hálózat vezérlő progi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sziasztok!
Valaki adna egy konkrét leírást arról, hogy hogyan kell összekötni wifivel két gépet. Nekem valahogy nem megy mert túl összevissza van. Nem tom követni.
Valaki adna egy konkrét leírást arról, hogy hogyan kell összekötni wifivel két gépet. Nekem valahogy nem megy mert túl összevissza van. Nem tom követni.
Akkor a két gépet azonos munkacsoportba kell rakni, és akkor a könyvtárak/állományok megoszthatóak a hálózaton.
nincs switch
A laptop és az asztali egy hálózatban vannak egy szobában wifin, routerrel
Na fussunk neki mmég egyszer: a laptop és az asztali gép egy hálózatban vannak (mondjuk egy router mögött, vagy switch segítségével összekötve)? Vagy két helyen vannak - külön-külön Internet elõfizetéssel? Vagy ámbátor egy szobában/épületben vannak, de nincsenek még összekötve?
Sziasztok!
Szeretném, ha a két gépem neten keresztül kommunikálna.
Hogyan oldhatom ezt meg? Wifi netem van. Laptop és asztali gépem.
Szeretnék köztük másolgatni
Szeretném, ha a két gépem neten keresztül kommunikálna.
Hogyan oldhatom ezt meg? Wifi netem van. Laptop és asztali gépem.
Szeretnék köztük másolgatni
😛 <#lama>#lama>
oléyan kell ami autómatikusan kezel 16 gépet külön-külön.. mert valaki 1 órát akar gépezni, valaki 2 stb stb és az lenne a yó ha mondjuk az 5-s gépen vki 2 órát nyomul akkor beállitani a progival az 5-s gépre 2 órát, aztán ha letelt, akkor letiltaná automatikusan a billentyûzetet.. ilyen trójai szarokkal semmire se mennék amúgyse... Éppen az a lényeg hogy mindent a progi csináljon
tomo mekkora 1 patkány gyerek vagy te.. ne okoskodj légyszives.. én se ugattam neked, te se tedd légyszives.. amúgymeg nem elég csak a netet letiltani, mert valaki csak játszani jön majd..a trójai progik meg nem yók, mert bárki más betudna akkor kivûrõl lépni....
a kedves kerdezo tudasa valszeg eleg lesz, hogy a kovetkezot beirja : " es azt meg hogy'?"
😛
😛
télleg, sshdeamon-t felteszel winre, és onnan letiltasz pár dolgot.
ha netet akarod tiltani, akkor gondolom routeren mennek ki a gépek, akkor azokban tiltod le.. kevés gép esetén mac szûrést végzel pl.
ha netet akarod tiltani, akkor gondolom routeren mennek ki a gépek, akkor azokban tiltod le.. kevés gép esetén mac szûrést végzel pl.
*hihi ** *
hájj
szegény feel már megint nem bírta sokáig
jön az újabb bönti 😄DDDD
szegény feel már megint nem bírta sokáig
jön az újabb bönti 😄DDDD
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
tegyél linuxot a szerverre és tíltsd le a netet, aztán ha leülnek a géphez engedélyezed
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
múltkor kezembe akadt egy könyv sorozat
Windows Software Offline 200X évkönyv
ebben olvastam ilyenrõl, asszem registry-ben van valami átírandó dolog, most amúgy is fél áron adják a könyvet
de mintha lenne ilyen Delphi példaprogim is, ha az is megfelel akkor szólj és megkeresem
Windows Software Offline 200X évkönyv
ebben olvastam ilyenrõl, asszem registry-ben van valami átírandó dolog, most amúgy is fél áron adják a könyvet
de mintha lenne ilyen Delphi példaprogim is, ha az is megfelel akkor szólj és megkeresem
régebbi trójai progi? ilyen netbus, wincrash, ilyesmikkel csomó mindent meglehet távvezérléssel csinálni.
*hihi ** *
Sziasztok! tudnátok olyan progit adni amivel 16 gépnek egerét vagy billentyûzetét letudnám tiltani 1 idõkereten belül ? mondjuk 1 óra múlva
1 netezõ helyre kellene, hogy megkönnyitse a dolgunkat.. ha vki tud vmit irjon pls!
thx
1 netezõ helyre kellene, hogy megkönnyitse a dolgunkat.. ha vki tud vmit irjon pls!
thx