Reflexive Game
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
richohet infinity
halakkat kellett eteni akik arany pénzt üritettek viszonzásképp 😄
azt lehetett uj halakat venni akváriumba stb... igy végén má 100 halad volt akiket kajáltatni kellet.. stb 😄
Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol
r.i.p
Kár, hogy beszûntették iszonyat jó játékok voltak fenn...(tradewinds, alien shooter stb).
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
kellenének még ilyen játékok a jövöben is... nagyon jok voltak, mármint 10% ami értelmes többi gagyi 😄
Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol
juli 31ig küldenek aktivációs kódot aztán ha ujra rakja az ember a winfost vagy törli a játékot már nem fogja tudni aktiválni..
Reflexive rajongóktól szeretném kérni, hogy sorolják fel mik a frankó játékok mondjuk 1-1,5 évre visszamenõleg tehát amikkel érdemes próbálkozni(persze tudom, hogy ez erõsen szubjektív de kiindulási alapnak jó lesz). Köszi
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Megerkezett a Reflexive cracker frissitett valtozata!
"Version 4.0 correct some Windows 7 compatibility issues, add
more user-friendly features and, last but not least, patching
method was updated for new reflexive games (now avoiding"Game
Corrupt" message)!"
\"Ha nincs kenyere a népnek, egyen kalácsot!\" /Mária Antoinette/
Közben rájöttem, hogy a Firefoxommal lehet valami, mert amikor az Explorerrel töltöttem le a fájlokat, akkor minden rendben ment.
Imádom ezeket a játékokat.
A legújabb játékok ilyen formában töltödtek le nekem a reflexive.comról
Köszönöm
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
A reflexive frissitette a masolasvedelmet a jatekaikon, a regi v3-FFF crack loader funkcioja tovabbra is mukodikik.
Egy masik csapat (ICWT) altal keszitett universal crack:
Reflexive Arcade Games Crack 2009 -ICWT
Virus mentes!
hasznalati utmutato az nfo-ban!
A V3-as crackerben az unwrapper és a loader funkció mûködik, viszont a mezei method 2 crack már nem.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Nekem müködik a v3-as crack, csak az avast trojai vírust ismer fel benne.Meg a crack-elt játék indítófile-jában is.Magyarul csak akkor rudom elindítani, ha lelövöm a vírusírtót.
Van valami más megoldás is?
Az a gondom, hogy eddig hibátlanul törtem fel az idõkorlátokat a reflexive.com-ról leszedett játékok esetében, tegnaptól viszont nem megy a dolog. (fatal error, és kéri, hogy tegyem fel újra a crackelés után)
Valakinek lenne esetleg valami ötlete? Mert egyre jobban biztos vagyok benne, hogy nem én bénázok...és úúúúúgy játszanék. 😊
Köszi elõre is.
Erre a kérdésre még nem válaszolt senki!
Nekem is ez a problémám és valaki segítsen!
Inkább ne a method 2-t használjátok, mert a crack nálam az egyik gémet sikeresen hazavágta.
Inkább a loader funkciót ajánlom, nálam ugyanaz a játék ezzel a funkcióval hibátlanul megy.
Ráadásul még külön ikont is csinál neki, azzal kell indítani.
Az a gondom, hogy eddig hibátlanul törtem fel az idõkorlátokat a reflexive.com-ról leszedett játékok esetében, tegnaptól viszont nem megy a dolog. (fatal error, és kéri, hogy tegyem fel újra a crackelés után)
Valakinek lenne esetleg valami ötlete? Mert egyre jobban biztos vagyok benne, hogy nem én bénázok...és úúúúúgy játszanék. 😊
Köszi elõre is.
aiguo linkje virusos az AVG ezt talalta benne:
Trojan Horse Downloader Tibs.9.z
<#ejnye1>#ejnye1><#ejnye1>#ejnye1><#ejnye1>#ejnye1><#ejnye1>#ejnye1><#ejnye1>#ejnye1>
De ha ti mondjátok...
Ez is ugyanolyan jól mûködik. 😊
Hasznald a Method 2-t!
Daza500: a version 2 bugos valts a harmadikra!
Nálam semmi probléma. 😊
Music Catch
Akár a saját mp3-aidat is belerakhatod, és indulhat a zenevadászat.
Én kipróbáltam, szerintem nagyon kreatív játék. 😊)
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
RicochetInfinitySetup.exe
thx
BF2, BF3, NFS MW (Origin): Trapi_Hun; CS:S (Steam):G@-Bika; www.veterans.hu
Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
ja a tömörített fájlba több crack van de ami simán bevan tömörítve az biztos hogy jó a többit még nem teszteltem
és a link
Ati
Most GDN-ezek éppen. 😊