a játék szörnyű (lehet h később megváltozik a véleményem) de nagyon elüt a többitől. Ti tudtok ugrani? Nekem nem megy. Ja! és h kell ezt az avifors izét. Én sem tudom de én pcn nem boldogulok. a Moddy vizsgán így nem jutok át. :( -
Oszi #191 Hogy lehet különböző varázslatokat csinálni mint például az avifors gamepaddal?Mert nekem csak wingardium leviosazik ,carpetrumozik meg azt az aqua nem tudom mit? -
#190 hm leírnád nekem akkor hogy pontosan mit kell csinálni? mert én nem igazán lettem okosabb, addig jutok el hogy kinyírok minden csontvázat és az a szobor le akar zúzni, utánna mi a taktika ? -
#189 köszi szépen amilyen pro vagyok egy honapig ezen a mapon probálkoztam volna pedig én aztán igazi fan vaok :P -
freelancer #188 Voldemort legyőzésére ezt találtam:
SPOILERS AHEAD
Phase 1: Destroy all the skeletons by either Jinxing them or tossing them around.
Phase 2: While you and Voldemort are engaged in a "tug of war" with your magic, move the beam around so that the thick glowing part blows up the skeletons.
Phase 3: Wait for the statue of Death to land, and then hit it with the thick part of the beam just like you did the skeletons. It'll take a while...first the wings should fall off, and then the rest.
Hope this helps!!
-
#187 Engem is ez érdekelne, érdekes, hogy full 3d-s a játék, mégis fix 800x600 a felbontás... Nincs valami patch (akár unofficial is)? -
#186 Engem az érdekelne, hogy valahogy ki lehet csalni belőle 1024x768-as felbontást ? Valakinek sikerült már kivégezni Voldemortot? Mert én most azzal szívok. -
freelancer #185 Ha jól sejtem akkor ez a Moody's first challenge lesz. A feladat, hogy avifor varázslattal nyírjunk ki 10 monstert. Ezt úgy lehet elérni, hogy jinx-el (x gomb) elkábítod (ne öld meg), majd wingardium leviosa-val (c gomb) felemled és utána a computer players szét jinx-eli.
A többieknek: A controller config csak arra jó, hogy ha nem egyedül játszol, akkor a többieknek a controllerét (pl:gamepad) itt lehet beállítani. Ha jól tudom a játék felbontása, antialiasing, brightness stb. a windows (grafikus kártya) beállítását használja, bár állítólag van egy cfg file is, amiben ezeket tárolja, csak nem írtak hozzá grafikus felületet(gui-t). -
#184 sziasztok! elakadtam amikor rémszem feladatait kell megcsinálni ( még az eleje) amikor 10 szörnyet kell kigyakni. néha sikerül megölni eggyet de nem vágom hogy sikerült vmi denevéresen lövök vagy mi és az jelent egy pontot :)
remélém vki meg tudta fejteni amit írtam és tud segíteni -
Cassell #183 Köszönöm a segítséged. -
#182 Ott csak akkor tudsz felmenni ha már jártál az üvegházban és ott megtanultad hogy kell a bimbókból kinyílt virágot csinálni, és akkor csak simán C-vel sorba kinyílasztod őket és felmégy rajta! -
Cassell #181 Sziasztok!
Elakadt a húgom a játékban és én se jöttem rá mit kéne csinálni:10 pajzsot kell összeszedni a pályán a már lejjebb említett pöffetegekre kell dobálni azokat a zöld földből kibújó vackokat a pálya végén egy kidőlt fán kellett átmenni és ott van egy zöld liánlépcsőszerűség és ott van egy ilyen romos épületben fent a 10. pajzs de nem tudjuk felvenni.
Lécci segítsen valaki! -
#180 Eljött az izgalmas pillnat Voldemort nagy úrral küzdök, elég kema a csávó -
#179 Nekem a labirintusos pályára kéne valami taktika hogy lehet jól odatalálni ahova kell?! -
#178 Azok ilyen gombák azt hiszem, azokat fel kell robbantani úgy hogy amik vannak ilyen növények amik kinőnek a földből és köpködnek valamit azt a C-vel megfogod akkor megjeleneik egy célkereszt a célkeresztet ezekre a gombákra kell irányítani és akkor odarepül és felrobban és eltűnik! -
Bandy11 #177 Az erdőbe vannaki ilyen gőzölgő kovek azon nemtud a tesóm átjutni és azt seretném megkérdezni hogy azon hogy lehet mer a tesóm azt mondta hogy ugrás nincs a játékba és semelyik varázslat nem működik. -
#176 nem hanem utorrent-tel szedem le -
#175 Hát ha bitcomettel szeded akkor a kiterjesztése *.bc! -
#174 azt hogy csak ilyen furcsa fájlok vannak igaz még töltöm le -
DioSr50 #173 valaki belinkelné a dvd borítóját?
nagyon megkösszöném!!!
elore is köszönöm -
#172 Az egyetlen ami pozitívum volt, hogy egyszerre 2-en lehet nyomni a single-t, 1-1 karaktert irányítva, két gamepaddal, vagy gamepad+bill-el.
De semmi több, elfelejtjük szépen, szerencsére van más, amivel lehet játszani. -
Mi az hogy összevissza vannak? -
#170 Megnéztem, nem lehet.
De az irányítás is borzadály, az előző rész(ek)nek rendes tps nézete volt, ennek a fosnak meg ilyen konzolos fixkamerás borzadály. Uninstall lett belőle, számomra az év citromdíjasa. -
#169 amikor letöltöttem a torrentbe a játékot csak össze-vissza vannak a fájlok mit csináljak velük? -
#168 Valaki nem nézte a játék mappáját hátha van config fájl és ott átt lehet ini a felbontást? -
#167 Registry
HKCU - software - ea games - harry potter ... - gamesettings
Talán, ha ez a kulcs tartalmazna is valamit, és nem tök üres lenne, akkor
lehetne mit állítani. -
Vajda Gergely #166 Hát nem rosz a játék. A grafika elég jóra sikerült. De nincs benne élvezet.
Szerintem 70%-nál nem ér többet. -
Bandy11 #165 köszi
-
#164 OE88-NBOX-02K2-U45G-6DEV
62A2-6A54-673E-FOJ0-2DEV
5QXP-KXGR-492L-FJO8-EDEV
B799-9C9V-94D7-TI15-HDEV
I9KB-CHDM-N51H-53AF-LDEV
1V8G-BA85-I145-X8OJ-CDEV -
Bandy11 #163 valaki egy cd key-t please -
rre gondoltam először én is, nem tudom. leszedtem clonecd-set is, deviance-osat is, egyiknél sem lehet állítani a felbontást, sőt.
szóval jó lenne, ha valaki rájönne, mi a gond, és hogy kell megoldani
-
Oszi #161 Nem tudjátok hol lehet állítani a felbontáson? -
gaspy #160 Nemlehet hogy a tört verzió hibája hogy nem lehet állítani a felbontáson?? -
#159 A torrent márcsak ilyen -
#158 mi jó nekem?????????
nagyon jó
hogy ilyen lassan tölt -
#157 dejó neked -
gergő992 #156 meg van a játék -
#155 nem tudja valaki hogy miért tölt torrent be olyan lassan pedig ADSL 512kbs-el
megy és mindig csak azt írja ki, hogy 9kbs vagy 14kbs -
#154 Azért az eléggé pozitív élmény lenne, ha egyszer egy normális játékfejlesztő-teamnek eszébe jutna, h milyen jó lenne csinálni egy NORMÁLIS HP játékot. Nem pedig egy szar grafikájú igénytelen super mario-remake-t... De hát hiába, jó filmhez nemnagyon szoktak jó játékok érkezni..