17
hálózat vezérlő progi
-
JasonXXX #17 Sziasztok!
Valaki adna egy konkrét leírást arról, hogy hogyan kell összekötni wifivel két gépet. Nekem valahogy nem megy mert túl összevissza van. Nem tom követni. -
#16 Akkor a két gépet azonos munkacsoportba kell rakni, és akkor a könyvtárak/állományok megoszthatóak a hálózaton. -
JasonXXX #15 nincs switch -
JasonXXX #14 A laptop és az asztali egy hálózatban vannak egy szobában wifin, routerrel
-
#13 Na fussunk neki mmég egyszer: a laptop és az asztali gép egy hálózatban vannak (mondjuk egy router mögött, vagy switch segítségével összekötve)? Vagy két helyen vannak - külön-külön Internet előfizetéssel? Vagy ámbátor egy szobában/épületben vannak, de nincsenek még összekötve? -
JasonXXX #12 Sziasztok!
Szeretném, ha a két gépem neten keresztül kommunikálna.
Hogyan oldhatom ezt meg? Wifi netem van. Laptop és asztali gépem.
Szeretnék köztük másolgatni -
tomo #11 :P -
:) #10 oléyan kell ami autómatikusan kezel 16 gépet külön-külön.. mert valaki 1 órát akar gépezni, valaki 2 stb stb és az lenne a yó ha mondjuk az 5-s gépen vki 2 órát nyomul akkor beállitani a progival az 5-s gépre 2 órát, aztán ha letelt, akkor letiltaná automatikusan a billentyűzetet.. ilyen trójai szarokkal semmire se mennék amúgyse... Éppen az a lényeg hogy mindent a progi csináljon -
:) #9 tomo mekkora 1 patkány gyerek vagy te.. ne okoskodj légyszives.. én se ugattam neked, te se tedd légyszives.. amúgymeg nem elég csak a netet letiltani, mert valaki csak játszani jön majd..a trójai progik meg nem yók, mert bárki más betudna akkor kivűről lépni.... -
#8 azmár nem az én bajom -
tomo #7 a kedves kerdezo tudasa valszeg eleg lesz, hogy a kovetkezot beirja : " es azt meg hogy'?"
:P -
#6 télleg, sshdeamon-t felteszel winre, és onnan letiltasz pár dolgot.
ha netet akarod tiltani, akkor gondolom routeren mennek ki a gépek, akkor azokban tiltod le.. kevés gép esetén mac szűrést végzel pl. -
#5 hájj
szegény feel már megint nem bírta sokáig
jön az újabb bönti :DDDDD -
#4 tegyél linuxot a szerverre és tíltsd le a netet, aztán ha leülnek a géphez engedélyezed -
blackgamer #3 múltkor kezembe akadt egy könyv sorozat
Windows Software Offline 200X évkönyv
ebben olvastam ilyenről, asszem registry-ben van valami átírandó dolog, most amúgy is fél áron adják a könyvet
de mintha lenne ilyen Delphi példaprogim is, ha az is megfelel akkor szólj és megkeresem -
#2 régebbi trójai progi? ilyen netbus, wincrash, ilyesmikkel csomó mindent meglehet távvezérléssel csinálni.
-
:) #1 Sziasztok! tudnátok olyan progit adni amivel 16 gépnek egerét vagy billentyűzetét letudnám tiltani 1 időkereten belül ? mondjuk 1 óra múlva
1 netező helyre kellene, hogy megkönnyitse a dolgunkat.. ha vki tud vmit irjon pls!
thx